Zobacz pełną wersję : [BAN]jaSnoSc?ciemnoSc?
Nick: - jaSnoSc?ciemnoSc?
Data: - 09.05.2009r
Opis: - Gram sobie na aztecu a tu nagle [JVC]KaczorxD robi mi demko i ban
IP: - mam neo
Demko: - http://w569.wrzuta.pl/plik/9IHw48EjEmT/panet
To jest demko z de_dust2 a ja ci kręciłem na de_aztec ... czekam na demko z de_aztec
hmmm.... ogladalem demko 3 razy i za kazdym razem mysle cos innego. Bardzo trudna decyzja lecz chyba nic nie ma :/ Było kilka skanow ktore wydawaly sie byc troszeczke podejrzane ale nie do tego stopnia by wywnioskowac ze chatuje. Oddaje glos Kaczorowi i reszcie adminów.
yar28, Ale to nie jest demko które ja mu kręciłem bo jak odtwarzam demko panet to pokazuje mi się jego demko z de_dust a ja mu kręciłem na de_aztec więc albo mi się coś zje...ło i pokazuje mi z de_dust albo rzecziwiście nie wrzucił złe demko ... powiecie czy jak sciągacie demko to jest ono z de_dust czy de_aztec ?
Żal Kaczor odtwórz demko jeszcze raz "Ostatnio zmieniony przez Fanatic Dzisiaj 14:50, w całości zmieniany 1 raz" on poprawił i zmienił demko teraz jest demko z de_aztec
range[r]
09-05-2009, 16:05
Ten bot jest czysty :] // :*:*:*:*
Możesz grać unbana nie daje bo neo, chyba że ktoś ma jakieś zastrzerzenia co do dema.
yar28 na PW Ci na to pytanie odpowiem . Wszytko wyjaśnione .
/Close