Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Rezygnacja max i SaveD

max_rezydent
05-05-2009, 21:46
Niestety z jednej strony rezygnuje, z drugiej zostałem wyrzucony z funkcji @ ffa... dzięki wszystkim adminom ffa za współpracę i mile spędzony czas... dziękuję dillowi i innym co pominąłem...

ex0n thx za współprace, choć nie zawsze owocną...
P.S zajmij się pracą, bo z portalem już ci nie wychodzi jak kiedyś za czasów falcona i shocika portal upada...

baku... brak słów... ex0n uważa że zachowujesz się na dorosły... napisałeś mi żebym ja dorósł, jednak twoje zachowanie zatrzymało się na 10 ( w/g dr n.med. Sadowska 10 lat-dziecko próbuje po przez pamięć krótkotrwałą, używać słów oraz postawa dorosłych by podnieść swoje morale oraz psychopozycje" Przestań być aroganckim, cynicznym dzieckiem, ni licząc twojego egoizmu oraz chamstwa.

cs-portal.net upada i każdy to widzi.

Saved - "wkurza mnie rządzenie się 14 latka, który jest chamski i arogancki....
i nie szanuje czyjejś pracy... "

P.S. - dałem Sevadowi passy na ftp, bo mi pomagał ogarnąć i postawić go na nowo, czego ty niemogłeś zrobić.

Mariosz
05-05-2009, 21:48
cu.

baku
05-05-2009, 22:00
max_rezydent,

"W dupie byłeś gówno widziałeś" :*

Nie znasz nie oceniaj ..

Żegnaj.

diLL
05-05-2009, 22:32
Fajnie mi się z Tobą pracowało i grało =] . Powodzenia dalej , Cu :-) .

voodoo
05-05-2009, 22:33
Maxiu szkoda no ale cuż. 3maj sie=)

cheyenne
05-05-2009, 22:42
No to miłego... tylko moim zdaniem portal nie upada .... można powiedziec ze FFa upadło ... niestety ... Powodzenia gdzie indziej tobie i savedowi.... Jakoś płakał nie będę po tej nocnej twojej akcji z groźbami za twojego brata czy cośtam...

range[r]
05-05-2009, 22:54
PA

max_rezydent
06-05-2009, 00:06
max_rezydent,

"W dupie byłeś gówno widziałeś" :*

Nie znasz nie oceniaj ..

Żegnaj.

Masz 14 lat i masz czelność rzucać takimi słowami... jestem od ciebie starszy o 10 lat jak dorośniesz do tego wieku to pogadamy... Te rzucone przez ciebie słowa świadczą o poziomie twojej inteligencji oraz rozwoju emocjonalnego... jesteś dalej 10-latkiem...

P.S. tak na serio to nie zrezygnowałem tylko bez podania przyczyni itd. poprostu zostaliśmy wyrzuceni. Ja chciałem być solidarny ze wszystkimi adminami ffa i zrezygnowałem ( baku zaproponował mi @F na war3- nie przyjołem) bo co z resztą "moich" adminów.

ex0n
06-05-2009, 01:23
Napiszę tutaj pewne sprostowanie odnośnie wszystkich.. Od krótkiego czasu zająłem się forum na naprawdę wysokim poziomie często odpuszczam bo 13h w pracy nie licząc do tego dojazdu robi swoje.. Prawdą jest że na serwerach nie gram a ostatni raz kiedy tam byłem nawet nie pamiętam. Baku jest odpowiedzialny za serwery ma do tego pomocników. Ja nie jestem w stanie rozwiązywać problemów odnośnie adminowania i zajmować się jeszcze serwerami. Czytam że CSP upada.. Chodź ja mam inne odczucia.. Ponieważ nie możecie na to patrzeć pod kątem serwerów.. To tylko jeden filar naszego CSP.. Pracę trwają cały czas większość nie są zauważalne ale na pewno za owocują w przyszłości.. :-)

dzięki Panowie za współpracę.. :-)

I mam prośbę Panowie.. Odpuście sobie.. To nie ma sensu.. A Ty Max jeśli będziesz miał czas ochotę i nadal z nami będziesz pewnie jeszcze nie raz będziesz miał okazje się wykazać bo jesteś naprawdę w porządku..

Eragon
06-05-2009, 08:13
max jest z jednym z najbardziej w porządku ludzi na tym portalu...
I masz sporo racji w tym co napisałeś.

Street
06-05-2009, 13:56
Nie zostaliście wyrzuceni.. Jak widzicie war3 był najbardziej owocnym serverm.. FFA grało tyle osób w ciągu dnia co na war3 przez godzinę.. I niestety nawet ty max musisz przyznać temu racje.. to jest jak biznes- słabsze odpada, a silniejsze wygrywa. O upadku można mówić choć ja też tego nie widzę... Nadszedł czas zmian, to jest swoisty przewrót, nowa karta, nowy dział, nowy kurna gatunek literacki dla csp... Taka reforma i rewolucja była potrzebna uwierz mi.. gdybyśmy dalej brnęli w tym kierunku który csp sobie obrał czyli wzajemnie podpierdzielanie, kłótnie, przykre słowa to wtedy moglibyśmy rozmawiać o upadku... To co się teraz dzieje to antidotum na ten syf który ciągnął się już od jakiegoś czasu...

baku
06-05-2009, 14:03
Masz 14 lat i masz czelność rzucać takimi słowami... jestem od ciebie starszy o 10 lat jak dorośniesz do tego wieku to pogadamy... Te rzucone przez ciebie słowa świadczą o poziomie twojej inteligencji oraz rozwoju emocjonalnego... jesteś dalej 10-latkiem...

Mam 16 :-) Pokazałbym archiwum jakimi Ty słowami rzucasz. Obrażasz mnie bezpodstawnie. Więc nie pisz, że jesteś starszy bo poziomem inteligencji dorównujesz osobom w moim wieku jak nie młodszym. Dyskryminacja na tle wiekowym świadczy o niedojrzałości emocjonalnej i psychicznej.

I poćwicz nad ortografią "dorosły" .. :]

Edit: Poprawiłem błędy :]

błeeeeeeeee
06-05-2009, 14:59
Przepraszam że się wtrącę.. Ale to mnie zdziwiło..
" bez podstawnie"

baku
06-05-2009, 15:07
voL[t], no ja mam 14 lat i ja dopiero pracuje nad ortografią a on jest "dorosły" i powinien już świetnie znać ortografię.

Po za tym chciałbym stwierdzić fakt, iż max nie rozumie kompletnie nic ..

To, że serwer FFA jest teraz WAR3FT to nie jest moja decyzja tylko ex0na ! I to on mi napisał że mam tak zrobić to zrobiłem. To, że Twój znajomy/brat SaveD zrobił AMXa i wrzucił go na serwer to o tym nie wiedziałem i nie moja wina, że zrobiłem reinstalacje serwera.. nie wiedząc że usuwam czyjąś pracę.

Tak samo napisałeś :

P.S. - dałem Sevadowi passy na ftp, bo mi pomagał ogarnąć i postawić go na nowo, czego ty nie mogłeś zrobić.

Nie mogłem zrobić powiadasz ? Napisz mi kto zajmował się 5 serwerami na raz ? Wszystko musiałem sam robić bo niby @T i co ? Dawałem rade ale Ty oczywiście pod wpływem emocji piszesz takie bzdury aby tylko pogrążyć mnie a sądzę, że większość wie, że się "coś' znam na AMXie..

Po za tym piszesz mi że jak ja śmie 14 latek rzucać takimi słowami jak w pierwszym poście ? To nie moje słowa to cytat. Teraz zapytaj się SaveD'a w jaki sposób on mnie obraził chociaż ja nic mu nie zrobiłem.. Robiłem co ex0n kazał i już a on zaczął mnie obrażać od różnych złych.

PS. W dalszym ciągu nie rozumiesz NIC. Nie znasz zasad sponsoringu, nie wiesz jakie ex0n ma plany i reszta zespołu a się udzielasz, że jakim to ja prawem bez Twojej wiedzy od tak sobie serwer zmieniam na WAR3FT.

Jeżeli masz jakiś problem pisz sobie z ex0nem, bo ja już mam dość Twojego poniżania, że moje zachowanie zatrzymało się na 10 razem z inteligencją i rozwojem.
Nie znasz mnie a oceniasz. Człowiek inny jest przez internet a inny w życiu codziennym.
Z innymi pisze normalnie, nawet niektórzy piszą że fajnie się ze mną pisze ale Ty wiecznie masz jakieś ale a pisze z Tobą raz na 2 miesiące ? I to tylko wtedy gdy masz do mnie jakieś "ale" , bo ja zrobiłem to bez Twojej zgody a cały czas Ci przypominałem że nie muszę się Ciebie o nic pytać jeżeli ex0n mi wyda zgodę.l

Podsumowując dla mnie jesteś nikim. Tyle ode mnie i na tym poście kończę ten temat i zamykam, bo zaraz kilka osób będzie się żalić i mówić mi jaki to ja jestem przez internet i ma filozoficzne podejście do świata i ciekawe czy na realu też taki byłbym.

Serdeczne podziękowania ode mnie byłeś świetnym adminem jednak H@ nie, bo nic nie robiłeś także CU.