Zobacz pełną wersję : Zal
Nick: yTE
Data okolo 19.00
opis: Grałem na mapie nuke i pare razy zeskanowałem przez ściane i zabilem kilku gości po czym wyzywali od wh napisałem ze ja VooDoo a tu nagle ban pernamentalny od admina Miodzik.Proszę o wyjaśnienie
Poprostu... Szkoda klawiatury...
Miodzik fajnie by bylo jakbys sie wypowiedzial i go odbanowal : ;-)
voodoo nie voodoo, od tego jest admin esp, żeby widzieć kto ma wh, czit
Wiem że mogłeś pomyślećże mam wh po tych kilku skanach ale dla twojej wiadomości nie gram na Haxach. Pzdro.
Ehh... Miodzik... >.<
Po twoich akcjach tez tak mozna myslec i co ? banujemy cie ?
Die$eL, nie było cie wtedy to nie mów... to według mnie było 100% wh takie skany jak on robił to łochocho...
KnifeMan
05-05-2009, 22:04
Hmm.. nie było mnie wtedy ale Miodzik pewnie wie co robi a Kaczor pewnie wie co widział.. ale jakieś ss-y może by się przydałoby zrobić, ale no cóż.. Trudno będzie to rozstrzygnąć, powodzenia władzy.. :]
infinite
05-05-2009, 22:08
ja wam powiem ze to byly farty, bo mnie zabil przez sciane i najpierw 2 magazynki cale wyczerpal dopiero 3 mnie zabil
Może i Miodzik ma rację ,że można używać ESP . Skany ,skanami czasami wyjdą czasami nie lecz powinieneś zrobić SS ,żeby potem je wszyscy zobaczyli z WH bądź z czystym graczem . Nie wiem jak mam o tym myśleć , poczekajmy na decyzję H@ .
są czity anty ss, więc ja to pier.dole ^^
Miodzik trudno . Nie zrobiłeś mu SS i inni nie mogą zobaczyć "jego gry" . Z tego co wiem VooDoo ma dobrego skilla i znam jego gre i nie masz żadnych dowodów ,że ban był słuszny albo on miał czity . VooDoo, napisz mi na Gadu (4073176) swoje IP , jesteś od banowany i koniec OT .
/Close
Oczywiście popieram... proste jest to, że bez dowodów nie ma bana..
Sam pisałeś
Od teraz(15:00 27.11.08) tylko w taki sposób dodajemy na BL. Jeżeli ktoś się nie dostosuje, a osoba zbanowana stwierdzi iż nie ma żadnych screenów, nakazuje się takową odbanować. nie dostosowałeś się do tego.. wystarczyło zrobić demko i tak jak w przypadku tamtego bota byśmy rozkminili czy ma wh... zaskakujesz mnie miodzik bo myślałem że ty szczególnie znasz jakie są zasady i je egzekwujesz... a teraz po tym co się ostatnio czyni wygląda że masz wszystko gdzieś... szkoda mam nadzieję że się poprawisz bo naprawdę ciebie nie chcę pouczać. /Street