Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : skarga Damsy

infinite
04-05-2009, 14:21
typ niby admin a na awp_map wali z respa, zeby go zabic trzeba tez strzelic szybciej i wtedy banuje:)
niestety nie mam ss bo nie zdarzylem robic::)
prosze o wyciagniecie jakis konsekwencji wobec niego

HarnaS
04-05-2009, 14:55
On wlasnie mnie zabil dzieki infi za zlozenie skargi walnol mnie z respa to nie admin a jak ja go walnolem to zostalem zbanowany on czaly czas robi sobie zarty zmienia grawitacje.Przykladam sie do skargi i prosze o ukaranie Damsy. :->

BeneNati
04-05-2009, 16:12
Tak, ja też moge potwierdzić.

Wiem, że też raz czy dwa walnąłem z respa, ale zamiast dostać bana, Damsy się rewanżował.

Najprościej zamiast awp_map dać awp_wall i po kłopocie ;)

Ramalith
04-05-2009, 18:29
Powinny zostać z tego wyciągnięte jakieś konsekwencje, bo to już kolejna skarga na tego admina. Widać, że władza uderzyła mu do głowy i nie potrafi się odpowiednio zachować, jak dla mnie to powinien stracić flagę na banowanie i kickowanie

Mardog
04-05-2009, 18:44
Na bana zostawcie bo jak będzie sam to co? Napisali, że się bawi zmienia grawitację itp to pozabierajcie mu flage na cvary i tyle ;p

Mac Gyver
04-05-2009, 19:26
Jedynym dobrym rozwiazaniem aby uniknać takich konfliktów będzie zainstalowanie ochrony 5 sekundowej po respawnie... Zaraz to zrobie.

cheyenne
04-05-2009, 23:15
czy ja wiem ... kolejne spowolnienie rozgrywki jak mało graczy jest ... freezy time + ochrona po respawnie... moim zdaniem odpada. A co do Damsy to faktycznie cvary zmienia ale pyta czy zostawic czy nie ... wiec moim zdaniem ok ... a co do walenia z respa to niestety nie ma usprawiedliwień

KnifeMan
05-05-2009, 08:21
Damsy najwidoczniej uważa się w ostatnim czasie za "bossa serwera".. Co do konsekwencji to róbcie co chcecie bo takie walenie z respa i banowanie (hm za resp chyba słuszne) jak na jeden raz to flag się nie zabiera.. ale jak tych skarg się nazbiera to myślę że mu coś tam odbiorą :]

MR.GIBON
05-05-2009, 10:59
Mimo iż skarga złożona wczoraj to widzę ze nie wyciąga z tego żadnych wniosów . Przed chwilom wchodzę na serwer i znowu :
http://img136.imageshack.us/img136/1403/grawitacja.png

Osobiście nic nie mam do Damsy'ego , bardzo go lubie spoko ziomek :-D . Mysle ze warto dać mu szanse i nie karać go narazie , napewno sie opamięta . Co do zabijania z respa to juz jest ochrona gracza a jesli chodzi o tą nieszczęsną grawitacje to uznajmy to za zarcik . :-P
(Nie chce żeby to wyglądalo tak ze coś zobaczyłem i już biegne na forum , ale uważam ze forum jest od tego aby takie rzeczy wyjaśniać i nie popełniać danego błędu ponownie .)

POZDRAWIAM Mr.Gibon :medit:

diLL
05-05-2009, 13:18
Nie dokładam się do skargi , bo zdaję mi się ,że on po prostu stara się wprowadzić jak najlepszą atmosferę na serwer i zabawę =] . Jak na razie wszytko jest wyjaśnione , zostało wgrane SP ,a co do Damsy'ego to dajmy mu jeszcze szansę .

/Close