Zobacz pełną wersję : Na jakim modzie najchętniej spędzasz czas?
Witam , z czego sama nazwa wskazuje chciałbym się dowiedzieć lecz nie tylko ja na jakim modzie najczęściej spędzacie czas ?
• Death Run
• Diablo Mod
• Team Play
• Fun For All
• War3FT
• Zombie Mod
• Poke Mod
• Death Match / HSOnly
• 4 Fun
• KZ /Wspinaczka
• Knife Arena
• Hide and seek
• Super Hero Mod
• Bunny Hop
• Gun Game
Proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi, co Wam się w tych serwerach najbardziej podoba i dlaczego wybieracie akurat ten serwer :-) .
Teraz to czas only: Hns Easybloc i Hns. Nieraz jeszcze wejdę na Wara 3,KZ,surfa i bhop.
Czyli wszystko 4fun xD
HNS, KZ, KA :)
Ogólnie lubie skakac.
Fajnie sie nabija rekordy różnych skoków typu LJ, CJ, BH.
Na normalnych też gram ale wole serwery "nożowe" :roll:
TP to nie mod.
SHM (Superhero) - Jest dosyć "porąbany".. Jest bardzo dużo herosów (supermen i cała reszta).
KZ - Lubię poskakać. Lecz jedynie serwery z tzw. "Check Point". Wpisujesz "/cp" wyskakuje Ci lista "Create new", "Go to" itd.
HnS (Ganiany) - Bardzo "fajny" mod. Trochę go nie ogarniam.. :-D
Death Run, Diablo Mod, Zombie Mod, -Death Match / HSOnly = uzasadnienie :
Death Run- Zabawa na całego, dużo śmiechu i zabawnych sytuacji :D
Diablo Mod- Ninja głównie przez tą postać tam gram uwielbiam jak inni się wkurzają i płaczą bo ich od tyłu zaszedłem :P
Zombie Mod- Można ładną sieke zrobić no i mój kumpel z reala ma na jednym serwie admina xD
Death Match / HSOnly- prosta, łatwa, przyjemna rozgrywka, nie trzeba czekać tak długo do końca rundy i ogólnie fajnie się gra .
Prosił bym o uzasadnienie waszych decyzji , tak jak to wygląda u KaCzoR'a.
Hehe prawde mowiac gram tylko na War3FT ale na sourcie :p
Czasem wlacze 60slotowego ZombiModa jak mi sie nudzi, DR fajny ale nie mam czasu
Deathmatch czasem zagladne :]
19Br@ini@C96
03-05-2009, 16:39
ja lubię ZM lubię nawalać bez przerwy w zombi ale deadrun też fajny dla odmiany i czasem HNS i oczywiście war3
War3FT dlaczemu ????? Ponieważ gram tam od dawna i tylko CSP :P Jest sper atmosfera i fajne urozmaicenie a nie tylko siekanie nabojami z innych ;-D
Ja teraz na deadrun- ponieważ jest tam mnóstwo zabawy.
Ale jak był war3- to na nim grałem ponieważ można wbijać lvl-e i są fajne skille.
niestety na non steam bo nie mam steama.
Pozdrawiam :]
Dodaj jeszcze - Pierdzielić mody wolę HLC/ESL/GB/ MIXY ! ;d
Ale ja dałem TP ;d
Danonek, mógł byś uzasadnić swoje odpowiedzi?
DeathRun - Bo jest beka
KZ - Mozna sie odprezyc i poskakac xD
Danonek, mógł byś uzasadnić swoje odpowiedzi?
Owszem, ale na pw mogłeś napisać.
Dm +Hs- bo można łape poćwiczyć
GG- fajna zabawa
War3- b. fajny mod, fajna zabawa jak się gra z ogarniętymi graczami.
Ja ogólnie gram na serwerach DM, oraz GG(co nie zostało dodane do ankiety), ponieważ można się sprawdzić, jakiego ma się naprawdę skilla
Ostatnio zacząłem również grać na SoccerJam'ie
Grałem kiedyś na zombie modzie ale tam wszystkie mapy są ciemne co nie sprzyja dobraj zabawie a jedynie przestraszeniu się, a dlaczego war3FT bo znudziłą mi sie tradycyjna rozgrywka a po 2 gdy czytałem o cs na wiki.. to ten mod najbrdiej mi sie spodobał więc sobie na nie teraz pykam. :-D
Porshe911
02-08-2009, 16:09
Zombie Mod choć w 1.6 nie zabardzo fajny. w Source prawdziwa rzeźnia.
KnifeMan
05-08-2009, 14:07
War3FT na CSP ;))
Jeszcze dołączam do swojej listy DR
KnifeMan
04-09-2009, 19:59
Mnie się jeszcze bardzo podoba DiabloMod i zdecydowanie surf... mam nawet swój filmik na YouTube :)
Ja gram prawie na każdym modzie ale najlepszy jest war3ft.