Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Ban]Galardo [Skarga] Damsy

Galardo
27-04-2009, 11:16
Nick: Galardo
IP: 78.88.26.18
Data: 27.04.09r. ok. 11:05
Dostałem bana za sam nie wiem co nie został mi podany powód ani nie zrobiony ss wiec nie wiem za co. Składam skarge na tego amina który, nie umie (nie wiem) jak się powinno dobrze spełniać obowiązki admina. Jak powiedziałem (zaproponowałem) zebyśmy grali tylko na A na dd2 bo bylo na 7 to powiedział "tylko bany?" a wcześniej ten gracz zaproponował "
|GuN|#Paulinaa : tylko na ". Mam nadzieję, że coś z tym zrobicie. Jak temat głupi można usunąć

DamsY
27-04-2009, 11:22
haha a kto pisał daj mi bana;>? tak bardzo sie o niego prosiłeś to dostałeś.

diLL
27-04-2009, 11:40
haha a kto pisał daj mi bana;>? tak bardzo sie o niego prosiłeś to dostałeś.

Takie śmieszne to nie jest -.- . On się nie prosił o bana , tylko powiedział że jak chcesz go sprawdzić to zrób mu ss bądź daj jakiś dowód . Byłem przy tym i to dokładnie pamiętam , a Ty wtedy mu dałeś PERMA . To nie jest odpowiednie zachowanie admina. Proszę H@ o wyciągnięcie konsekwencji i zabranie flagi na banowanie na pewien okres czasu . Macie tak mało graczy na serwerze , a jeszcze sami ich od trącacie .

DamsY
27-04-2009, 11:58
pff wyszłem z csa. bo bym skopiował konsole.. i tak było na początku potem zapytałem a Ciebie za co zbanowac ? a on napisał jak jestes taki kozak to zbanuj .. i ja nic nie robiłem a on no banuj mnie. i tak było a nie . :/

Ramalith
27-04-2009, 15:56
DamsY, twoje tłumaczenie jest żałosne. Nie możesz dawać banów za nic, nie dość że jest mało graczy to ty jeszcze dajesz im bany bezpodstawnie.

Galardo
27-04-2009, 16:49
Już nie będę komentował jego wytłumaczeń. Ale dowiedziałem się, że zbanował Britnej za ping pernamętnie. Bo na początku Britnej dostał bana na 5 minut za ping a jak Britnej wszedł (po 5 minutach) dostał bana pernamętnie, niech się Britnej wypowie bo nie jestem pewien bo dziwne znaczki są zamiast napisów, ale mam te informacje od zaufanego kolegi. To wszystko co chciałem powiedzieć.

HarnaS
27-04-2009, 16:55
Damsy przesadzasz sam wiesz ze na serwie jest bardzo malo graczy a ty sobie na takie zeczy pozwalasz mam nadzieje ze H@ potempi twoje zachowanie.

Die$eL
27-04-2009, 18:02
Spokojna dupka :* Test mod Die$eL wszystkiemu zaradzi :x

Od czego są logi ? Niech maxiu sprawdzi jak bylo naprawde :-)

max_rezydent
27-04-2009, 19:36
Pierwsze... to w logach nic nie ma sprawdzi o której zostałeś zbanowany.

Po drugie... Damsy ostrzeżenie pierwsze ... z tego co czytałem zbanowałeś gracza bez podstawie na perma... powinieneś dać max 30 min za obraze adma ale to wszystko lub dać upomnienie w formie kicka....

Ale nie zamykam dopóty nie dowiem się kiedy dostałeś tego bana...

Galardo
27-04-2009, 20:32
Dostałem bana o tej której napisałem bo napisałem post o 11:16 to jakoś 11:05 - 11:10 dostałem bana

max_rezydent
27-04-2009, 22:21
L 04/27/2009 - 10:58:15: [plmenu.amxx] Ban: "DamsY<161><VALVE_ID_LAN><>" ban and kick "Galardo<160><VALVE_ID_LAN><>" (minutes "0")

jedyny zapis na twój temat...

KnifeMan
27-04-2009, 22:26
No wiecie co.. nawet mnie nie uśmiechałoby się gdybym dostał bana za "no to zrób mi ssy" z czego okazuje się że ssów nie ma a ban w prezencie.. no ludzie muzk on a nie banujecie jak popadnie -.-

HarnaS
28-04-2009, 15:03
Wiec sprawa jest prosta popelnil blad wiec niech straci adminchat na iles tam pewnie damsy tez teraz boi sie kary moze go poprostu nerwy poniosly trzeba go tez zrozumiec!

Popraw sobie KnifeMan muzk-mÓzg

edit by diLL:

Ty musisz sobie najwyraźniej poprawić ortografie , więc zajrzyj do słownika =]