Zobacz pełną wersję : [BAN]ZeN0
Ozywiany
26-04-2009, 21:46
Nick: -ZeN0
Data: -26.04.2009
Opis: - zostałem zbanowany za to że nie dałem Pewnych screenshotów których nie jestem w stanie dać ponieważ w tamtym czasię był komputer w naprawie , Sądze jednak że jakaś osoba się podemną podszywała.. Na cs portalu gram od takiego czasu jako nieliczny, Lecz się nieudzielam na forum.
IP: -87.101.64.253
Proszę o rozpatrzenie tematu..
Niech Pan Street Porowna twoje IP z tym ktore gralo wtedy na serwie :P (logi)
hmmm... mi bana dali za poczatek jaki mam a mam 78.
wiec mysle ze to ten prawdziwy ZeN0 gdyz podszywacz mial ten sam poczatek co ja :D
KnifeMan
27-04-2009, 07:58
IP: -87.101.64.253
hmmm... mi bana dali za poczatek jaki mam a mam 78.
wiec mysle ze to ten prawdziwy ZeN0 gdyz podszywacz mial ten sam poczatek co ja :D
Niekoniecznie.. Z tego co ja wiem to Street dostał więcej niż kilka wiadomości od graczy z kilkoma różnymi adresami IP.. Trudno będzie porównać wszystkie ich zakresy. Ja osobiście mam na składzie 2 zupełnie inne adresy IP tego podszywacza i żaden nie miał takiego początku jak Zeno ani takiego początku jak 78. więc sami widzicie że na serwerze może być kilku takich cwaniaczków a między innymi Wl@d3k przed którym przestrzegam adminów żeby się nie zastanawiali tylko banowali na zakres.
cheyenne
27-04-2009, 11:33
Wl@dek ma perma i jest na BL wiec wątpię aby byl na tyle inteligentny by wchodzic nadal na tym samym nicku
KnifeMan
27-04-2009, 21:49
Wl@dek ma perma i jest na BL wiec wątpię aby byl na tyle inteligentny by wchodzic nadal na tym samym nicku
Wl@d3k ma perma od miesiąca ale zdaję się że lista banów została usunięta skoro gra on i kilka osób które nie ma neo -.- Co do nicku to teraz przed Wl@d3k ma nazwę jakiegoś klanu. Skąd wiem bo widziałem jak grał na serwerze, psiałem pewnemu adminowi to i owo ale mnie z ignorował, róbcie tak dalej... :]