Zobacz pełną wersję : Bardzo duzy problem! Licze, ze ktos pomoze.
Mieczysław
25-04-2009, 13:09
Wiec tak, kupilem steam'a dokladnie dzisiaj w supermarkecie Carefour, zaczalem sobie go instalowac, wszystko w porzadku i chce wejsc w gre i pokazuje mi sie spolecznosc i gra steam, zebym ja kupil, lecz przypomnialo mi sie, ze wogle nie prosilo o steam key, wiec wpialem go w zarejestruj gre, cos takiego i wyskoczylo ze jest nie poprawny i go ktos juz uzyl, co mam teraz zrobic. Prosze o szybka pomoc. Dam pomogl
mialem steama ale mi zhackowali :D. wejdz w zakladke moje gry i u dolu bedzie pisalo Aktywacja produkty w Steam... nacisnij to a potem dalej, nastepnie zgoda i wpisz swoj cd-key ktory masz na opakowaniu :D
przemo78
25-04-2009, 14:22
Yar jeśli ci zhackowali możesz go odzyskać mogę ci w tym pomóc,miałem ten sam problem tydzień temu.Pisz do mnie na PW.
Mieczysław
25-04-2009, 14:23
robiłem tak i własnie nie dziala
Jak to ?? opisz dokladnie co nie dziala jak tak robisz ok??
przemo78
25-04-2009, 15:26
umiesz wejść na swój profil w steam? Jeśli tak to wybierasz nie tą ikonę co powinieneś podaj swoje konto stema pod którym się zalogowałeś, sprawdzę czy jesteś i co dalej masz robić
ja mu to dokladnie wszystko opisalem i nie wiem czemu mu nie dziala
ja mu to dokladnie wszystko opisalem i nie wiem czemu mu nie dziala
Człowieku umiesz jedynie Offtopować??
Kapitan Ameryka, miałem ten sam problem kiedy zakupiłem Steam (około 3tyg. temu).
Jeżeli piszę Ci tak jak napisałeś w pierwszym poście:
1. Zrób nowe konto.
2. Aktywuj kluczem który jest w środku obok płyty na małej karteczce.
Pozdrawiam, pomogłem -> pomógł.
Mieczysław
26-04-2009, 11:16
Robie tak i pisze mi ze klucz jest niepoprawny albo juz byl urzyty ale dzieki. Musze zlozyc reklamacje
~Close