Zobacz pełną wersję : Uwaga na serverze znowu grasuje podszywacz
Opis: Grałem sobie i patrzyłem na IP bo grał na nicku Infinite, a wszyscy wiemy,że infi gra na JVC patrzyłem na Ip ,ale nie zapisałem (początek 78.21 coś tam) później patrze wchodzi o nicku ZeN0 i takie same Ip tzn. taki sam początek , a następnego dnia gra se koleś o nicku Galardo na aimie i wh i też ten sam początek 78.21 niestety nie zapisywałem pełnego IP, zachęcam do nabijania szybko postów i rejestrowania kont bo później może się okazać ,że będziecie na BL i se już nie pogracie ...
Pozdro & MaG
[glow=red:60dd6b6f33]http://forum.cs-portal.net/topics133/rejestracja-nicku-na-cs-portalnet-war3ft-vt5343.htm[/glow:60dd6b6f33] >>Rejestracja Nick'u Zapraszam<<
Messiah93
25-04-2009, 12:27
I kto tu spamuje nie potrzebnie!! Zrobiłeś kilka takich samych tematów, a na mnie gadasz, że posty se nabijam! żal!!! A tak a pro po postu to sprawa jest poważna, ale akurat Twój post jest bez sensy bo już każdy wie, że grasuje podszywacz tylko trzeba ip znaleźć a ty nie podałeś całego, więc nic to nie da... Moim zdaniem temat close!
Pozdrawiam:)
Messiah93, nie prawda że temat niepotrzebny ... Początek ip. dużo daje bo wyklucza jakieś 80% ludzi grających na serwie, i tym samym łatwiej jest szukać tego podszywacza, ja osobiście jak wchodzę na serwer to na początek lukam ip. wszystkich grających i jeśli znajdę początek 78.->.... to uważnie się gościowi przyglądam. A że zrobił chyba 5 tematów to trudno, świadomie tego chyba nie zrobił tylko przez przypadek. Wy też spisujcie ip. graczy którzy są podejrzani to łatwiej będzie tego nooba znajść i wlepić mu bana na neo.
Pzdr.
Nie widziałem, że ktoś się pod mnie podszywa ale jak coś to ja już zarejestroje nick bo mam 30 postów. Może sobie kradła expa i patrzył na której postaci jest więcej expa.
Edit:
IP Graczy 25.04.09 r. (http://img27.imageshack.us/img27/4627/ipgraczy250409r1353.jpg)
worzonko? jest podejrzany ponieważ KnifeMan grał na takim nicku trochę a teraz się pytałem czy ma mikro i mówi, że nie ma i jak mówiłem elo KnifeMan to się nie odezwał. Będę robił takie zdjęcia co jakiś czas iw rzucał na forum. Może trzeba stworzyć do tego jakiś odpowiedni temat ?
Mac Gyver
25-04-2009, 13:55
Zen0 dostał bana bo mu SS'y zrobili i nie dał. Miał czity i teraz siem podszywa.
przemo78
25-04-2009, 14:04
Wszyscy się mylicie,kto jest tym graczem to tylko ja wiem,ale odpowiednia osoba została o tym już powiadomiona.Mylę się może w jakiś 2%ach.
Jesli wiesz to powiedz wtedy bedziemy wiedziec i szybciej go zlapiemy
przemo78
25-04-2009, 14:17
Jak napisałem wyżej,odpowiednia osoba została już o tym powiadomiona,to że nie chcę napisać tu,mam widocznie powód,reszta na pewno zrozumie.
Może się mylimy ale worzonko? to nie KnifeMan. To wiem na pewno.
Edit: Sorry, już wyjaśniłem kto to worzonko? ale i tak będę robił sreeny IP co jakiś czas.
Wiem mi też Żeton mówił i zadzwoniłem do niego i się wyjaśniło.
Messiah93
25-04-2009, 14:20
Ten worzonko? to na pewno nie on(nie wiem kto to, ale to ktoś z mojego osiedla) KnifeMan tak zaczął gadać na osiedlu bo jakąś komedię oglądał i tam był taki tekst^^
przemo78, ma rację wszyscy się mylicie bo o tym kto to jest wiedzą 3 zaufane osoby i wolę dla dobra sprawy nie mówić kto to bo trzeba się jeszcze tylko upewnić i my już to załatwimy :]
KnifeMan
25-04-2009, 16:34
Ten worzonko? to na pewno nie on(nie wiem kto to, ale to ktoś z mojego osiedla) KnifeMan tak zaczął gadać na osiedlu bo jakąś komedię oglądał i tam był taki tekst^^
Worzonko? to mój kolega Igor i na bank nie kradnie expa a ja grałem raz na tym nikcu jak byłem u niego i ujawniłem się ale to nie on kradnie.. pewne -.-
Ludzie.... -.-!!! Tyle gadania o jednego bota? Koleś prawdopodobnie znajomy bo został zbanowany przeze mnie jakiś czas temu.. Lecz ostatnio utraciliśmy dane o zbanowanych nr ip... Wydaje prostą receptę dla każdego admina. Gdy tylko ktoś zobaczy takie ip wali po pierwsze amx_ip+ ss, po 2gie banuje perm i wali koment "do wyjaśnienia na forum"... w przeciągu tygodnia bot wpadnie. Również takie zalezenie daje w przypadku powielenia nicku.. banować obie osoby.. czyli jak ktos gra na nicku player i będzie na servie player(1) i player to banować obu.. prawdziwy player zgłosi się na forum, a lamus pójdzie grać dalej w tibie...
Zamykam i proszę już nie robić takich tematów... Chyba że naprawdę sytuacja ekstremalna