Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Propozycja.

v0js`
24-04-2009, 21:08
Witam.
Dziś chciałem przedstawić h@ jeden z moich genialnych pomysłów.. :-D
Może by tak nakierować War3 także na drogę Steam? :-)
Oczywiście jeśli jest to możliwe.
Jeżeli temat bez sesnu:
/Close ~> kosz.
Pozdrawiam

Galardo
24-04-2009, 21:13
Według mnie przeniesienie WAR3/FT na Steam to głupi pomysł nie dosyć, że zrobili rejestracje nicków to trzeba będzie kupić Steam'a :) Żart ja nie kupie. Wtedy mnie i wiele innych osób nie będzie na serverze. To moje zdanie jak nie Admom nie podaoba to można wykasować komenta.

Edit:

Sorry nie przeczytałem dokładnie. Jak ma być na NoN Steam i Steam to jestem na TAK.

diLL
24-04-2009, 21:14
Popieram Cię =] . Gadałem ze Streetem na Gadu i powiedział ,że jak znajdzie jakiś dobry plugin to zrobi z War3FT Steam i Non Steam. Znalazł już jeden plugin, ale lagował i były jakieś błędy , więc powiedział ,że znajdzie coś lepszego :-P . Sądzę, że podniosło by to notowania serwera i podniosło liczbę graczy ,jak by do tego jeszcze doszedł 32 slotowy serwer .

Pozdrawiam, diLL.

@Edit:

Galardo, przeczytaj uważnie. On nie proponuje przeniesienie War3FT na Steam ,ale umiejscowić go na Steam i Non Steam .

Gumboss
24-04-2009, 21:14
bardzo glupi pomysl teraz jest czasami bardzo malo osob a co bedzie jak bedzie serv steam ? nikt nie bedzie tam gral

diLL
24-04-2009, 21:17
Ludzie czytajcie uważniej .

Może by tak nakierować War3 także na drogę Steam? :-)

Chodzi o to jak napisałem powyżej , żeby nasz serwer War3FT był Steam i Non steam . Za to odpowiada tylko odpowiedni plugin i nic więcej .

v0js`
24-04-2009, 21:18
bardzo glupi pomysl teraz jest czasami bardzo malo osob a co bedzie jak bedzie serv steam ? nikt nie bedzie tam gral

Człowieku (Galardo i reszta) zrozumcie ja piszę do adminów, i osób ważnych (modów) a nie do was. Nie obchodzi mnie wasze zdanie lecz zdanie takiego [b]diLL[b]usia (loffciam).
Pozdrawiam raz jeszcze.. xD

@edit
3 odpowiedzi (takie same) w tej samej minucie.. Ciekawe.. xD

@edit2
Ankieta wgrana. ;] :*

KaCzoR
Wy chyba nie łapiecie to ma być na takiej zasadzie że będzie można grać i na NonSteam i na Steam nic nie trzeba będzie kupować. Ale ja się od głosu wstrzymam bo niewiem czy ten plugin serwa nie obciąży bo ja mam kompa i neta słabego tak że ping by mi skoczył :D

Edit :

z deka się spóźniłem z tą wypowiedzią :P

Edit 2 :

Po namowie G. stwierdzam moim skromnym głosem że jestem na tak

Mariosz
Boże matoły... on nie chce zrobić z serwera only STEAM ! on chce żeby było tak jak kiedyś... że będą mogli grać steamy i nonstimy...

KnifeMan
24-04-2009, 21:27
To chodzi wam o przywrócenie porządku za czasów jeszcze Falcona kiedy to Valve że tak powiem zje.bało coś z binarkami i Steamowcy nie mogli grać na serwie i trza było NS ściągać.. Ta jestem za.. :)

Messiah93
24-04-2009, 22:14
Ja też jak najbardziej !ZA! dobry pomysł!

v0js`
24-04-2009, 22:15
I po co to mówisz jak stima nie masz? :-D

range[r]
24-04-2009, 22:24
Pomysł jest dobry ja już to kiedyś pisałem ale ktoś mi pisał że to u niektórych sponsorów jest nie możliwe. Albo nie wiem może mi się śniło że ktoś takie coś takie coś napisał

KnifeMan
24-04-2009, 22:26
I po co to mówisz jak stima nie masz? :-D

Skąd wiesz że on nie ma Steama? Akurat Ci powiem że ma.. pomysł jest świetny ale doszły mnie słuchy że często zwracasz ludziom uwagę za głupoty choć często nie masz racji i że grozisz komuś na PW..

Messiah93
25-04-2009, 10:00
Po pierwsze pisze się "STEAM", a nie "STIM" ^^, a po drugie mam Steama(KnifeMan potwierdza z resztą). A nawet gdybym nie miał Steama to byłbym za, więc Twój post jest bez sensu(przynajmniej ten ostatni bo pomysłu gratuluje)!!!

Ps: Nadal jestem ZA!

v0js`
25-04-2009, 10:01
KnifeMan, nie napisałem tego tematu żeby Tobie, ludziom wypominać. Ten temat jest po to by war3 był także na platforme steam. :]
Pozdrawiam.. :->

@Messiah
Mam to szczerze w dupie że masz steam. xD
Skończmy OT.

Messiah93
25-04-2009, 10:07
Teraz to mnie wkurzasz i próbujesz jakiegoś cwaniaka zgrywać! Najpierw najeżdżasz, a potem wymiękasz jak już przeczytałeś wszystko jeszcze raz i już wiesz, że nie masz racji!!
Pozdro!

infinite
25-04-2009, 10:34
Dobry pomysl, bo np ja mam problemy z ns:) bo co dzien musze reinstalowac a to zajmuje troche czasu, wiec licze ze to sie uda

tombcio
25-04-2009, 11:02
Bardzo dobry pomysł może w końcu więcej bym grał na serwie, bo nie mam czasu ciągle tak latać steam i ns.

SpideR
25-04-2009, 11:12
Najlepiej zrobic moim zdaniem zrobic steam i nsteam 32 sloty szkoda ze niebede mogl na takim serwie zagrac :|

Kanibal
25-04-2009, 11:25
Swietny pomysł!

Najlepiej zrobic moim zdaniem zrobic steam i nsteam 32 sloty szkoda ze niebede mogl na takim serwie zagrac

Owned! Po co ci bylo wyzywanie?

Street
25-04-2009, 19:25
Nie wiem po co ten temat skoro i tak to jest w moim planie dalszych zmian na servie ale ok... Cieszy mnie wasz entuzjazm, oraz martwi mnie umiejętność czytania ze zrozumieniem kilku wypowiadających się tu osób... Miejmy nadzieję, że w przyszłych latach edukacji nadrobicie, albo podacie nauczycielkę do sądu...

Zamykam