Zobacz pełną wersję : Ban i zmiana
dostałem bana na 60 min ale nie oto tu chodzi, chodzi mi oto że juz niebęde spamował bo powud był taki : gdybyś niespamował na forum dał bym ci jescze jedna szansę.
ADMINI! DILL OBEICUJĘ KONEIC JUZ ZE SPAMOWANIEM (szczególnie dilla to ucieszy bo on już nie mógł wytrzymać :) mam nadzieję że już admini moderatorzy i nietylko a także dill się z tego ucieszy/ą
Już nie moge się powstrzymać od powiedzenia tego : Żal mi cie gościu z całego serca :] Ten temat to już jest zły dział i off-topic . Mam taką beke z ciebie że nie wytrzymam ;-D :hihi: :hah:
Proszę o warna dla tego gościa i po przeczytaniu mojego posta o skasowanie go.
Edit do poniszego posta :
Mogeś napisać to w dziale off-topic a nie tu, koleś weś się ogarnij piszesz bez ładu i składu a 3 warn może da ci do myślenia
weż ale dostałęm bana w końcu więc wiesz ale neichce 3 warnów bo chce pisać :/
Zgadzam sie z Kaczorem takie cos powinienes napisac w ShoutBoxie a nie robic bezsensowne tematy :D a apropo spamowania mysle ze wszyscy sie uciesza :-]
ehh... koniec końców trzymaj się swoich postanowień bo czasami przeginasz z tymi postami na forum.. ogarnij się
A ban słuszny aby nie było... rasz
Zamykam
KaCzoR Ty się najlepiej nie wypowiadaj =] . A co do Ciebie Nister ,to nie ja Ci dałem bana tylko Admin Street . Owszem denerwujesz ludzi tym spamowaniem i nachalnością, ale cóż tacy są ludzie . Może on tego nie chciał pisać na SB ? Zdaję mi się ,że ten temat jest w formie "ogłoszenia" o swojej poprawie i zmianie . Takie moje zdanie .
Pozdrawiam, diLL.