Zobacz pełną wersję : rufus i jego @F
Co do rufusa. Po zakończeniu kariery jako H@ serwera WC# miał dalej rcona. Rconem podzielił się z knifemanem, i grał pod fejkami, a jak ktoś mu zrobił ss, to zadaniem knifemana było odbanowanie rufusa, by nie musiał dawać screenów na forum. Knifeman powiedział mi jak było, i rufus teraz dał mu perma.
Proponuje pozbawić rufusa jakichkolwiek przywilejów.
No To nie możecie zmienić rcon'a na serwerze i odbanować Knifemana? I będzie już po kłopocie.
max_rezydent
12-04-2009, 20:33
Moje zdanie jest proste...
1. baku zmiana rcona by rufus nie mial dostępu ani inny nie uprawniony do zabaw na ftp.
2. rufus traci parę flag jako freind admin lub niech będzie zawieszony na określony czas.
3. knifmean jeżeli brał udział w tym małym przekręcie ( ale jednak się chyba przyznał ) ban powiedzmy na tydzień na wszystkie serwery za kare że jednak brał w tym udział.
max jeśli nie wiesz jak było to milcz :-)
Co do sprawy, to po pierwsze dostałem bana na serwerze tylko raz, a że nie było wtedy żadnego admina to poprosiłem o unbana tego szczyla. Po drugie bana dostałem za nibymini rasz od nibyadmina - nie ważne od kogo, nie zależy mi na jego pogrążaniu... I nie pierdziel mi tutaj, że miało to miejsce kilka razy, bo w tym momencie dokładasz swojej fantazji... no chyba, że tak powiedziało dziecko "Żeton". Miało to miejsce tylko jeden jedyny raz :] Dalej - pamiętacie marima ? Zobaczcie sobie jego temat :-) To są moje SS'y. I co bałem się ;> Przecież mam haxy... to czemu na ssach nie widać ? antyss ? bueahueahu... Zabierzcie mi admina bo i tak nie mam zamiaru grać ani udzielać się na tak zdupionym moralnie forum/serwerze - są wyjątki, np. Eragon i reszta ekipy z Kłaja :-). Seele widze, że od czasu, gdy poprosiłem baku o danie Ci h@ jebelek do gUowy uderzy :* Cu Wam i obrabiajcie sobie dalej dupy na Teamspeakach i priwach :-) Miłej zabawy... Pamiętajcie - gdziekolwiek zobaczę moje strefy to wiecie co i jak :-)
I jak zakładasz temat z moim nickiem to napisz go z szacunkiem, bo mimo wszystko ja go do Ciebie mam. To, że coś nie pasuje mi w wirtualu, to nie znaczy, że nie mam szacunku do Twojej osoby.
Miłego obrabiania dupy życzy RUFUS !
KnifeMan , nie ma tutaj dostępu więc poprosił mnie ,żebym pokazał jego odpowiedź .
Od KnifeMana:
Pierwsze, ban nie był za rasz tylko miałeś zrobione demko:
http://img10.imageshack.us/my.php?image=kamca.png
Dwa, na serwerze było wtedy 3 adminów Die$eL, Mroziu, Aiz co widzimy na screenach i grałeś na wtedy na nicku "unnamed" który znajduje się na bl :], a nie "marim". Marim był dużo później:
http://img18.imageshack.us/my.php?image=rfs.png
Pozdrawiam "szczyl" i życzę miłego kłamania dalej...
a Seele ^ z wodą sodową w ręku twierdzi ze skoro pierdolisz ten serwer to masz bana na zakres
bana dla knifemana nie przewiduje
Rfs, admina już nie ma przynajmniej na war3ft .. rcona zmieńcie.
Co do reszty róbcie co chcecie :-)
Porażka co tu się dzieje -.- tylko tyle powiem
ja jedno napisze ze przez pisanie na forum ze rfs ma haxy itp odebrano mi 2 razy admina;/ ale dobrze ze już go nie ma...