Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Reklama Serwera FFA .

diLL
10-04-2009, 21:30
Chciał bym zaprosić wszystkich do udziału ,a raczej grze na naszym serwerze Cs-PORTAL.Net [FFA] .

http://i40.tinypic.com/als1fs.jpg (http://forum.cs-portal.net)

Nazwa Serwera : CS-PORTAL.NET[FFA]@POSTRZELAJ.PL
Rodzaj Serwera : Publiczny
Hasło Serwera : Brak
Secure : Brak , Admini pilnują serwera
Rodzaj gry : NonSteam
Typ Rozgrywki : FFA
Forum Serwera : www.forum.cs-portal.net

Oferujemy:

-Miłą atmosferę
-Pomocnych Adminów
-Często przebywających adminów na serwerze
-Pomocnych graczy
-Niski Ping
-DOBRĄ ZABAWĘ !

Wzór :

Chciał bym zaprosić wszystkich do udziału ,a raczej grze na naszym serwerze Cs-PORTAL.Net [FFA] .

http://i40.tinypic.com/als1fs.jpg (http://forum.cs-portal.net)

Nazwa Serwera : CS-PORTAL.NET[FFA]@POSTRZELAJ.PL
Rodzaj Serwera : Publiczny
Hasło Serwera : Brak
Secure : Brak , Admini pilnują serwera
Rodzaj gry : NonSteam
Typ Rozgrywki : FFA
Forum Serwera : www.forum.cs-portal.net

Oferujemy:

-Miłą atmosferę
-Pomocnych Adminów
-Często przebywających adminów na serwerze
-Pomocnych graczy
-Niski Ping
-DOBRĄ ZABAWĘ !

Chciałbym pomóc wszystkim rozreklamować ten serwer . Jest co raz mniej graczy , ostatnio największą ilość graczy jaką widziałem wynosiła 10 .Weźcie się trochę Admini FFA jak i inni do roboty i przynajmniej po rozreklamujmy ten serwer . Nie jeden admin FFA zdaję mi się z braku graczy gra na serwerze War3FT . Tak więc trzeba coś z tym zrobić , bo spadek graczy po zmianie IP jest oszałamiający . Kiedyś non stop FFA było pełne nowych i starych graczy ? A teraz co? Po prostu czeka się z nudów aż ktoś na ten serwer wejdzie . Czasem mi też się nie chce grać cały czas na Modzie więc wchodzę na FFA ,ale tam wtedy 4-5 osób więc taka gra nie bardzo ma sens .

Pozdrawiam , diLL.

DEWASTATOR
11-04-2009, 01:48
Zgadzam się z Dillem dawniej na serwer wręcz trudno było wejść, a teraz serwer świeci pustkami. Ja osobiście staram się na różnych forach jak i przez kolegów itp. reklamować serwer i mam nadzieję, że inni admini też zaczną działać jeśli tego jeszcze nie zrobili.
pozdrawiam :]

shift
11-04-2009, 07:49
juz prawie na wszystkich forach jest reklama ja reklamuje w szkole :) nawet perfidny pomysł miałem i wydrukowałem taka reklamę i dałem na tablice ogłoszeń he :D

Aiz
15-04-2009, 18:11
Wysłałem swego czasu mnóstwo reklam na różne fora, nie wiem czy dzięki temu doszli nowi gracze, w każdym razie swoje zrobiłem. Cóż, serwer, jak diLL powiedział, był kiedyś pełen nowych graczy i starych bywalców a teraz? Reklamujcie :/ .

przemo78
15-04-2009, 23:41
Ja zareklamowałem serwer na gg wysłałem wiadomość do ponad 300 osób, dałem też ip na kilku serwerach.

Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY

shift
17-04-2009, 17:52
wczoraj wbijalem prawie na kazdy polski serwer ns i podawalem ip! i za kazdym razem dostalem bana :d pozdroo!!!

diLL
29-04-2009, 23:31
Witam .

Mamy z nie którymi adminami świetny pomysł na rozreklamowanie FFA . Będzie to podobne bądź będzie to wyglądało tak jak reklama na War3 ,czyli ? No więc zbierzemy małą ekipke na serwer (Przydało by się Was jak najwięcej ) , porozkminiami parę rzeczy m.in montaż, kto kręci ,jak to będzie wyglądało no i mapki jakie będą grane . Proponuje również zrobić jeszcze jedną reklamę pisemną i tam dołożyć nasze demko ( 4 fun) z tagiem : Tutaj macie odpowiedź na to jak się tam świetnie bawimy i dajemy tu demo . Myślę ,że to zachęci graczy do uczestniczenia na serwerze FFA . Z mojej wizji teraz widzę dużo gracz z War3 na FFA , ale z powodu takiego iż War3 jest w tej chwili not respording . Trzeba jakoś zachęcać ludzi , bo jak się widzi że ktoś na serwerze gra , co za tym idzie ktoś na niego wchodzi .... a jak widzą taką pustkę 2 - 3 osoby to też lipnie i nie chce im się grać - w końcu co to za gra? Tak więc przemyślcie to i spróbujmy RAZEM zrealizować ten pomysł i zaprosić w końcu graczy , bo na prawdę kiedyś ich było bardzo dużo .

Pozdrawiam, diLL.

KnifeMan
29-04-2009, 23:38
Dillu wiesz że się piszę :] Ja już mam to za sobą więc kręcić i robić montaż mogę ja ;p

Galardo
30-04-2009, 21:03
Ja mam pomysł co do kręcenia filmiku itp. ale opowiem KnifeMan'owi na gg lub napisze dokładni ze zdjęciami.

@Edit:

Żeby nie było edytuje. W moim pomyśle jest przewidziane kilku kamerzystów. Więc każdy się przyda. :]

Gumboss
30-04-2009, 21:19
jak chcecie moge pomoc :]

HarnaS
30-04-2009, 22:47
ja tez moge pomoc

Galardo
01-05-2009, 17:33
A oto mój pomysł kręcenia filmu na zdjęciach które dołączę powinni kręcić "kamerzyści" ale oczywiście nie we wszystkich w 2-3 wybranych. Po nakręceniu demek (akcji) najlepiej w tych miejscach gdzie są kamery, przesyłamy osobie która zmieni rozszerzenie na avi. i wraz z innymi osobami wybierze najlepsze momenty i sklei w całość, może wrzuci jakaś piosenkę i będzie film reklamujący ffa. Miejsca dla kamerzystów są pokazane na mapie de_dust2 mogę zrobić na innych mapach jak będzie trzeba. Tak możemy też nakręcić filmik na War3/FT jak będzie działać.

Zdjęcia:

Kamery (http://img219.imageshack.us/gal.php?g=kamery8.png)

@Edit:

Mam nadzieję, że spodoba wam się mój pomysł.

KnifeMan
01-05-2009, 17:47
<---- up...

Hm... wiem co chcesz zrobić ale to tak nie działa. Nie przewidzisz akcji jaka wyjdzie na 2-3 przejściach i takie coś można by powtarzać na okrągło godzinami. Dużo bardziej podoba mi się pomysł Dilla który podesłał mi na GG. Pomysł dotyczy.. albo niech Dill wytłumaczy Wam w swoim czasie bo ja moją rolę już znam. :]

Galardo
01-05-2009, 19:33
Ale te akcje mają być częściowo planowane czyli np. w danej rundzie cały team idzie galerią. Bo to nie będę przypadkowe osoby tylko wybierze się ileś osób z mikro. Niech dillu napisze jaki ma pomysł.