Zobacz pełną wersję : [Admin] Oxig3n`
Staż : ok. rok
Staż na cs-portal.net : staż taki jaki mam na forum =)
Godziny grania : szczerze? Dużo.. ;-]
Ile osób sprowadził na serwer : 1, ale będę się starać. Kumple mają ns, a więc będę od reklamy na forach.
Doświadczenie w adminowaniu : Próbowałem szczęścia na War3 lecz nie powiodło się. Spróbuje tutaj, myślę że ktoś doceni moje zaangażowanie.
Znajomośc AMX : Średnia, szybko się uczę.
Parę słów na swój temat : No tak jestem rozrywkowy chłopak, umiem się obchodzić z różnego typu botami... :D Umiem sprowadzić ludzi do porządku.. Hmm, myślę że jestem spooko.. :-D
Pozdrowienia.. =*
Miły, sympatyczny, przyjazny chłopak ;-). TAK.
range[r]
10-04-2009, 16:57
Ja jestem za :*** tylko na forum nie spamuj
Sry ,ale jestem na nie . Starasz się o admina War3 czy starałeś 2 razy . Nagle kupiłeś Steam'a i się może za kumplowałeś z lorenem . Skaczesz z kwiatka na kwiatek :? . I te godziny nie są jakoś dużo przebywane , najpierw się sprawdź ,wykaż i pograj a nie pierwsze co robisz do podanie o adma piszesz .
diLL, nie wiem jak ty, ale na tym forum wszyscy są da mnie "kumplami".
Zakumplowałem się... Też mi coś...
Zachowaj takie komentarze dla siebie.
Trzeba adminów którzy pomogą mi rozkrecic serwer, bo to nie jest takie proste jak Ci się to wydaje.
Musi ktoś grac żeby ktoś chciał wejśc wystarczy trochę logiki misiu.
Pozdrawiam !
Weź mi tutaj nie "logikuj " . I komentarzy dla siebie nie będę zatrzymywał , bo po to je tu piszę . Co do jego admina to nie wiesz o co mi chodzi ... Wiem ,że rozkręcenie serwera nie jest łatwe ,ale 2 razy próbował na War3 i grał tam bardzo często . Ledwo rekrutacja ON i już podanie . Spróbujmy utrzymać jakiś rygor .
Koniec OT.
@edit :
Moje zdanie może się jeszcze zmienić , po prostu zapomniałem napisać że to nie jest jeszcze moja ostateczna decyzja .
infinite
10-04-2009, 17:11
ja jestem na nie, dill napisal juz wszystko za mnie, a co do serwa jak naprawia mi kompa to bede gral:)
diLL, Twoja decyzja mnie za przeproszeniem gówno obchodzi.
Pzt. Potrzebni są admini na początek. Pomyśl jak ma się serwer rozkręcic bez adminów ?
Weź mi tutaj nie "logikuj " . I komentarzy dla siebie nie będę zatrzymywał , bo po to je tu piszę . Co do jego admina to nie wiesz o co mi chodzi ... Wiem ,że rozkręcenie serwera nie jest łatwe ,ale 2 razy próbował na War3 i grał tam bardzo często . Ledwo rekrutacja ON i już podanie . Spróbujmy utrzymać jakiś rygor .
Koniec OT.
@edit :
Moje zdanie może się jeszcze zmienić , po prostu zapomniałem napisać że to nie jest jeszcze moja ostateczna decyzja .
Nic dodać, nic ująć. DiLL ma rację...
Starasz się o admina War3 czy starałeś 2 razy
oj dilluś ty podanie na war3 pisałeś chyba z 4-5 razy :*
A co do G. jestem na Tak :->
Loren , widzę wspaniałe podejście do ludzi . Jeżeli hm.... krytyka kogoś o kimś bądź na Twój temat Cię "gówno obchodzi " to widzę wspaniale się będziesz dogadywał :? . Ty masz przyjmować na siebie krytyki wielu graczy ,a nie mówiąc najbardziej pospolitym tekstem "gówno mnie to obchodzi ". I to nie jest moja decyzja , tylko moje pozory na tę sprawy (jak to się mówi pozory mylą ) .
A co do Kaliego , mi nie chodzi o to ile on razy składał podanie. Przeczytaj dobrze i wyraźnie , chodziło mi o to że się tak stara i mu zależy na tym adminie na war3 że czeka na tą rekrutację .... A nie o to ile razy się starał -.-
@edit :
Nie chce się z Tobą kłócić Loren i prowadzić tej bez sensownej konwersacji . Wymieniliśmy swoje poglądy wystarczy , niech teraz inni się tu wypowiadają .
Wesołych Świąt :-P !
@edit 2:
Co do G. to jednak zmieniam zdanie :] Zrozumiałem, że ten przeskok to po prostu angaż . Stara się chłopak tak samo jak "barx" . Dlatego , bo dłuższym namyśleniu daje mu głos na Tak . W końcu każdy zasługuje na te 5 min . a On ich jeszcze nie dostał . Więc loreN , nie bierz pod uwagę mojego głosu w ankiecie na "Nie" .
diLL, żle cię zrozumiałem, faktycznie każdy może miec swoje zdanie :]
Jednakże ja z G. świetnie się dogaduje :]
Pomaga mi w reklamie, poprostu się angażuje, a ja sobie to cenie.
Też niemam zamiaru się z tobą kłucic bo święta idą, więc przepraszam za wszystko.
Wesołych Świąt
army of the pharaohs
10-04-2009, 19:17
Nie ,nie podoba mi że składałeś podanie na każdym serwerze, powinieneś poczekać przynajmniej z rok, zdaje mi się że chcesz admina po to aby mieć.Takie jest moje zdanie
KnifeMan
10-04-2009, 19:21
Jestem na Tak bo co do admina to nie mam nic przeciwko bo jesteś ogarnięty i w miarę spoko, ale zrobiłeś 100 postów w nie całe 2 dni na OFF TOPICU, a to trochę przegięcie jest -.-
Nie ,nie podoba mi że składałeś podanie na każdym serwerze, powinieneś poczekać przynajmniej z rok, zdaje mi się że chcesz admina po to aby mieć.Takie jest moje zdanie
Mylisz się. Chcę dostać admina po to żeby się wykazać. Dobrze wiesz że przez złe sprawowanie mi go odbiorą...
Jestem na TAk :) Wprowadza miła otmosfere :P ale jak mi dasz bana za rash to na war3 cie zbanuje xD
Mieczysław
13-04-2009, 18:08
jestem na tak chociaż go nie znam.Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjaciółmi jak mówi przysłowie
Ja jestem na tak wiem ze moje zdanie niema tu nic do rzeczy ale on jest ogarniety mily pomocny i kulturalny ;-)
Dzięki wam za wszystko. Rezygnuje z grania na TP, ponieważ reklama tego serwera wymaga, oj wymaga.
/zamykać, i usunąć!
Dzięki wam za wszystko. Rezygnuje z grania na TP, ponieważ reklama tego serwera wymaga, oj wymaga.
/zamykać, i usunąć! A to jest główna praca admina.
Dokładnie stary ja zareklamowałem pewien serwer na ponad 50 forach zajęło mi to z półtorej godziny. Po 2 dniach był full. Opłaci Ci się to bo będziesz miał co robić później :]
Chcesz admina to musisz na niego zapracować, a nie, że dostaniesz i nic nie będziesz robił.
Dokładnie stary ja zareklamowałem pewien serwer na ponad 50 forach zajęło mi to z półtorej godziny. Po 2 dniach był full. Opłaci Ci się to bo będziesz miał co robić później :]
Chcesz admina to musisz na niego zapracować, a nie, że dostaniesz i nic nie będziesz robił.
Myślisz że się nie starałem? Po prostu reklamowałem na tych forach, na których inni nie reklamowali, czyli musiałem zostawić 50% for internetowych o cs'ie. Reklamowałem ale to się znudziło. Widzisz kogoś na serwerze? Ja nie widzę. Przykro mi to mówić ale to niewypał. :-(
Pozdrawiam, i wole reklamować serwer ot tak.
Jeszcze raz pozdro.
/zamykać, kosz.
W takim razie, cóż zrobisz.
Serwy TP Steam to zazwyczaj niewypały teraz ludzie lubią mody jak KZ DM(diablo) HNS czy ZM.
No to Dill~Clozet xD
No to wyjaśnione . Mam nadzieję ,że uda Ci się na jakimś serwerze CSP =] .
/Zamykam
range[r]
24-04-2009, 12:59
Sry za OFF-Topic
Ale co do serwera to ja wbijam codziennie na 30 min ale lipa nikt nie chce wbić ;/ jak wezmę kumpla to tak samo ;/ Chyba zacznę spamować na forach