Zobacz pełną wersję : [Skarga] oF.^Zmora
Witam.
Dziś (8 kwietnia 2009r.) ok. godziny 20~, szanowny ^Zmora dał bana (na minute, za nic) MichalkO. Wiem że ta skarga jest bez sensu, ale to jest "chamstwo w państwie".
Chciałbym aby H@ wc3 zajął się tym, aby gracze nie dostawali banów (nawet na 1min) za nic.
Pozdrowienia Oxig3n` =) :-)
@edit
Wstawiam SS:
http://img25.imageshack.us/img25/319/skargae.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=skargae.jpg)
a czy MichalkO klnol ????? bo jak tak to za to zmora dal bana
Wstawiłem SS, MichalkO napisał "ZKS STAL STALOWA WOLA".. Po czym dostał bana.
Rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce przyznaję się do tego. Ban był dlatego że ja sobie nie życzę taki textów na serwerze, to jest Counter-Strike nie mecz piłkarski. Jeżeli tak bardzo kochasz swoją drużynę idź na mecz i tam się wykrzycz. Nie mam zamiaru odczuwać skutków takich wypowiedz. np. ktoś krzyknie "lecz poznań" i już jest powód do jakiś sprzeczek. Za takie wypowiedzi i hasła będę banował//kickował wiec z góry proszę zajmijcie się gra nie kibicowaniem.
[PL] Piter =]
08-04-2009, 22:04
Wyluzuj, bo jak tak dalej będziesz robił to rzeczywiście będziesz zmorą. Nie banuj jak bot bo wkońcu zostaniesz na serwie tylko Ty oraz gracze z immunitetem.
został zbanowany na min po tym wrócił i dobrze się bawił
Ricardus
08-04-2009, 22:17
oJ PRZESADZACIE JAK BY NIE BANOWAŁ TO PEWNIE ZARAZ BY SKARGI BYŁY, ŻE NIE BANUJE :)
Może akurat w tym przypadku nie było to słuszne , a ban na 1 minute to nie jest ban
Tak to chociaż zastanowi się nad swoim zachowaniem
to właśnie miało to na celu
Według mnie ban nie słuszny
Miodzik^/Street zamknijcie to bo sie off-topic robi i zaraz 3 strony spamu z tego będą .
KnifeMan
08-04-2009, 22:31
oJ PRZESADZACIE JAK BY NIE BANOWAŁ TO PEWNIE ZARAZ BY SKARGI BYŁY, ŻE NIE BANUJE :)
Może akurat w tym przypadku nie było to słuszne , a ban na 1 minute to nie jest ban
Nigdy nie było i nie będzie takiej skargi że admin nie banuje bo by uznali twórce skargi za uciekiniera ze szpitala psychiatrycznego. Ban na 1 min to nie ban - bardzo inteligentne :]
ban słuszny, forum to nie boisko czy stadion.
Kiedyś była tutaj taka zasada, lecz zupełnie o niej zapomniałem, dobrze ze zmoras o niej pamiętał....dopisuje to teraz do regulaminu w odpowiednim temacie.
~close