Zobacz pełną wersję : BAN Bilon
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Bilon
[MiniBANS] Przyczyna : ' demo na forum '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://forum.cs-portal.net
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 89.76.8.20 '
demko: http://www.wrzuta.pl/pliki/gsKq0O0GSp/panet
a ***** nie odbanowywujcie mnie pierole ten serwer z gory na dol jakis kaczor zjebany mi robil ss hahah niewime kiedy nie odbanowywac bo i tak nie gram narQ
Nie wiesz kiedy ? To ja ci przypomnę wczoraj po południu zrobiłem ci 5 ss widzieli to Street i Kylo (mroziu) po zrobieniu ci ss chciałem ci dać bana ale ciebie na serwie już nie było ....
Tak pozatym myślisz że mnie sprowokujesz ? to ci się to raczej nie uda bo jest piękny dzień i nic mi go nie zepsuje :]
infinite
04-04-2009, 11:19
nie wiem co sadzic o demku, dziwi mnie ten ruchliwy model.
czekam na wypowiedz innych.
a co do twojej wypowiedzi to jest zalosna,
KnifeMan
04-04-2009, 11:21
a CENZOR nie odbanowywujcie mnie pierole ten serwer z gory na dol jakis kaczor CENZOR mi robil ss hahah niewime kiedy nie odbanowywac bo i tak nie gram narQ
Warn + Warn + Po co go unbanowywać skoro i tak nie chce już tu grać? :]
knife a chicalo by ci sie grac po czym takim ?
http://www.forum.cs-portal.net/topics135/ban-bilon-vt8609.htm
chodzi mi o kaczora ... jezeli ucieklem po tym jak mi zrobil ss to dalczego mnei nie zbanowal ?
[ Dodano: 04-04-09, 12:04 ]
no to bardzo latwo wyjasnic czy robiles tego ss mi czy komus innemu daj ss z consoli tam pize ip :)
KnifeMan
04-04-2009, 12:28
Tak chciałoby mi się bo choć nigdy nie miałem robionych screenów to gram na tym serwerze od dawna choć wielokrotnie mnie oskarżali o: fast reload, fast zoom i mini models czego nigdy mi nie udowodnili, a bany dostawałem wielokrotnie za głupoty i zawsze walczyłem o jakąś sprawiedliwość i nigdy nie przeszło mi przez myśl żeby przestać tu grać. A co do Kaczora to nie masz mu nic do zarzucenia bo tak się składa że ma on prawo i każdy admin robić Ci ss w razie wątpliwości do usranej śmierci i nie możesz nic na to poradzić poza tym żeby udowadniać wiecznie że jesteś czysty ot co. :] Jeżeli nie odpowiada to Tobie to widocznie musisz poszukać sobie jakiegoś serwera na którym panują inne reguły.
moze ja sie wypowiem co do demka to jest czyste jak dla mnie a te trzesienia modeli tez mam i to nie sa od cheatow albo czego innego ja mam XTCS czyli xtreme cs jest to ztuningowany cs i mialem te trzesienia modeli od zawsze a nie czetuje. A i jeszcze zauwazcie ze jak ja albo bilon staniemy to jakos model sie nie trzesie co swiadczy o tym nie jest to cos nadzwyczajnego.
ok przyznam ale cos mnie ponioslo tylko mnei to wkurza nie to ze dostaje ss bo to norma prawie na kazdym servie war3/diablo kiedys mialem robione ss i mi to nie przeszkadza ale mnie kurza to ze koles mi mowi ze robil ss a mi nei robil jezeli twierdzi ze mi robil i ucieklem to neich pokaze ss ze mi robi a tam bedzie pokazane moje ip a wczoraj mi po poludni nie mogl robic bo mialem bana od 14+ dalem demko a unbana nie wiem o ktorej mialem ale w kazdym razie dopiero dzisiaj weszedlem na serwa
W takim razie ktoś ci sie na nick wpierniczył. Mi ss się nie otwarzają (Topic w counter strike 1.6 -> Problem z ss) narazie możesz grać bo nie mam dowodu ale niech się wypowie Street i Kylo (Mroziu) bo oni wtedy byli na serwie i raczej widzieli jak ci ss robiłem ale narazie możesz grać a ip. było chyba takie 83.3.39.11
Byłem przy tej sytuacji.. Kaczor mówi prawdę, zrobił ci ss a ty najzwyczajniej uciekłeś z servera po czym kaczor stwierdził, że nawiałeś i już sobie nie pograsz bo skoro nawiałeś to masz coś na sumieniu...
Po kolejne daje ci OSTRZEŻENIE, PONIEWAŻ TAKIE BOTOWE SŁOWNICTWO NA FORUM ŚWIADCZY TYLKO O TWOJEJ NIKŁEJ KULTURZE OSOBISTEJ. WKURZYŁEŚ SIĘ CZY NIE, ALE NIE WPROWADZAJ MI TU BURDELU NA FORUM... MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ ROZUMIEMY I NASTĘPNYM RAZEM UGRYZIESZ SIĘ W JĘZYK (BĄDŹ PALEC) ZANIM WYRAZISZ SWOJE NIEZADOWOLENIE W TAK NIESTOSOWNY SPOSÓB
W takim razie ktoś ci sie na nick wpierniczył. Mi ss się nie otwarzają (Topic w counter strike 1.6 -> Problem z ss) narazie możesz grać bo nie mam dowodu ale niech się wypowie Street i Kylo (Mroziu) bo oni wtedy byli na serwie i raczej widzieli jak ci ss robiłem ale narazie możesz grać a ip. było chyba takie 83.3.39.11 Niestety to, że widziałem czy nie... ale tu wymagane są dowody. Mam nadzieję, że w końcu adminą wejdzie to w krew, aby robić fote na potwierdzenie zrobienia demka/ss graczowi. To nie takie trudne wystarczy zrobić sobie "bind <klawisz> snapshot" i klikać za każdym razem gdy info o zrobieniu ss/ demka jest widoczne.
Bilona niech któryś unbanuje i trzymać go na oku.. A bilonowi radzę aby demka/ ss się zapisywały bo jeśli admin da potwierdzenie, że demko zrobione, a ty będziesz się zarzekał, że nie masz to możesz zaczynać szukać sobie innego servera
Mam nadzieję, że wszystko już wyjaśnione i admini wyciągną z tego lekcje. Robić foty na potwierdzenie zrobienia ss i już nikt was nie przebije
~Close