Zobacz pełną wersję : ban
Więc tak dostałem bana od Dilla powód demo na forum jednak dema nie ma wpisalem nawet w wyszukiwarke i znalazlo tylko to demo które dałem juz aizowi jeśli Dillu nakręcił demo to pod jaką nazwą mi sie zapisuje
Nick: - fps.
Data: - 31.3.2009
Opis: - stało sie to na mapie de_inferno
IP: -79.163.55.40
KnifeMan
02-04-2009, 22:41
A spróbuj wziąć Start --> Wyszukaj --> Pliki i foldery --> (i wpisz tutaj .dem)
Po 1 . Na przyszłość dostosuj się do wzoru :
http://forum.cs-portal.net/topics87/regulamin-dzialu-skargi-bany-vt3632.htm?sid=692c7ebed081f960afb1e7bbdce8f72d
2. Demko zapisuję się pod nazwą panet.dem o ile się nie mylę . Prosta sprawa chcę zobaczyć demko , inaczej nie będzie unbana ,bo jeżeli Ci się nadpisało na tamtą to ja przepraszam lecz to już nie mój problem . Co do dema to go poszukaj jeszcze raz dokładnie po komputerze i w folderze cstrike lub cstrike_polish.
Tyle z mojej strony .
Własnie tak próbowale knife men i jest tylko dema które dostarczylem aizowi
[ Dodano: 02-04-09, 22:47 ]
hmmm a to ze sciągnąłem ze 2 dni temu nowego csa ma jakieś znaczenie?
Ricardus
02-04-2009, 22:51
Dillu po pierwsze dema się nie nadpisują tylko będzie nazwa dema pod tytułem planet(1).dem więc pfff nie świruj, że nie masz dema i jest to nie możliwe, że I demko ci się zapisało a drugie nie, a jeśli nie masz to raczej możesz się pożegnać z grą tutaj chyba że admini dadzą ci kredyt zaufania :-), w końcu każdy zasługuje na drugą szanse ;-)
Ale mam nawet ssy z rocznicy a dema nie widac ://
sprawdź czy jest to samo demo, czy może nadpisało się na tej samej nazwie kasując stare
nie mam tylko jedno demo o nazwie panet nawet jak w wyszukiwarke wpisuje to odnajduje tylko to jedno demo
Jemu o to chodziło, żebyś oglądnął to demo.. Być może zapisało się pod nazwą "panet.dem" i skasowało stare. :-)
Niestety nie nadpisało się to jest to stare ;/
Wszystko zależy od h@.. Jeżeli powie "nie", to teletubisie mówią papa :papa:
Jeju przecież po co miał bym grać na haxach przy adminie wedlug mnie to nie mam dema dlatego ze jakies 2 dni temu sciagnalem nowego csa a starego usunalem ale usunalem tylko gre folder zostal ale usunal sie folder typu cstrike_polish i ssy ktore zrobilem wczoraj zanim dostalem bana zapisały sie wlasnie w tamtym csie
infinite
03-04-2009, 13:13
ja mu nie wierze, fps jako gracz mi sie dziwny wydawał, według mnie wkreca nam bajke:)
no jeju jak moge udowodnic ze nie mam dema nigdy nawet nie mialem wh na kompie -,-
Drugi Kon!u... peridny ajm na trainie dostał perma + demko i teraz mi spamuje, że dema nie ma... Pierd..o..lenie o Szopenie.... taki bajki montuj na TVP 2 o 19, tutaj już nie wyemitujemy ich.
Ale ja nie grałem na zadnym perfidnym aimie
To daj jakiś dowód... jeśli nie masz dowodu to nie wiem czy warto kontynuować dalej ten temat.. Poszukaj dobrze, albo jeszcze dziś napisze zakończenie tej bajki.
no nie mam zadnego dowodu ale dlaczego niektórzy nie mają demka bo im sie np skrocilo i maja unbana a ja nawet nie mam tego demka (nigdy nie mialem) na kompie i mam perma
Blondasek
03-04-2009, 16:17
fps jest moim kolegą mieszkamy blisko siebie znam go od 3 lat-ków niewiem oco chodzi ponieważ maq. nie mial dema jakoś daliście mu unnbana a więc w czym problem teraz dajcie unnbana dla fps , Hitm@n napisał " w końcu każdy zasługuje na drugą szanse" i dobrze powiedział dajcie też mu tą szanse !
a tak w ogóle czy jak ty grasz rfs to niby to nie wygląda na perfidnego aima wygląda a więc on też umie grać i nie mów że ma aima jak on gra na tym serwie od paru tygodni a ty grasz dużo dużo wiencej jakby on grał tyle co ty to chyba byś nie mówił że ma aima
infinite
03-04-2009, 16:46
interp co to robi ze ty go znasz 3 lata, wedlug mnie jestes jego kolega i chcesz go kryc:)a co do maq to juz pozegnal sie z serwerem:) licze ze nie dostanie unbana
sprawdziłem wszystkie twoje posty i w 2 razy juz dawales demo wiec napewno sie zapsialo;)
Sluchaj infi masz racje że mi się zapisywalo ale tak jak mowilem gdy 2 dni temu sciagalem csa cos mi się zwalilo i nie mam folderu cs_polish i cs_lv czy jakos tak pozatym tak jak mówili moi poprzednicy każdy zasluguje na 2 szanse i ja o nia bardzo prosze
caNNaBisSss
03-04-2009, 17:20
wrr ... w to jest nie mozliwe ze Ci sie demko nie zapisuje ... jak juz coś to admin zrobił jakiś błąd, myślał ze sie demko kreci a sie nie kreciło ;] ... a co do tego Folderu CSTRIKE lub z tym polisz ;] to w kazdym csie jest ! wiec nie pisz nam tu ze go nie masz ...
Blondasek
03-04-2009, 17:24
Po 1 infi nie od 3 lat tylko od 10 lat ( od trzy latków )
a po drugie nie kryje go sam kiedys mowilem ze ma wh do poki sie nie przekonalem....
caNNaBisSss
03-04-2009, 17:26
nom nie cygań nam tu ;] masz 12 lat ... znasz go od 10 ... juz Ci uwieze ^^ ... Oni obydwaj coś ukrywają ;]] moze juz koniec tego ?... i bl ;)
Chocolate czemu jak ktos dobrze gra to wedlug Ciebie na bl? Dlatego że nie mam dema naprawde nie wiem co sie z nim stalo ja go nie mam i nie mialem ;-( Nie mozecie dac mi szansy? powiedzcie co wam szkodzi
Blondasek
03-04-2009, 17:41
Może jakaś umowa>??
Może jakaś umowa>?? Umowa -.-?
Dosyć tego OT... Nie ma demka nie ma unbana. Rfs/m to doświadczony gracz i można mu zaufać.
Adminów proszę o zapoznanie się z tematem http://forum.cs-portal.net/topics134/zaostrzenie-zasad-vt8613.htm . I nie olewać tego, a będzie dobrze.
Koniec i bomba, a kto czytał ten trąba
THE END koniec bajki
~close