PDA

Zobacz pełną wersję : [Ban] .maq

.maq
01-04-2009, 15:29
Nick : .maq
Data: 1.04.09
Ip : 192.168.1.10 ------chyba ;d
Opis : Gram na dd2 i Aiz nie mogl sie pogodzic ze go zeskanowalem wiec zrobil mi demo i kazal mi wrzucic je na forum >:
Ip : 192.168.1.10 ------chyba ;d

Demo :

Panet (http://www.wrzuta.pl/pliki/fPkVmSXkVi/panet)

Aiz
01-04-2009, 15:33
Demko kręciłem Ci od połowy mapy de_dust2 do 5 minut od rozpoczęcia mapy de_dust. Całość chcę zobaczyć.

KnifeMan
01-04-2009, 16:16
Ale jak mapa się zmienia to demko zostaje chyba automatycznie przerwane bo ja tak miałem, nawet jeśli po wpisaniu "stop record" wyskakuje że "demko zostało przerwane" to tak na prawdę kończy się wcześniej chyba że się mylę to mnie poprawcie. A co do reszty demka z de_dust2 to nie wiem kompletnie.

cheyenne
01-04-2009, 17:17
O maq-owi się jednak zapisują dema .. może i moje zaległe się znajdzie ??

Tylko dlaczego zawsze coś jest nie tak z tymi jego demami

Aiz
01-04-2009, 18:51
I tak wzoru nie ma więc unbana nie będzie. Demo niby czyste, ale i tak wiem, że masz wh. I chcę zobaczyć resztę. Tak propos, to wątpię, by Bóg Cię obdarzył nadzwyczajnymi zdolnościami przewidywania, gdzie są gracze jak ich nie słychać.

InnterP.
01-04-2009, 19:06
maq. jak gra to wygląda to jakby wiedział wszystko czasami strzela przez ściany i trafia teraz demko skraca hmm trochę podejrzane według mnie ale wy Admini decydujecie co z nim zrobić

Gumboss
01-04-2009, 20:01
interp a po co ty tu sie wypowiadasz jak nic sesownego nie powiedziales ze maq dziwnie dobrze gra do aiz napisal przed toba :-P A tak do sprawy to maq wez oddaj to demko i masz spokoj a jesli masz wh to nie dawaj :-]

Eragon
02-04-2009, 09:14
On zawsze coś kręcił, wdg. mnie perfidny cheat, tylko że z anty ss. Jak nie da pełnego demka to proponuję dać mu bana_na_zjechany_ryj.

.maq
02-04-2009, 10:57
HAHAHAHAHA:d Eragon nie masz dowodow. A ja na to zebyscie mnie wreszcie nie banowali dalem ich wystarczajaco duzo.

Cheynne twojego dema nie mam poniewaz zainstalowalem ponownie cs'a zeby wiecej takich problemow nie bylo.

Aiz ----------> znalazlem tylko to demo Panet.dem, jak powiedzial KnifeMan demo sie przerywa po zmianie mapy!!!!!! Demka nie skrocilem. Ja nie wiem gdzie sa inni gracze, jak gram to tez mysle gdzie mogą byc i gdzie mogą kampić a scan nieumarlymi jest banalny

Nie mam wh!! SS to udowodnily i demo ktore wczesniej dalem tez. Gram podejrzanie hmmm? Moze farce, moze skill? nie wiem ;x

HeatoN
02-04-2009, 11:32
Maq skad mamy wiedziec ze zrobiłeś reinstall cs?
Mi się wydaje jak ludzie nie dodaja demka zaleglego to perm zostaje?

Die$eL
02-04-2009, 11:33
maq to jest dziwne.. Niewiem sam co o tym sądzic ale wydaje mi sie, że jest tak jak Eragon mówi... :] .

.maq
02-04-2009, 11:47
co jest dziwne to ze umiem grac. Wedlug mnie to dziwne jest to ze pomimo moich ss oraz demek mi nie wierzycie.

KnifeMan
02-04-2009, 11:49
.maq ma racje co do jednego że skan nieumarłym jest banalny bo każde trafienie przeciwnika przez cokolwiek to zielona przezroczysta poświata przez sekundę ale za to co powiedziałeś powinieneś dostać warna -.-

.maq
02-04-2009, 11:52
mnie to juz wkurza zrozum

Die$eL
02-04-2009, 11:54
No wiem ze latwo skanowac na nieumarlaku :P Bo wczoraj sam tak zabilem Williego :>

InnterP.
02-04-2009, 13:47
Unnbana dajcie jak znowu demo sie skróci czy coś takiego perm i nigdy nie wchodzi ( moje zdanie )

Dalkan
02-04-2009, 14:50
Unnbana dajcie jak znowu demo sie skróci czy coś takiego perm i nigdy nie wchodzi ( moje zdanie )

Interp.
po 1. NIe jesteś adminem żeby sie wypowiadać na temata Banów.
po 2.Temat nie dotyczy ciebie ? Nie udzielaj sie nie proszony.
po 3. Zkończ nabijać bezsensowne Posty !!!

Real :

Maq skad mamy wiedziec ze zrobiłeś reinstall cs?
Mi się wydaje jak ludzie nie dodaja demka zaleglego to perm zostaje?
To samo co InnterP. zkończcie nabijać bezsensowne posty w dodatku nie wnosząc niec do tematu.

a co do mnie to zgadzam sie z Eragonem i Die$lem
maq. niejednokrotnie zaskakiwał swoim lamieniem by zrobić reloga i bić każdego na serwerze. Troche dziwne , i jeszcze do tego te "wały" że mu sie demka nie zapisują.. śmiech na sali poprostu nie zapisywały sie az tu nagle o.0 jednak sie zapisują dziwne bardzo.
Tyle mam do powiedzenia.

infinite
02-04-2009, 14:55
ja mysle ze mozna go odbanowac, chociaz napisales maqu scany nieumarlym, ale ty tez skanujesz innymi postaciami:) narazie nie mamy na niego zadnych dowodow, moze naprawde jest pro graczem:) dajmy mu sznase:)

Aiz
02-04-2009, 15:04
Do zamknięcia z powodu braku wzoru.