Zobacz pełną wersję : Pytanie
FnXrWroC||Jacek
28-03-2009, 16:04
Mam pytanie i prośbę czy mógł by mi ktoś powiedzieć od którego momentu "każdej" mapy jest rash?:P Ponieważ czasami poprzez niewiedzę mogę dostać bana;/ więc wolę się upewnić:]
z Góry dzięki !?!
Znaczy od miejsca? Musisz pograć na serverach TP z anty-raszem, po pewnym czasie sam będziesz wiedział gdzie możesz dojść a gdzie nie. Bo tak to nikomu nie będzie chciało się robić screenów, gdzie najdalej można dojść bo to żmudna robota.
KnifeMan
28-03-2009, 18:34
Mi się chcę. Jeżeli ktoś chce to mogę na kilku podstawowych mapach takie miejsca "zescreenować" :] Tylko niech ktoś mi powie czy coś takiego jest potrzebne ;p
cheyenne
28-03-2009, 19:03
Knifeman myślę ze jak zrobisz jakiś temat z czymś takim to można by było to przykleić... gdzieś było by to super... bo tłumaczenie jest uciążliwe.. zresztą sam niektórych granic nie znam niestety jeszcze
KnifeMan
28-03-2009, 19:05
Już zaczynam się za to brać jak zrobię temat to dam tu link :]
cheyenne
28-03-2009, 19:08
SUPER ... w banie za rash będzie można dawać ling do tego tematu ... tylko trzeba by w amx dodać jakoś taki powód nie wiem czy da radę
KnifeMan
28-03-2009, 19:19
Dobra robię to ale to mi zajmie trochę czasu bo Seele chce to mieć z napisem CS-Portal.Net i IP serwera ;p więc biorę się do pracy :]
PS: dd2_mini i taki jeden surf to nie moje mapy :] xDD
cheyenne
28-03-2009, 19:27
proponuje napisy dodawac poprzez ten porgram podobno latwo i szybko http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1337&FastStone+Image+Viewer+3.7
Mam nadzieje ze usprawniłem prace nad tym
KnifeMan
28-03-2009, 20:16
jeżeli to dodaje napisy na zdjęcia to pomogłeś :] Bardzo pomogłeś ... program jest świetny i służy nie tylko do napisów :]
FnXrWroC||Jacek
28-03-2009, 20:30
knife bylo by dobrze gdybys tak zrobil;p
KnifeMan
28-03-2009, 22:38
Mam prośbę mógłbym to zrobić po swojemu albo że tak powiem granice raszu zaznaczyć czerwoną grubą krechą z painta? Nie bardzo umiem się obsłużyć tymi photoshopami i viewierami bo nie miałem z nimi do czynienia ... zawsze wybierałem prostsze rozwiązania. Więc proponuje że zrobię screeny wszystkich mapek, granice raszu zrobię w paincie, a napisy CS-Portal.Net + IP Serwera dodam w tym programie od cheyenne oki? Bo inaczej niech się za to ktoś inny bierze?
cheyenne
28-03-2009, 23:57
pewnie ze pasuje ... tylko rób te linie kreska a nie pędzlem please ;p żeby nie wyglądało to łopatologicznie ;D
KnifeMan
29-03-2009, 11:35
Też tak chciałem zrobić ale nie mogę bo H@ życzy sobie półprzezroczyste czerwone strefy w miejscach raszu wykonane programem photoshop. Ja to zrobię po swojemu a potem zadecydujecie czy tak może zostać, ale z tego co widzę chayenne mówi że jemu pasuję więc póki co oki, bo przecież to ma być dla adminów i dla graczy i nie musi być to wcale jakieś super wymodelowane. Takie jest moje zdanie...
Wiedzmin
29-03-2009, 11:41
Zgadzam się z tobą Knife. Czerwona, gruba krecha jak dla mnie wystarczy, bo to nie musi być na maxa odpicowane. Najważniejsze, aby było zrozumiale i przejrzyście.
KnifeMan... napisz to Ci pomogę. Przeźroczyste kwadraciki to pikuś ;-)
KnifeMan
29-03-2009, 13:10
rfs ależ ja piszę do Ciebie tylko odpisz choć raz to może uda nam się coś wspólnie sklecić :]
FnXrWroC||Jacek
29-03-2009, 14:35
na mapach tak jak wiedzmin muwi mogli by porobic takie grube linie np. czerwone lub zileone albo jakies takie:D
i wtedy by no prawie wszyscy ci co wiedza co to rash by wiedzieli gdzie jest granica;p
KnifeMan
29-03-2009, 18:56
Dobra będą półprzezroczyste czerwone strefy bankowo :)
Dobry pomysł cos takiego widzialem ja jedyn serweze TP i mam pytanioe czy to nie jest plugin ??????
no najlepsza opcja jest z tymi strefami ze nie mozesz dalej przejsc lub jak przejdziesz to zabiera ci hp :)
Sorry, piszesz o anty raszu. A takie coś nie da rady wprowadzić bo nie dałoby się kreta wykorzystać.
Wiedzmin
01-04-2009, 14:57
no najlepsza opcja jest z tymi strefami ze nie mozesz dalej przejsc lub jak przejdziesz to zabiera ci hp :)
Sorry nie ma takiej możliwości, bo wtedy kreta nie będzie :-P A to by była porażka
aha no faktycznie o tym nie pomyslałem :) słuszna uwaga
temat wałkowany setki razy
~close