PDA

Zobacz pełną wersję : sKArGA

SpideR
28-03-2009, 09:01
Nik:SpideR

Aiz bawi sie adminem
Dostalem bana od iji czyli aiz za co za kradziesz byl kret zabil kret i niebral broni zabralem ja a on odawaj to zlodzieju a ja mu nieodalem bron i ban bron niejest podpisana.

(http://img7.imageshack.us/my.php?image=aizmen.png)

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2003/aizmen.th.png (http://img7.imageshack.us/my.php?image=aizmen.png)

to sorry podaj powod a nie mowisz za kradziez broni i tak samo w konsoli pisalo a ty zood niepodlizuj sie bo wchodzisz na serwa i ej ai aiz zobacz co spiderowi napisalem na forum lizus

Prosze o ukaranie iji

Aiz
28-03-2009, 09:06
Nie tylko za to. Jak czytałeś regulamin, to wiesz, że za spam micem jest ban. I głównie za to dostałeś. Nie widzę powodu, byś musiał puakusiać za 5minutowego bana.

v0js`
28-03-2009, 09:10
Nik:SpideR

kradziesz byl kret zabil kret i niebral broni zabralem ja a on odawaj to zlodzieju a ja mu nieodalem bron i ban bron niejest podpisana.

SpideR, czy ty jesteś na tyle POJ%#@NY ŻEBY TAK IDIOTYCZNE SKARGI PISAĆ NA FORUM? TY ZA TO POWINIENEŚ DOSTAĆ BANA NA TYDZIEŃ, BO ZACHOWUJESZ SIĘ GORZEJ NIŻ MOJA 4-LETNIA SIOSTRZENICA!
SpideR, dajcie mu przynajmniej warna...
Pozdro, takie jest moje zdanie.

Wiedzmin
28-03-2009, 09:29
Za***ałeś mu broń to powiedział "oddaj, bo zaraz polecisz" ty na to "gówno mi możesz zrobić"
Dał ci bana na 5 minut wszedłeś przez neo, dał ci znowu bana na 5 minut. Czy to dużo czasu? Poczekaj chwile, a przy okazji ogarnij się trochę, bo za dużo gadasz za mało wiesz !!

SpideR
28-03-2009, 09:47
O KOLO POJECHALES JA NIEMOGE ZMIENIAC IP AHAHA NIEWIESZ JAK BYLO TO SIE NIEDZYWAJ NIEPOWIEDZIAL BO POLECISZ TYLKO BO ZOBACZYSZ I NIEJA POWIEDZIALEM GLOWNO TYLKO KTOS I POWIEDZIAL GLOWNO MU MORZESZ ZROBIC HYBA JACEK :what: JA NIEMAM NEO

Ozi*
28-03-2009, 09:54
Spider może zaczął byś się normalnie wysławiać bo nie wiadomo o co ci chodzi.

v0js`
28-03-2009, 09:54
Ty jesteś upośledzony?! To nie jest ku%#@ żart. Nie dość że plujesz się za bana na 5 min to jeszcze pisać nie umiesz.

Blondasek
28-03-2009, 11:44
Spider Dwa Słowa " Jesteś Idiotą "

cheyenne
28-03-2009, 12:15
Trzy slowa ... spam spam spam

Ozi*
28-03-2009, 12:17
Nad tym tematem nie ma co juz sie wypowiadac.

Die$eL
28-03-2009, 12:20
Słuchajcie...

SpideR to Yo ? Pamietacie kto to ? Robil niepotrzebne skargi tylko dlatego bo niedalem mu tego czego chcial ... Teraz robi to w dalszym ciągu... Moim zdaniem taka osoba na serwie psuje zabawe..

I jest jeszcze gorsza niz cziter... Yo ty chyba niemasz wogole honoru ? Ile razy mam ci to przypominac ? Obiecywales ze niebedziesz gral na CSP... Reklamowales w swoim nicku kilka razy inne serwerry.... I ty jescze potrafisz napisac skarge ?

Moim zdaniem Powinien dostac Bana Permamentnego za psucie atmosfery na serwie,,,
Po 2 ciogle naduzywanie mikro.
Po 3 za bezsensowne skargi..
Po 4 za reklamowanie kiedys serwa...
Po 5 obiecales ze juz nigdy tu niebedziesz gral

Naraaaa

ex0n
28-03-2009, 16:21
Panowie to jest karygodne! Człowiek wraca od wczoraj zero snu w tym zaliczona nocka potem uczelnia i jak widzi takie awantury to go krew zalewa! Admini nie mogą dawać banów za takie drobnostki! Ostatnio zauważyłem że szuka się byle jakiego powodu. Będąc graczem nie można się tak zachowywać jak SpideR! A już w ogóle nie rozumiem te 2 osoby które tutaj wparowały używają maskowanych wulgaryzmów i jeszcze obrażają bez powodu a wiedzą o sprawie tyle co ja po przeczytaniu tego wątku. 70% osób które się wypowiedziało w tym temacie należał by się warn. Nie rozstrzygnę sprawiedliwie tej sprawy zbyt dużo wersji zdarzeń a każda inna niż poprzednia. Ale postaram się z tym coś zrobić. Tak dalej nie może być!