Zobacz pełną wersję : Could not connection to server
Może tutaj ktoś mi pomoże.... Grywałem na waszym serwerze od stycznia do września 2008, teraz postanowiłem wrócić, wgrałem cs (nonsteam) patcha bodajże v30 i gdy na serwerze FFA jest jedna z map które instalują się w trakcie gry typu inferno, dust, nuke wchodzę na serwer normalnie gdy jednak mapa zmienia się na taką którą trzeba by pobrać wyskakuje problem o tytule zawartym w temacie.... próbowałem jakichś tam patchy dodatkowych, programów jednak problem jest ten sam... Dodam że Windows XP z service pack 3 , a net radiówka ale to chyba bez znaczenia :(
Weż pobierz tą mape która ma Ci się scigac z serwera z jakiejś stronki polecam www.fpsbanana.com i potem ją wklej do folderu cstrike/maps i powinno być git.:P
blacha11
25-03-2009, 17:33
hmm mam taki sam problem tylko że tylko przy mapach niestandardowych robiłam nawet tak jak mówi voodoo ale ciągle nic mam xp sp 3 patch v23 i wszystko co do szczęścia potrzebne :)
Może inny patch? Ja mam v23 :-D
Spróbuj jeszcze z komendą:
cl_allowdownload 1
blacha11
25-03-2009, 17:36
też jest i nic :/
[ Dodano: 25-03-09, 17:37 ]
aaa i dodam jeszcze że np na mapkach aim mi się to nie robi tylko np na de_weestwood, de_eldorado, awp_india
To ja dodam od siebie że wchodząc na War3eFT dźwięki pobrały się pozytywnie, myślę że z mapą byłoby tak samo... Tylko na FFA takie problemy....
Może reinstall? Napewno pomoże. Ale z innym patchem.
blacha11
25-03-2009, 20:56
mi dźwięki to się normalnie pobierają :)
E to się dzieje kiedy server nie ma pliku udostępnionego do sciagania ja tak mialem u kuzyna na servie... musisz pobierać mapy z www.fpsbanana.com