Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ramalith i jego chora mysl !!

kocham swinie
23-03-2009, 21:47
Rama jesli uwazasz ze chlopvy malo przebywaja na serwerze i go nie reklamuja to widac ze sie chyba na H@ nie nadajesz !! powiedz cos nam wszystkim ! mowisz ze my malo na serwerze gramy ? wiesz co puknij sie w glowe kto malo na serwerze gra !! odpowiedz jest jasna ... Oczywiscie ze Ty !. Teraz druga sprawa . My nie reklamujemy serwera ?? powiedz co Ty robisz podaj fora gdzie Ty reklamujesz serwer!!
Wydaje mi sie ze chcesz sie nas pozbyc zeby swoich ziomkow wkrecic w adminowanie !!
Jesli ten Post CIe urazil to smialo mozesz mnie wywalic z grona adminow skoro uwazasz ze my malo na serwerze przebywamy !!

P.S. Pozdro Przemo, VooDoo, kocham_swinie !

przemo78
23-03-2009, 22:13
Zgadzam się z tym, pokaż gdzie ty reklamowałeś serwer,popatrz na rank kto najwięcej przebywa na serwerze,ja napisałem ci swoje na PW,jeśli to nie wystarczy trudno,Sam mogę zrezygnować jeśli masz kogoś lepszego.

Ramalith
23-03-2009, 22:15
Ja nie chcę nikogo wyrzucać. Chodzi mi tylko o to abyście się też trochę wzięli do pracy, bo na serwerze nie zbyt wielu graczy i chcę abyście spróbowali po reklamować serwer i cały serwis cs-portal.net. Uważam,że na serwerze nie ma jakiś wielkich tłumów graczy i trzeba zrobić wszystko aby ich przybyło. Co do mojego czasu gry to wiem że nie jest rewelacyjny choćby w porównaniu z Przemem, ale twój też nie jest jakiś super wg. gametracker, chyba że grasz na innych nickach o których nie wiem, więc jak tak to sory. A co do reklamy to tu masz link gdzie zamieściłem serwisy w których reklamowałem serwery. Myślę że jakby każdy z nas jakby zareklamował serwer na około 7 serwisach o tematyce cs to poprawiłby się statystyki w stosunku co do liczby graczy na serwerze.

Link do reklamy (http://forum.cs-portal.net/topics109/wazne-reklama-vt8163.htm)

EDIT: Dobra usuwam tamten temat, bo nie o to mi chodziło. Zarzucacie mi, że chcę się was pozbyć a nie to jest moim celem. Chciałem was po prostu zmotywować do działania, abyście dali coś od siebie w celu poprawy frekwencji na serwerze bo mamy 24 sloty a najczęściej jest max. 10 zajętych. Jak to mówią, człowiek się uczy na swych błędach. Chciałem dobrze wyszło źle.

Przepraszam was za to że was tym uraziłem.

przemo78
23-03-2009, 23:18
OK temat do zamknięcia