Zobacz pełną wersję : Admin [>>>ShIfT<<< [R] ]
Nick: >>>ShIfT<<< [R]
Staż:Około 2 Lata.
Nick Steam:shiftmp3
Staż na cs-portal.net: Około 1.5 Roku.
Godziny przebywania na serwerze: Szczególnie po pracy okolo 19! a w niedziele zawsze he :)
Doświadczenie w adminowaniu:Miałem juz 2 razy admina na FFA i raz chyba na TP :)
Znajomość AMX:Bardzo dobra :)
Cos od siebie: wiec tak chyba każdy mnie zna! lobie gadać przez mikro! niekiedy bredzę ale nie przejmujcie się tym he :) :)
Mieczysław
23-03-2009, 18:48
Jestem na TAK shifcik jest spoko koleś można z nim pogadać
TAk ogarniety nie przeklina nawet ostatnio, mozna pogadac wogole super koles.
TAK !!
Mimo ,że nie jestem z tego serwera lecz czasem sobie zagram to jestem na Tak. Jesteś raczej spokojnym graczem , i atmosferę też wprowadzasz .
Ja jestem również na TAK fajnie się z nim gra i spoko gada. TAK.
army of the pharaohs
23-03-2009, 20:29
Takkk...mimo że z tobą dawno nie grałem...pamiętam Cię z czasów "Adamentium" !
Miło się z tobą(międzinnymi)grało.
AAAA mam jedną prozbe do tych co dawaj na NIE! piszczcie dlaczego! będzie to dla mnie bardzo ważne!
Cóż można napisać, grywam czasami na tym serwie lecz pod innym nickiem, tępi głupków (szczególnie dzieciom drącym ryja do mikrofonu co uważają za swoją dobranockę) , dzieciom neostrady nie przepuści, kibicom którzy są przeciwko Ruchowi też, przeklinać przeklina, jak każdy gracz bo ma ambicję wiadomo, a ponieważ znam go od lat 10 może 11 pozwoliłem sobie się tak rozpisać... Jeśli szukać kandydata to tylko shift... Na tym forum nie zauważyłem żadnej konstruktywnej skargi na niego złożonej i potwierdzonej... Czyż można mieć lepsze referencje????
AAAA mam jedną prozbe do tych co dawaj na NIE! piszczcie dlaczego! będzie to dla mnie bardzo ważne
Konkurencja ^^
DEWASTATOR
23-03-2009, 20:58
Dla mnie oczywiście TAK :]
Spoko ziomek z ciebie i był dobry klimat na serwie kiedy graliśmy jeszcze całą ekipą.
Mam nadzieję, że serwer znowu się rozkręci :-D
MR.GIBON
23-03-2009, 21:00
Raczej nie inaczej xD WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA ERKA !!!
mam nadzieje ze serw sie rozkreci i bedziemy grac calom ekipom jak za starych czasow xD
stare czasy czyli 3k hi :d falconiasty he :) oraz? shocik! :) pozdro!
przemo78
23-03-2009, 22:16
Jak najbardziej na TAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK,może zajmiesz moje miejsce,skoro ja mało przebywam na serwerze.
Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY.
DEWASTATOR
23-03-2009, 22:19
Dokładnie chyba nikt nigdy nie zastąpi 3k na serwie.
A gdy gadał przez mikro nie dało się grac ze śmiechu :hah: :hah:
kocham swinie
24-03-2009, 06:45
TAK !
Spokojny, opanowany, nie przeklina!
max_rezydent
25-03-2009, 00:04
Wqrwiasz, przesadzasz czasami ale jestem na tak... jednak jak coś zobacze to niema powrotuu....
Ramalith
25-03-2009, 13:59
Zamykam rekrutację. Wyniki poznacie jak serwer będzie ON.