Zobacz pełną wersję : Ostatnia szopka wśród adminów
infinite
kali
piter
willy
Ci admini namyślili się jednak i chcieliby wrócić do funkcji admina. Jednak jak się zachowali na serwerze, jak i na forum to wiadomo. Dlatego waszą decyzją, zarówno adminów jak i graczy, jest to, czy należy ich przywrócić, lub też nie.
Jedyni warunek jaki stawiają: albo wszyscy albo nikt, więc wypowiadamy się albo tak albo nie, bez wyliczania poszczególnych osób, oraz poproszę o argumentacje.
ps. ta sytuacja nie koliduje z rekrutacją, gdyż Kalasanty zostaje pozbawiony admina, z powodu zerowej obecności.
caNNaBisSss
23-03-2009, 00:37
Oczywiście ze tak xd Odeszli na chwile zeby nas zdenerwowac :P pewnie od samego początku chcieli odejsc i wrucić zaraz ^^ Fajnie sie z nimi gra xd Tylko ze sie czepiają czasem Byle czego 8/
PzdR :medit:
argumentuj wypowiedź kanapka //Seele -- oKkk :P ^
cheyenne
23-03-2009, 00:43
Myślę że każdy powinien otrzymać druga szansę. I chyba wszyscy wiemy ile dla serwera zrobili ci admini wiec sprawa jest chyba oczywista.
Jak to się mówi : Każdy zasługuje na drugą szansę ( co już wspomniał cheyenna) Nie ważne co zrobili ,ale swoją pracę wykonywali dobrze . I oczywiście " jeden za wszytkich , wszyscy za jednego " czyli albo wróci jeden albo nikt . Więc jak najbardziej Tak .
Ricardus
23-03-2009, 07:19
Tak
Przemyśleli wszystko
Należy im się druga szansa a Williemu już chyba trzecia :P
Nie mam nic przeciwko aby wrócili do swoich funkcji na serwerze. Wprowadzili porządek chociaż czasem się sprzeczali ale kto się czubi ten się lubi ;P ..
KnifeMan
23-03-2009, 10:33
Ja też uważam że powinni otrzymać drugą szansą. W końcu nie ma nic do stracenia a do zyskania jest aż czterech dobrych adminów. :]
Tak wracajcie bo juz tesknie kto by prze mikro nawalal i mi podpowiadam a willi dalem jej juz twoj numer gg wracajcie wszyscy ten serwer was potrzebuje. ;-)
Hahahahahahahahahahahahah!!!! Nie rozmieszajc e mne z tą 2 sznasa bo żenada :/ . Mieli swoja sznase i zrezygnowali wiec co to ma być ??? Czy ja dostalme 2 sznase??? Nie!! Więc co to za wybieranie kto lepszy kto gorszy??!!!!! Czy Adam i Ewa dostali 2 sznase ????? Nie!!!!!!
Więc moje zdanie jest na NIE. Wiecie co business to business :-)
ty straciłeś, a oni zrezygnowali ///Seele ^
Jak dla mnie mogą wrócić, niestety jestem po przerwie i nie nadążam za informacjami więc nie znam tematu o co poszło.
FOOBAR 3 ZASADA NIEMSCIJ SIE NA INNYCH ZA SWOJE ZYCIOWE NIEPOWODZENIA TEZ MOZESZ MIEC SZANSE SPRUBUJ ZGLOS KANDYDATURE ;-)
SpideR, i powiem ze zglosilem i chce naprawic to co zepsulem tlyko ze jk oni beda admami to nie wyjdzie :-P ale kij z tym :-) MOZE kiedys :cool:
Niech wracają, bo byli bardzo dobrymi adminami :-). Ja niestety nie wiem o co poszło, bo nie miałem czasu w poprzednim tygodniu, ale są na prawdę spoko adminami.
Tak, niech wracają.
Foobar powiem tyle - DO MYCIA i wyłącz komputer netowy trolu :-)
Niech wracają wszycy bo będe miał traumę do końca życia xD
:D . rfs masz cos jeszcze do dodania ????
Ricardus
23-03-2009, 15:29
Rfs :D to bylo dobre
Aiz zrezygnowali z adminów przez sieć konfitur ale wczoraj wszystko sobie wyjaśnili i jest już good
(Neo nic do ciebie nie mam :P bo to nie ty byleś)
Po 1. Foobar nie pogrążaj się... co ty chcesz teraz udowodnić-.-? jaki to kozak jesteś? Straciłeś adma i teraz robisz wojnę, zazdrościsz czy co?? Może byś dostał 2ga szanse ale po tym co teraz odwalasz zastanawiam się czy nie zjedziesz rangą do "user" :medit:
Po 2. Szczerze mówiąc (bez urazy) mam teraz z was brecht chłopaki. Najpierw odwalacie tu takie cyrki.. zakładacie tematy, willy zarzeka się, że to już koniec, że pierdzieli. Reszta idzie razem z nim, bo to przecież bunt! Zakładacie nowe tematy w których żegnacie się, gracze płaczą wiją się z bólu, wołają o pomstę do nieba. I PO CO TEN CYRK? -.-
Wiecie ogólnie nic do was nie mam (wykluczając trzeszczący mikrofon pitera) ale mecyje to wy odwalacie teraz niezłe.. No cóż.. Było warto? Te całe głośne odejście to jakieś podbudowanie honoru czy jak? Nie będę głosował na tak lub nie, jak już wcześniej powiedziałem nic do was nie mam, ale jak już odwalacie takie cyrki to next razem albo zastanówcie się 43028428krotnie i potem róbcie impre pożegnalną, a nie na odwrót.
Szkoda tylko że kali i przez ta atmosferę którą zapoczątkowaliście tymi odejściami też odpadł.. :/ No ale cóż jego decyzja
ps. i aby takie coś się nie powtarzało w przyszłości miło by było gdyby panowie napisali jakieś postanowienia albo wyjaśnienia czy coś... miejmy nadzieję że taki odwał wydarzył się ostatni raz :medit: no i jakaś kara musi być xD może cukierki ^^ :-P ;-)
Street, nie robie żadnej wojny -.- tylko chce naprawic cos i cos udowodnic ze po paru wpadkach moze byc ze mnie admin i zeby ludzie nie piepszyli tak jak PITER przez micro zebym sie nie dotykal do amxmodmenu :? Niech wracaja bo widac jzu to dziure w adminach, prawie nikt nie siedzi z admow na serwie ;/ i jest zamet
infinite
23-03-2009, 16:04
street ja powiem tak, seeler wie o co chodzi, wiec reszta nie musi wiedziec co bylo nie tak:)
No ja też domyślam się o co chodzi... Chcecie na nowo kolorki!!! Bo userowy jest buu :-) !! Przejrzałem was :]
Pfff..... Najpierw robią cyrki ze odchodzą itp. infi mi wmawia ze nieistenieje dla niego i teraz takie cos ? -.-
Wracac ! xD :-D
koniec spamu, albo zamknę temat i ich 4 ucierpi, a wam warny rozdam.
Chcecie na nowo kolorki!!!
Szczerze mogę nie mieć kolorku admina a moge być adminem. Ja z Seelem gadałem na gg i wie jaka jest sytuacja. Tak jest w przypadku Nas 4 .
slave mastah
23-03-2009, 17:28
Jeśli chodzi o mnie to wszystkich lubię, jednak tą decyzją nieco straciliście w mych oczach. To było szczeniackie, bezsensowne, nieprzemyślane wręcz głupie. I nawet nie chodzi mi o to.
Po prostu z mojej perspektywy wygląda to tak, że nie chciało Wam się podjąć walki z problemem, próbować go rozwiązać i wybraliście najprostsze rozwiązanie narażając na to dobro serwera i ludzi na nim grających, a co najważniejsze nie liczyliście się z innymi neutralnymi w tym przypadku adminami czy kolegami z gry. Liczyło się Wasze dobro, miało stanąć na swoim. Poniekąd wyglądało to jak szantaż.
Jak powiedziałem Wszystkich Was szanuję, lubię i cieszę że poznałem, ale mam nadzieję że wyciągniecie wnioski - byle dobre, z tego całego rozgardiaszu.
Oczywiście jestem za tym, aby dać im szansę pokuty, ale za karę muszą napisać ręcznie 1000 razy NIE BĘDĘ ODSTAWIAŁ WIĘCEJ SZOPKI , ręcznie i drukowanymi literami a potem doręczyć skan do Selera ;)
Fakt faktem, że akurat Was nie da się zastąpić innymi. Macie szczęście !
admini zostają przywróceni do swoich poprzednich funkcji.
Pisaliście mi na gg o troszkę zmienionych nickach do używania admina, niech każda osoba mi je oddzielnie poda na pm.
~close