Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Osoby chętne do funkcki admina

Seele ^
22-03-2009, 19:24
Osoby które zgłosiły się na admina:

Nick : BnSh^TeaM*z0oD*
Staż : 1,5 roku | CSP war3 ok. 4miesiące
Godziny przebywania na serwerze : na tygodniu 4+, sobota i niedziela troszke więcej
Doświadczenie w adminowaniu : byłem adminem na serverze osiedlowym. (:/)
Znajomość amx : Średnia
Coś od siebie: Jestem dosyć ogarnięty nie nadużywam micu jak niektórzy, znam język polski.
Nick : Mr.Gibon
Staż : około 1 rok może dłóżej
Na forum : około 6-7 miesięcy
AMX : słabo ( nie ma doświadczenia w tej dziedzinie ale napewno inni admini chętnie by mi objaśnili )
Od siebie : .Myślę ze nie ma ze mną żadnych problemów ( nie czituje nie kłuce się itp.).Mam dobry kontakt z graczami , czesto jestem na serwerach(w week 6 godz. w w tyg - przynajmniej 1 h dziennie ).Mysle ze mozna dac mi szanse.

Pozdrawiam Mr.Gibon :medit:
Nick : barx
Staż : 1,5 roku
Staż na CSP: ponad 4 miesiące
Godziny przebywania na serwerze : W tygodniu 2-3h, w weekendy cały dzień
Doświadczenie w adminowaniu : CsPanda [4FuN] oraz [RealMod], CsPluszaki [TP] i parę klanowych. Teraz nie mam nigdzie.
Znajomość amx : B.dobra
Coś od siebie: Jestem dosyć ogarnięty, znam prawie wszystkich na serwerze. Mam 16 lat, i myślę, że byłbym dobrym adminem :-) .
nick: cheyenne

Staż : 1,5 roku | CSP war3 ok. 5 miesięcy

Godziny przebywania na serwerze : Od poniedziałku do piątku powyżej 2 godzin dziennie w różnych godzinach. W weekend tym bardziej zróżnicowane pory czyli tak jak mi zajęcia domowe i dziewczyna pozwala ... przecież każdy musi mieć swoje życie
Doświadczenie w adminowaniu : nie byłem nigdy adminem ale chętnie się nauczę... informatyka nie jest mi obca. A jeżeli chodzi o zarządzanie ludźmi to mogę sam siebie polecić potrafię trzymać ludzi w ryzach i nie pozwalam sobie wchodzić na głowę nie ubliżając przy tym nikomu.

Znajomość amx : znikoma lecz nie jest to trudne kiedyś się interesowałem trochę tym.

Coś od siebie: Jestem osoba zrównoważaną z reguły mica nie używam... wole klikać. Ortografie jak sie postaram to potrafię I uważam się za człowieka z którym można się dogadać na każdym froncie.

Mój osobisty kandydat //Seele ^
Nick : Uwaga Lamie!!! ale na cs-portal więcej osób mnie zna z pod nicku Dewastator
Staż : około 1 rok| CSP
Godziny przebywania na serwerze : około 4 godzin dziennie a w weekend około 6 do 7
Doświadczenie w adminowaniu : niestety nie bylem jeszcze adminem
Coś od siebie: Jeśli chodzi o grę raczej ogarnięty, nie spamuje i nie krzyczę przez micro jak niektórzy. Mam kulturę osobista i jestem raczej opanowany.
Tyle. Prosze o rozpatrzenie mojej prośby :]
Nick : SpideR
Staż : 9 miesiecy | CSP war3 ok. 2miesiące wczesniej gralem za czasow falkona
Godziny przebywania na serwerze : na tygodniu 4-6+, sobota i niedziela cały dzien z malymi przerwami
Doświadczenie w adminowaniu : bylem adminem na klanowym serwerze robionym przezemnie.
Coś od siebie: Jestem dosyć ogarnięty lubie serwer i towazystwo chcialbym wprowadzic mila atmosfere.Nie lubie spamu na admin czacie i ogulnie afkow , cziterkow i kamperow.Chcialbym dac serwerowi cos od siebie gdy serwer mialby klopoty finansowe jestem gotowy go wesprzec moge wysylac pieniadze przez tel.Ogólnie zamierzam zabawic tu troche duzej i przyloczyc sie do tej malej spolecznosci CS.Dziekuje i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. :roll:

Staż: 3 lata z przerwami | na CSP od 31 Paź 2008
Godziny przebywania na serwerze: 2-3 godziny dziennie w weekendy dłużej
Znajomość AMX: umiarkowana szybko się uczę i myślę, że sobie poradzę
Doświadczenie w adminowaniu: nigdy nie adminowałem, kiedyś trzeba zacząć ;)
Coś od siebie: Jestem spokojnym wyrozumiałym graczem, staram się pomagać, nie wdaje się w konflikty z innymi.

Pozdrawiam kylo
Nick: - FooBar
Wiek: - 15 lat (choć dużo ludzi mi ze więcej i nie chodzi tylko o wygląd :D )
Staż: - 2 lata już będzie, ale były małe przerwy
Nick steam: - nie posiadam steama
Staż na cs-portal.net: - Jakieś 1,5 roku możne mniej, wiem ze zacząłem jak był jeden serwer FFA, który przerodził się w TP
Godziny przebywania na serwerze: Zależy od dna nie raz 5h nieraz 1h
Znajomość AMX: Przeciętna
Ode mnie: A co będę się rozpisywał...... :D

raz stracił admina //Seele ^
Nick KnifeMan
Staż : ok. 4 lat ale z przerwami
Staż na cs-portal : 5 miesięcy
Godziny przebywania na serwerze : 2-5 godzin dziennie
Doświadczenie w adminowaniu : Miałem kiedyś admina na surfie ale serwer padł
Znajomość amx : dobra
Coś od siebie: Ostatnio zaistniało bardzo dużo nie miłych sytuacji ale chciałbym wszystkich przeprosić i powiedzieć że będę starał się ogarniać swoje zachowanie i nachalność na GG :]

zasady rekrutacji:
http://forum.cs-portal.net/topics133/rekrutacja-na-adminow-otwarta-vt8187.htm

Seele ^
22-03-2009, 21:56
Dobra, to był zły pomysł, bo burdel się zrobił.

Zgłoszenia trwają do jutra wieczora, wtedy otworze temat, zbieranie zgłoszeń zostanie zamknięte i każdy w swoim poście będzie mógł się wypowiedzieć na temat wszystkich, typując kilku najlepszych.

temat wyczyszczony z postów

~close

Seele ^
23-03-2009, 19:04
Otwieram temat, zamykam nadsyłanie zgłoszeń, komentujemy każdego z argumentacją, jeżeli będzie na tak lub nie bez argumentacji, głos się nie liczy

caNNaBisSss
23-03-2009, 19:20
KnifeMan - Jednoznaczna odpowiedz N i E ... Zawsze szuka jakiegos Problemu ;]

FooBar - Hmm :P spokO goSiu xD Admina miał juz ... co prawda pare godzin ale zawsze to coś ;p nie wiem zaco wyleciał ale jestem na T A K ...

kylo - SpOko sie z Tobą gra ;]] T A K ^^

SpideR - Mało Cie znamm ...mUsiał bym z Toba Pograc i bym wtedy napisał tak albo nie ... narazie sie wstrzymuje od głosu ;)

Uwaga Lamie!!! - hee xd T A K ;P Uzasadnienie proste często grasz itp jest fajnie xd a co do tego ze admina nie miałes to lajcik ;] kiedyś musi byc ten 1 raz

cheyenne - T A K :P Fajny ogarnięty Gosiu ;] Duzee T A K :P

barx - Hmm ;p wstrzymam sie z odpowiedzią ...

Mr.Gibon - dobrze sie z Tobą gra itd ;] T a K

BnSh^TeaM*z0oD* - xDD tak :P :medit: Z tego powodu iż jest to normalny i fajnie sie z nim gra xdd

Jak sie zastanowie to zedytuje tego Posta i dam odp w 100% ;] :oops:

Die$eL
23-03-2009, 19:42
KnifeMan - Ja tam do niego nic niemam.. Moim zdaniem ogarniety chlopak, często pomaga mi w prowadzeniu porządku na serwie :)

FooBar - jezeli seele ci pozwoli o wracaj bo tęsknie ;o

kylo - mialem wizje ;) To on ;p Ogarniety,... wprowadza milo atmosfere na serwie :-)

SpideR - pograj jescze troche to

Nie lubie spamu na admin czacie i ogulnie afkow , cziterkow i kamperow.Chcialbym dac serwerowi cos od siebie gdy serwer mialby klopoty finansowe jestem gotowy go wesprzec moge wysylac pieniadze przez tel
A ja nieprzepadam jak drzesz sie przez mikro.. kamperkiem to jestes wlasnie ty.. A wsparcia finansowego najprawdopodobniej niebedziemy wymagac... Narazie jestem na Nie Powód - krótki stasz i niechce mowic o jeszcze innej znanej na csp twojego zachowania

Uwaga Lamie!!! narazie jestem na nie... Powod ? Niejestem osobą zauwazano na serwie i nigdy niezwracasz uwagi innym

cheyenne - takze bardzo dobry kandydat ... Moim zdaniem sie nadaje.. Jest ogarniety spokojny itp.

barx - Nie.. Przynajmniej dla mnie niejestes wyrozniająco sie osobą na serwie

Mr.Gibon - narazie niejestem do cb przekonany :P ale moze sie to zmieni

z0oD - niejestem przekonany.. Moze to moje osobiste odczucie :|

Takie jest moje zdanie.. Narazie go niezmieniam ;)

Pzdr

infinite
23-03-2009, 20:01
KnifeMan - ja jestem na nie, daj sobie chwile przerwy, co rekrutacje sie narzucasz,pograj chwile, poczekaj a szansa sama przyjdzie
FooBar - troche zdenerwowaly mnie twoje wypowiedzi do seela i innych, ale uwazam ze jestes ogarnietym czlowiekiem, i zawsze mozesz dostac 2 szanse. wielki ????

kylo - hmmm niewiem co napisac, koles ogar, troche lamka, ale ogolnie spoko TAK

SpideR - pograj jescze troche , wiecej udzielaj sie na forum, no i jeszcze musisz sie ogarnac

Uwaga Lamie!!! narazie jestem na nie, za malo jestes na forum i serwie:)

cheyenne - dobry kandydat na adma, staz ma , ogar kolo jestem na TAK

barx - Nie.. nie wyróżniasz sie niczym:D

Mr.Gibon - skaczesz od serwera do serwera, niedawno chciales adma naFFA teraz ba War3, zdecyduj sie chlopie.a tak to ogar i spoko koles, narazi jestem na NIE
z0oD - hmmm, trudny przypadek z jednej strony spoko koles i ogar, ale jakos nie widze go w roli admina, narazie wstrzymam sie od glosu

Street
23-03-2009, 20:39
nick: cheyenne

Staż : 1,5 roku | CSP war3 ok. 5 miesięcy

Godziny przebywania na serwerze : Od poniedziałku do piątku powyżej 2 godzin dziennie w różnych godzinach. W weekend tym bardziej zróżnicowane pory czyli tak jak mi zajęcia domowe i dziewczyna pozwala ... przecież każdy musi mieć swoje życie
Doświadczenie w adminowaniu : nie byłem nigdy adminem ale chętnie się nauczę... informatyka nie jest mi obca. A jeżeli chodzi o zarządzanie ludźmi to mogę sam siebie polecić potrafię trzymać ludzi w ryzach i nie pozwalam sobie wchodzić na głowę nie ubliżając przy tym nikomu.

Znajomość amx : znikoma lecz nie jest to trudne kiedyś się interesowałem trochę tym.

Coś od siebie: Jestem osoba zrównoważaną z reguły mica nie używam... wole klikać. Ortografie jak sie postaram to potrafię I uważam się za człowieka z którym można się dogadać na każdym froncie.

I jego typuje :) szkoda że hmm.. no nie gadamy często i znam eee.. "cheyenna" ;p nie tak dobrze jakbym chciał ale to idzie naprawić... często robione ss świadczą o dobrej w grze cs'a cheyenna a i nigdy skargi na niego nie było i ogólnie to cycuś.. wiek za nim przemawia, a i powiem szczerze że widzę w jego podaniu również swoje początki adminowania na tym servie. Wierze że będzie dobrym adminem

KnifeMan - dobra coś wcześniej napisałem ale nastąpiła mała zmiana ;p
http://forum.cs-portal.net/topics135/skarga-canabis-vt8452.htm#49814
zbociłeś... oczywiste nie...

FooBar - no dzisiaj cyrk odwalił niezły.. stracił adma już raz.. nie mam zdania... 50/50

kylo - ogólnie widzę go jako ogarniętego gracza i chyba nic po za tym

SpideR - raczej nie.. są osoby bardziej odpowiedni do tej funkcji..

Uwaga Lamie!!! neee... jak wyżej. Udzielaj się więcej

barx - Nie.. i tyle;p

Mr.Gibon - zalatany typ.. sądzę że jako admin długo by z nami nie zabawił.. jestem na nie

z0oD - spoko gracz.. trochę młodziak, ale może w przyszłości kto wie.. jak na razie nie, ale mam na ciebie oko więc walcz dalej

Tak po krótce poleciałem.. nie chcę się rozpisywać bo trochę zajęty jestem ;p
Mój kandydat to cheyenne...

KaCzoR
23-03-2009, 20:55
BnSh^TeaM*z0oD* - spoko gościu jestem na TAK

Mr.Gibon - czasami cie widzę na serwie ale nic pozatym pograj dłużej i zawiąż więcej znajomości na serwerze to będze na tak teraz na NIE

barx - czasami go widze i ogólnie nic do zarzucenia ale taki troche szary gracz jesteś więc nie mam zdania

cheyenne - na serwerze widzę dość często jestem na TAK

SpideR - Często cie widzę na serwie ale taki dziecinny głosik masz narazie NIE pograj dłużej

Uwaga Lamie!!! - za krótko grasz ale tylko dlatego daję NIE pograj dłużej to będę na tak

kylo - spoko kolo jestem na TAK

FooBar - uważam że każdemu należy się 2 szansa a pozatym fajnie się z tobą dogaduję xD

KnifeMan - niby spoko ale obiecaj że jeśli dostaniesz tego admina to nie będziesz spamował :P

diLL
24-03-2009, 23:22
BnSh^TeaM*z0oD* - Ogarnięty , nie wulgarny , sprawia miłą atmosferę . Tak.

Mr.Gibon - Jestem na Nie. Skaczesz z kwiatka na kwiatek , jak Ci się nie uda na War3 to na FFA. Od razu złożyłeś jak pojawiła się rekruacja na FFA i złożyłeś podanie i tak samo na War3FT.

barx - nie zbyt często przebywa na serwerze , ogólnie ogarnięty lecz nie widzę go w roli admina . Nie.

cheyenna - widzę go dosyć często , nie spamuje jak nie którzy , ogarnięty gracz . Tak.

SpideR - zbyt bardzo spamujesz głosem i literkami na klawiaturze xd :medit: Prawdopodobnie większość wie kim jesteś , z wcześniejszego nicku . Jak na razie jestem na Nie.

Uwaga Lamie!!! - ogarnięty , spokojny z reguły , wprowadzający przyzwoitą atmosferę . Tak.

kylo - dobry grafik , często gra na serwerze , spokojny i sympatyczny ^^ . Tak.

FooBar - jak już koledzy wcześniej mówią , każdy zasługuje na drugą szanse :-P Współpracowałem z Tobą jak miałeś admina i nie było źle lecz mógłbyś się bardziej angażować . Tak.

KnifeMan - myślę ,że jest czasem trochę irytujący i jak to mówią "wkurzający " lecz postanawiam dać mu pewien kredyt zaufania . Jesteś ogarnięty , zawsze informujesz adminów o zaistniałych sytuacjach na serwerze . Jestem na Tak.

Seele ^
26-03-2009, 00:42
cheyenne oraz kylo zostają nowymi adminami.

Nick + hasło na pm.
Życzę stresującej pracy admina ^^

~close