Zobacz pełną wersję : Rezygnacja
[PL] Piter =]
22-03-2009, 14:02
Dziś oficjalnie wraz z Willym i infinitem zrezygnowaliśmy z funkcji administratorów serwera WAR3. Dziękuję, za miło spędzony czas, dla mnie ten serwer się dopalił, bez williego i infinita to i Ja nie widzę siebie spędzającego tyle czasu na warze, dlatego rezygnuję.
Szkoda ,że rezygnujecie :-( . Fajnie się z Wami rozmawiało , wprowadzaliście fajną atmosferę na serwer . No cóż nie mam dużo do powiedzenia , ale dzięki Wam za dobrą współpracę !!! .
PS. Ale na Skype i tak będziemy gadać :] xd.
[PL] Piter =]
22-03-2009, 14:07
Rezygnacja jest formą protestu przeciwko boterskim adminom . . .
Ale będziecie grać na war3ft tak ??? Bo bez was to się tam zanudzimy :( Głupio że rezygnujecie bo kto teraz będzie napier...ał przez micro , kto będzie bańki podczas skoku zakadał xD
[PL] Piter =]
22-03-2009, 14:18
Nie no raczej rezygnuje na dobre, tutaj mnie nie chcą więc zrobie im dobrze.
Tak Street Tobie też, bo wiem że masz do mnie wielkie pretensje o mikro więc zrobie Ci dobrze i odchodze.
[PL] Piter =], wez nie żartuj chodź grać !!! Bez was serwer jest ponury i 0 śmiechu. I to nie prawda że was nie chcemy to że 1 czy 2 osoby są źle do was nastawieni to nieznaczy że cała reszta też mam nadzieję że się nawrócicie :P
No i nastepny :( ale to było pewne jak sie w 1 miejsce wpakowalo 4 admów :mad:
P.S : Piter kogo miales na mysli :) ??
Wasza sprawa.. ja tam płakać i was błagać o nic nie będę, to wasza przemyślana decyzja i tyle.. Widocznie zaistniały powody ku temu aby was wszystkich zawiesić. Admin to nie tylko bany i kicki.. Adminem 3ba potrafić być i spełniać określone wymogi. Skoro nie potrafisz piter i reszta poradzić sobie z tym no to cóż.
Szczere powodzenia gdzieś indziej (piter może zostać komentatorem w polsat sport.. oni kłapią dużo i nie na temat.. idealnie!! :hug: )
ps. A twojego mikro to piter żałować nie będę... Szlak człowieka zalewa jak nie słyszy nawet pikającej paki jak ty zaczniesz kłapać :/
żegnamy, powodzenia
~close