PDA

Zobacz pełną wersję : Źli admini?

Seele ^
20-03-2009, 21:10
mam mala sugestie .. neizbyt dobrze to wyglada jak admini pomiedzy soba sie kluca na alltalku.. tak jak przed chwila infi i dill nie wiem mozna by troche im zwrocic na to uwage bo to odstrasza ludzi od serwera...

takich PM dostaje kilka dziennie, otwierając wiadomość dobrze wiem co zobaczę(wiec po co ja tam zaglądam?? o.O) i mam tego dość.

Jak podpatrzę któregoś admina jak kłóci się z drugim, zostaną ukarani zgodnie z układem kar w nowym regulaminie WC3

Jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia w temacie, to proszę bardzo, może usłyszę jakieś sugestie jak zapanować na d nimi w mniej radykalny sposób ;)

infinite
20-03-2009, 21:12
po 1 nikt sie nie kluci
po 2 to na zarty jak cos
po 3 z dillem nie gadalem od 3 dni:)

po 4 masz slabych wywiad:D

diLL
20-03-2009, 21:13
To już się raczej nie powtórzy . Po prostu się trochę posprzeczaliśmy ,ale nie tak na prawdę :-P . Nie mam nic do infiego i już normalnie z nim rozmawiam . Czasem mi alltalk przeszkadza , ale już znalazłem na to sposób m.in. wyciszenie mikro . Nikt nikomu nie będzie przeszkadzał i nie będzie sprzeczek . :]

Tyle ode mnie .

Street
20-03-2009, 23:18
Hmm.. Szczerze mówiąc to sam jestem zdziwiony.. Rzadko kiedy ktoś się kłócił z adminów a takie dogryzanie sobie to chyba rzecz normalna. No cóż mnie to chyba nie dotyczy bo z mikro nie korzystam. A takie info najlepiej aby zostało potwierdzone ss lub jakimś demkiem czy coś.

Seele ^
20-03-2009, 23:20
ciężko ująć to co się mówi przez mikrofon na screenie :))

infinite
20-03-2009, 23:24
mozesz zamknac temat bo juz ci z dillem napisalismy all:)

Ricardus
21-03-2009, 10:00
Odkąd gram na war3 (wrzesień 2008 ) może sie zdarzyła kłótnia pomiedzy admami z kilka razy ale to były zazwyczaj o fragi albo perfidne zabójstwa :P
Raz tylko była kłótnia z piterem bo pamiętam jak miał zły dzień i się kłócił z dillem i infim i neo :D
Ale i tak mu zaraz przeszło
Dillu po prostu konfitury są na serwie Oni myślą ze jak doniosą na was to sie zwolni miejsce na admina :)

Seele ^
21-03-2009, 17:42
Odkąd gram na war3 (wrzesień 2008 )

to tak jak ja ;D

no dobra, jak będą jakieś skargi z dowodami to się strzeżcie ;)

~close