PDA

Zobacz pełną wersję : [Admin]AnkhPsychol-Ra

army of the pharaohs
19-03-2009, 23:06
Nick: Obecnie,AnkhPsychol-Ra (niegdyś:Adamentium,faLLc0).
Staż:Około 2 Lata.
Nick Steam:W tym momencie nie posiadam.
Staż na cs-portal.net: Około 1 Rok.
Godziny przebywania na serwerze: Szczególnie po uczelni tzn. 13:00-0:00,Poniedziałek-Niedziela
Doświadczenie w adminowaniu:Byłem Adminem chwilowo (Serwer został wyłączony) na serwerze: Crash Team
Znajomość AMX:Słaba ,lecz w wolnych chwilach uczę się od wujka "Google"
Coś od siebie: Uważam ,że powinienem dostać przynajmniej szansę na stanowisku Admina FFA.Przemawia za tym: Czasz spędzany dziennie na serwerze,chęć wyłapywania osób używających wspomagaczy.To by było na tyle.Szczerze liczę na szybką i szczerą odpowiedz.
Pozdrawiam

PsychoL !!!

voodoo
19-03-2009, 23:16
Hmmmm..Chyba ani razu Cie na serwie nie widziałem.A poza tym rekrutacja jest OFF.

army of the pharaohs
19-03-2009, 23:30
Wcześniej grałem pod innymi nickami więc może dlatego.
Za to ja Cie z serwera znam.

voodoo
19-03-2009, 23:33
Wcześniej grałem pod innymi nickami więc może dlatego.
Za to ja Cie z serwera znam.

To podaj chociaż nick jaki miałeś to Cie może skojarze ;] ale jak juz pisałem wcześniej rekrutacja OFF. Spróbuj złożyć podanie na Admina jak będzie otwarta.

army of the pharaohs
19-03-2009, 23:36
Ostatnio "faLLc0" ,natomiast na początku "Adamentium".

caNNaBisSss
19-03-2009, 23:41
jestem na nie ;] mało cie na serwie widze ;p i mało aktywny na forum natomias rekrutacja off ;] popisz troche na forum i jak bd rekrutacja on to zmienie głos na tak ;]

army of the pharaohs
19-03-2009, 23:42
Mówi się trudno.Spróbuję kiedy indziej.Temat do zamknięcia.;p

[ Dodano: 19-03-09, 23:43 ]

jestem na nie ;] mało cie na serwie widze ;p i mało aktywny na forum natomias rekrutacja off ;] popisz troche na forum i jak bd rekrutacja on to zmienie głos na tak ;]
Przecież masz wyraźnie napisane ,że wcześniej grałem pod innymi nickami.

Kali
20-03-2009, 08:03
Ja tam znam z tych wcześniejszych nicków.

ShadOw.
20-03-2009, 12:58
Nie. Rekrutacja jest OFF zresztą czemu ty masz dostać admina ? Skoro Mr.Gibon go nie dostał tylko dlatego że Rekrutacja jest OFF. Jeszcze raz NIE

Cava
20-03-2009, 14:41
Jakby każdy gracz napisał podanie i tylko to miało by zadecydować o tym czy zostanie admina to uwierz mi, ale wtedy by nie było zwykłych użytkowników tylko sami administratorzy :P
Jeżeli chodzi o serwer FFA to oddam swój głos na TAK jeżeli wykażesz się jakąś inicjatywą, np. zacznij od reklamowania serwera :)

Ramalith
22-03-2009, 22:17
Rekrutacja na razie zamknięta.

/Zamykam