Zobacz pełną wersję : Do adminów serwera i nie tylko
Ramalith
19-03-2009, 18:56
Mam propozycję dla adminów i nie tylko. W związku z tym że sytuacja z graczami na serwerze jest jaka jest, chciałbym abyśmy ustali wspólnie godzinę o której będziemy się spotykać i grać wspólnie na serwerze (Oczywiście nie zwalnia to z dalszego obowiązku reklamowania serwisu i serwerów). Myślę, że jak inni gracze zobaczą że ktoś gra na naszym serwerze to chętniej na niego zaglądną. Nie chcę abyście to traktowali jako przymus, ale skoro jesteśmy już adminami na tym serwerze to powinniśmy uczynić wszystko, aby panował na nim taki nastrój jak dawniej.
Moja propozycja to 20 każdego dnia. Czekam na wasze opinie i propozycje co do godziny.
KnifeMan
19-03-2009, 19:31
Godzina dobra w sumie ale zastanówmy się czy taki pomysł przejdzie? ;>
Mieczysław
19-03-2009, 20:28
Bardzo dobry pomysł godzina też dobra taka, nie za późna, nie za wczesna.Ten pomysł napewno przyciągnie dużo ludzi ponieważ jak ktoś widzi ze są gracze to sie przyłacza.A takto jak 0 graczy to co on ma robić po mapie chodzic.
MR.GIBON
19-03-2009, 20:37
Ja jak jest 0 graczy to zawsze wejde na serwa staram sie jakos rozkrecic gre bo wiem ze jak nikgogo nie ma i tak nikt nie wejdziea takto jak ja juz jestem to zawsze latwoej zaczasc co do pomyslu z godzinom to jestem calkowice za :) Skoro nam zalezy to postarajmy sie rozslawic serwer :P
Według mnie dobry pomysł ale np w weekendy można zmienić godzine bo jest wolne od sql itp. i np. tak w południe czy coś.Ale ogólnie to o 20.00 w każdy dzień jest w sam raz.
Mi wszystko pasuje ale ja wchodze na serv zawsze wtedy gdy sie pojawai nawet jeden gracz. Myślę że to dobry pomysł. Lecz nie pasuje mi godzina...
DEWASTATOR
24-03-2009, 09:59
Moim zdaniem 20 wszystkim będzie pasować. I mam nadzieję że ten pomysł rozkręci serwer tak jak dawniej :]
Postaram się być :) Może w końcu uda nam się pograć :)
przemo78
24-03-2009, 11:56
Zgadzam się w zupełności.Ja zazwyczaj jestem nawet jak nie ma żadnego gracza.
Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY.
Humm? Moim zdaniem 20 nie jest godziną odpowiednią. :P
18-19, ujdzie ale 20 troszke za późno. Może to i godzina dla dzieci ale zawsze ktoś może przyjść xD :hihi:
zulugula
24-03-2009, 13:43
zgłaszam swoją gotowość :) :shock: