Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Konkurs

Seele ^
17-03-2009, 22:20
Konkurs jest bardzo prosty, kto pierwszy ten lepszy

dla graczy: slot+admin chat(nadużywanie go zostanie ukarane jego odbiorem)
dla adminów: flaga A(immunitet)

całość polega na tym, żeby donieść na tego admina, który ciągle odpala /top15 /rank i inne staty, które ja ciągle wyłączam....no i trzeba dostarczyć jakieś dowody :)

cheyenne
17-03-2009, 22:22
ok spoko nie ma sprawy ;p :D

Kali
17-03-2009, 22:24
Hahaha. Fajny konkurs. A co do tego to ja się przyznam, że RAZ włączyłem /top15. Oczywiście potem go wyłączyłem ... :-D

Seele ^
17-03-2009, 22:25
no jednak ktoś go ciągle odpala, bo co nie wejdę na serwer to jest, a potem off aż do chwili jak nie wyjdę :P

Kali
17-03-2009, 22:26
Niechce niz mówić, ale 10 minut temu był włączony. Niewiem jak teraz.

Ricardus
17-03-2009, 22:31
Pamiętam jak raz kali odpalił ranking ale później go wyłączył:D
Teraz dzieci neo będą siedzieć i ciągle wpisywać rank aby tylko dostać admina:P
Moim zdaniem to nie jest potrzebne
Wystarczyło napisać post do adminów o nie włączanie rankingu i byłyby spokój

slave mastah
17-03-2009, 22:56
Hmm wg mnie niepotrzebne jest zachęcanie donoszenia w tej sprawie. Nie wiem, bo nie znam się na tym jakoś szczególnie, ale może to nie jest winą żadnego z adminów. Bo nie sądzę, by któryś z nich nie rozumiał co się do niego mówi.

No chyba, że ktoś z nowych adminów. Ich tak dobrze nie znam jak reszty, aczkolwiek sądzę, że skoro zostali wybrani to coś powinni sobą reprezentować. Dawniej jakoś żaden z adminów nie włączał tego i grało się fajnie to dlaczego coś miałoby się zmienić. Takie moje skromne zdanie.

Rozumie że Seele zostałeś wybrany na h@ war3 bo rzeczywiście najlepiej się do tego nadawałeś, rozumie też, że do władzy potrzebna jest silna ręka, ale to podchodzi pod chore systemy, które nie przynoszą najlepszych efektów :).

Seele ^
17-03-2009, 22:58
ale ja nie zmuszam, tylko zachęcam slave :)

a dostałem na gg kilka cynków, jakoś nikt na forum nie chce się ujawniać, no i w porządku, zobaczy się jutro, i zachowam te dyskrecje :)

Street
17-03-2009, 23:32
haha xD na mnie seele^ nie patrz :-P

diLL
17-03-2009, 23:57
Nom fajny konkurs xd . Teraz to się będzie działo na serwerze ^^ .

fobar
18-03-2009, 07:22
slave mastah ma racje, to głupi pomysł i sadze ze seele to wymyslil zeby poprostu pozwalniac kilku adminow ;/ ale najlepsze jest to :
seele jest jednyna osoba ktorej pisanie przez adminow na @ chat przeszkadza. Grajac jzu tyle na serweze i bedac tu przez pewien czas adminem nie spotkalem sie z problemem @ ze graczom to przeszkadza, TYLKO SEELEMU !!!!!!!!!!! Co do pomysłu to ZAL.PL :hah:

Seele ^
18-03-2009, 07:32
foobar, a teraz zacytuje twoje słowa w stosunku do mnie...tylko tym razem ja mówię to do ciebie: jak ci się coś nie podoba to możesz spadać
(a potem mówią ze to ja zaczynam.... >.<)

KnifeMan
18-03-2009, 08:14
Na to by wychodziło ...

edit ---> (Znaczy na to co powiedział Dill bo zapomniałem zacytować)

Street
18-03-2009, 09:16
Mi też przeszkadza pisanie wypowiedzi "korwa....". Tak Foobar to do Ciebie ;-) że już o mikro pitera nie wspomne :/

add!.
18-03-2009, 09:37
Seele ^, założył temat z konkursem a wy tutaj już sobie off-topic robicie! W temacie jest 13 postów i żadnych konkretnych! Kolejny wasz post nie związany z konkursem będzie nagradzany warnem!

Masz dowody na jakiegoś admina lub coś do powiedzenia ważnego, napisz!
Nie piszcie już tych bez sensownych postów! Typu... Fajny konkurs lub postaram się pomóc.

FooBar, jak byś nie zauważył to seele ^ jest H@ i w jego obowiązku jest właśnie dowiadywać się który admin się źle sprawuje a który nie.

sadze ze seele to wymyslil zeby poprostu pozwalniac kilku adminow ;/
Człowieku, on może każdego admina (po za R@) wywalić w każdej chwili ze swojego serwera, to zdanie było zbędne!

Lewandrowow
18-03-2009, 16:28
slave mastah ma racje, to głupi pomysł i sadze ze seele to wymyslil zeby poprostu pozwalniac kilku adminow ;/ ale najlepsze jest to :
seele jest jednyna osoba ktorej pisanie przez adminow na @ chat przeszkadza. Grajac jzu tyle na serweze i bedac tu przez pewien czas adminem nie spotkalem sie z problemem @ ze graczom to przeszkadza, TYLKO SEELEMU !!!!!!!!!!! Co do pomysłu to ZAL.PL :hah:

Foobar, po pierwsze nie odzywaj się jak do nas mówisz, takie hasełka jak "żal.pl" to używaj u siebie w domu lub w piaskownicy z której najwyraźniej jeszcze nie wyszedłeś. Po drugie, jak śmiesz mówić że coś jest głupie a coś mądre skoro ledwo od ziemi odrastasz?? Po trzecie, jak piszesz wiadomości na forum to skorzystaj czasami z słownika poprawnej polszczyzny, bo jak widzę twoje wiadomości to mnie mdli. Po czwarte gadanie na admin czacie przeszkadza w grze i nie wiem gdzie się ty patrzysz skoro jak ja gram to ponad połowa adminów upomina za używanie ADMIN CZATA.

Jeśli chcesz dostać jeszcze jakąś reprymende to zapraszam :) chętnie wyrzyje się na "szalonym 14stolatku"

A co do pomysłu to uważam go za całkowicie zbędny, wystarczy napisać do adminów by nie włączali /rank i /top15 i wszystko będzie OK. Angażowanie w, nazwijmy to śledztwem z uwagi na brak lepszego słowa:), graczy to zabieg całkowicie bezsensowny. Gracze będą wchodzić na serwer tylko po to by szukać ADMINA odpowiedzialnego za ten wybryk. No i w końcu okaże się, że ADMIN CZATA dostanie taka chłopczyna jak Foobar i będzie (użyję jego słów bo nie znam głupszych :D) "żal.pl".
Pozdrawiam :)

[PL] Piter =]
18-03-2009, 21:11
że już o mikro pitera nie wspomne :/

Co Ty się tak mojego mikro czepiasz :( Nie masz większych problemów na głowie ? :((
Łamiesz mi serce :( Mógłbyś w końcu spokój biednemu Piterowi :(

Seele ^
18-03-2009, 21:14
ok zamykam, już wiem kto to

~close