Zobacz pełną wersję : Może Admin Mr.Gibon ?
MR.GIBON
16-03-2009, 21:11
Wiem ze rekrutacja na Admina jest off ale co mi szkodzi spróbować , mam nadzieje ze nie będziecie wyrozumiali i chociaż przeczytacie .
Nick : Mr.Gibon
Staż : około 1 rok może dłóżej
Na forum : około 6-7 miesięcy
AMX : słabo ( nie ma doświadczenia w tej dziedzinie ale napewno inni admini chętnie by mi objaśnili )
Od siebie : raz juz skladalem podanie bylo to 4 miesiace temu i powiedziano mi żebym spróbował pożniej . Myślę ze nie ma ze mną żadnych problemów ( nie czituje nie kłuce się itp.) , na serwerze przebywam bardzo często jest to bowiem serwer który głownie odwiedzam , mam dobry kontak ze stałymi graczami FFA .
Mam nadzieje ze nikt się nie zdenerwuje ze złożyłem podanie mimo zamknięcia tematu.
Pozdrawiam Mr.Gibon :medit:
kiedyś ktoś o takim nicku był bardzo aktywny na forum cs-******(strona z czitami) więc radze uważać z wyborem, tyle ode mnie ;)
MR.GIBON
16-03-2009, 22:04
Może daj link albo streść bardziej szczegolowo swoje zastrzerzenia bo po bliższym zastanowieniu się nie wiem o co dokladnie ci chodzi :-)
Ramalith
16-03-2009, 22:13
Z tego co mi się wydaje to rekrutacja jest off, chociaż jest paru adminów którzy mało grają i dawno ich nie widziałem, ale jest też niestety mało graczy więc sobie radzimy w utrzymaniu dyscypliny na serwerze
papa_smerf141a
16-03-2009, 22:31
A według mnie powinien zostać adminem :) Przecież nam to nie szkodzi, ale nawet pomoże. Ja MR.GIBON'a często widzę na serwie. ;-)
DEWASTATOR
16-03-2009, 22:36
Moim zdaniem tez powinieneś dostać admina. Często jesteś na serwie i wprowadzasz dobry klimat ;]
najlepiej ze wypowiadają się osoby bez postów xD
a co do tego co mówiłem to jest tylko przypuszczenie, a nie fakt.
przemo78
16-03-2009, 23:39
Powiem tak,nie mam nic przeciwko,ale rekrutacja jest off,poczekaj aż będzie otwarta i zgadzam się z Ramlikiem.
Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY.
Mieczysław
17-03-2009, 16:06
Ja jestem na Tak powinniscie sprawdzić gibona bo dużo gra na servie jest bardziej sprawiedliwy niz niektórzy admini . A pozatym paru adminów już wogle nie można na servie spotkac.
Ale mimo wszytko sądzę że on zasługuje na adma ogarnięty, zawsze jak wchodze na serv to on jest. Rekrutacja oFF to prawda, ale tak pomiędzy nami to najczęściej z admow na servie widuję PRZEMO i ramalitha a reszte mało kiedy.
Więc jestem na TAK
Pozdrawiam.Emotional Blu
Dokładnie jak napisał Emo admini grający stale i regularnie to Przemo i Ramalith.Jestem na tak gdyż Gibon nadal by się na admina.
Ja tez ejstem na TAK czesto grasz na serwie , nie klucisz sie z innymi graczami , nie uzywasz czitow itp. xD
Ja również na Tak . Może i sobie admini radzą , ale jak już wyżej wspomnieli jesteś ogarnięty w całokształcie .
Ps . Głos w ankiecie na Tak , dałem już wczoraj jbc.
Gdzie piszw wgl, że rekrutacja otwarta ;> ..
Nie.