Zobacz pełną wersję : za co ban?
kieszonka
14-03-2009, 12:51
Najpierw dostałem bana bo raszowałem po mimo że w opisie serva jest [FFA] ale ok.
Dostałem bana na 30 minut i odczekałem swoje...
Potem wchodzę gram z 10 min i znowu ban bez żadnego najmniejszego wyjaśnienia:
[MiniBaNS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBaNS] Dostałeś go na jeden dzień
[MiniBaNS] Zbanowany nick : kieszonka
[MiniBaNS] Przyczyna : 'papa'
ADMIN: aizexoN: ban kieszonka na jeden dzień Powód: papa
Proszę o wyjaśnienie przyczyn tego bana?
Aiz'owi sie najwyrazniej nudzilo :?
Zbanowal takze gracza o nicku PuNisHer bo to nie byl prawdziwy puni. ale nawet niepoprosil go o zmienienie nicku .. Skod ten gracz mogl wiedziec ze juz gra ktos taki o takim nicku ?
Mi tez aiz dal bana za niby rash... Byla 1.03 do konca i go zabilem z granicy rashu i dal mi bana :/
Widac ze aiZ ma dzisiaj zly dzien :]
Kieszonka- dostałeś bana na 120 minut za rasz. Wróciłeś po 15~ minutach. Stąd ban na dzień. Przeczekaj do jutra.
Neo- Gościa odbanowałem chwilę później. I idź na servery TP by zobaczyć, gdzie są granice raszu, bo zabiłeś mnie z wejścia na odnogę od strony respa TT a tam Ci być nie wolno.
Czlowieku 3 sekundy :/ Nawet jak widze ze koles w biega za rash i jest 5 sekund do konca to go niebanuje :/ Ale widac ze jak cb ktos zabije to musisz sie odgryzc :cool:
Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, ale Twoje zachowanie wobec graczy ostatnio się zmieniło. Jak kiedyś byłeś normalnym, spokojnym graczem, to teraz co chwile kogoś wyzywasz. A przeszedłeś granicę raszu przynajmniej 10 sekund do limitu. Bo SS zrobiłem jakieś 3-4 sek po deadzie, a granica raszu jest przy wejściu na odnogę od ct.
Wiesz co ale o tym jak wykorzystujesz bugi to juz niewspomnisz ani o tym jak podpowiadzasz gdzie kto jest ? wyzywam ? Twoim zdaniem jak na kogos powiem kamper albo noob to jest wyzwisko ? :what:
Od tego jest alltalk. Podpowiadam bo mam kumpli. Ty najwyraźniej nie masz, skoro widzisz coś w tym złego. I mówisz o bugu. To nie zależy ode mnie, kiedy bug wystąpi. Kupuję scrolla, bo chcę grać dalej. Dla kogoś takie wyzwiska są obraźliwe. Więc opanuj swoje dojrzewające emocje.
Dobra ogarnij sie bo to jakbys chcial to bys sie sam zabil i niebylo by problemow... Ja przynajmniej tak robie.. juz cie raz Street upominal...
Dobra niewaze i nawet dzieki za tego bana :) przynajmniej mialem czas na reklame CSP :]
Podpowiadanie na alltalku po zginiecie = ban 60 minut, tak więc ogarnijcie to, a nie podpowiadacie bo macie kumpli. Chcecie sobie podpowiadać to na TS.
Bany za rasz max 60 minut, a nie 120 minut i 24 godziny, więc go odbanujcie i nie chce by to się powtarzało aiz.
~close