PDA

Zobacz pełną wersję : za co ban?

kieszonka
14-03-2009, 12:51
Najpierw dostałem bana bo raszowałem po mimo że w opisie serva jest [FFA] ale ok.
Dostałem bana na 30 minut i odczekałem swoje...
Potem wchodzę gram z 10 min i znowu ban bez żadnego najmniejszego wyjaśnienia:
[MiniBaNS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBaNS] Dostałeś go na jeden dzień
[MiniBaNS] Zbanowany nick : kieszonka
[MiniBaNS] Przyczyna : 'papa'

ADMIN: aizexoN: ban kieszonka na jeden dzień Powód: papa

Proszę o wyjaśnienie przyczyn tego bana?

Die$eL
14-03-2009, 13:01
Aiz'owi sie najwyrazniej nudzilo :?
Zbanowal takze gracza o nicku PuNisHer bo to nie byl prawdziwy puni. ale nawet niepoprosil go o zmienienie nicku .. Skod ten gracz mogl wiedziec ze juz gra ktos taki o takim nicku ?
Mi tez aiz dal bana za niby rash... Byla 1.03 do konca i go zabilem z granicy rashu i dal mi bana :/

Widac ze aiZ ma dzisiaj zly dzien :]

Aiz
14-03-2009, 13:24
Kieszonka- dostałeś bana na 120 minut za rasz. Wróciłeś po 15~ minutach. Stąd ban na dzień. Przeczekaj do jutra.
Neo- Gościa odbanowałem chwilę później. I idź na servery TP by zobaczyć, gdzie są granice raszu, bo zabiłeś mnie z wejścia na odnogę od strony respa TT a tam Ci być nie wolno.

Die$eL
14-03-2009, 13:26
Czlowieku 3 sekundy :/ Nawet jak widze ze koles w biega za rash i jest 5 sekund do konca to go niebanuje :/ Ale widac ze jak cb ktos zabije to musisz sie odgryzc :cool:

Aiz
14-03-2009, 13:32
Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, ale Twoje zachowanie wobec graczy ostatnio się zmieniło. Jak kiedyś byłeś normalnym, spokojnym graczem, to teraz co chwile kogoś wyzywasz. A przeszedłeś granicę raszu przynajmniej 10 sekund do limitu. Bo SS zrobiłem jakieś 3-4 sek po deadzie, a granica raszu jest przy wejściu na odnogę od ct.

Die$eL
14-03-2009, 13:48
Wiesz co ale o tym jak wykorzystujesz bugi to juz niewspomnisz ani o tym jak podpowiadzasz gdzie kto jest ? wyzywam ? Twoim zdaniem jak na kogos powiem kamper albo noob to jest wyzwisko ? :what:

Aiz
14-03-2009, 13:56
Od tego jest alltalk. Podpowiadam bo mam kumpli. Ty najwyraźniej nie masz, skoro widzisz coś w tym złego. I mówisz o bugu. To nie zależy ode mnie, kiedy bug wystąpi. Kupuję scrolla, bo chcę grać dalej. Dla kogoś takie wyzwiska są obraźliwe. Więc opanuj swoje dojrzewające emocje.

Die$eL
14-03-2009, 14:01
Dobra ogarnij sie bo to jakbys chcial to bys sie sam zabil i niebylo by problemow... Ja przynajmniej tak robie.. juz cie raz Street upominal...

Dobra niewaze i nawet dzieki za tego bana :) przynajmniej mialem czas na reklame CSP :]

Seele ^
15-03-2009, 09:14
Podpowiadanie na alltalku po zginiecie = ban 60 minut, tak więc ogarnijcie to, a nie podpowiadacie bo macie kumpli. Chcecie sobie podpowiadać to na TS.

Bany za rasz max 60 minut, a nie 120 minut i 24 godziny, więc go odbanujcie i nie chce by to się powtarzało aiz.

~close