PDA

Zobacz pełną wersję : Logo!?

fobar
13-03-2009, 07:21
Wpadłem na pomysł zaby zrobić logo CPS i nie chodiz mi o wziecie czegos z netu i posklejanike w GIMPIE czy PHOTOSHOPIE tylko abu je narysować :) CO wy na to ?
I co by ogło byc "maskatka"CSP ? Prosze o jakies pomysły! Ja mam taki zeby na jakies tarczy był napis CSP i na tle jakis potworek. No ale czekam na was i wasze pomysły.

KnifeMan
13-03-2009, 07:41
Ja uważam że to bardzo dobry i głosuję na tak, ale ja nie jestem kreatywny :( i nie mam żadnych fajnych pomysłów ale jak będę miał to napiszę ;P

v0js`
13-03-2009, 07:49
Ciekawy pomysł, myślę że wypali.
Jestem za.

@edit
Ta tarcza to ok, ale ten potworek to niee... Może lepiej jakąś broń? :D Kałach albo Awp? :>
Do wyboru do koloru. ;p

Mariosz
13-03-2009, 14:11
Jednym słowem chodzi Ci o herb... Tylko po co herb, jak nie ma klanu ?
Potworek... ? Hmmmm ? Co mają potworki wspólnego z cs ;>
Ale pomysł fajny, tylko niedopracowany ;pp

fobar
13-03-2009, 15:03
Chodzi o znak rozpoznawczy CSP ze jueli ktos gdzeis zobaczy ten znaczek bedzie wiedzial o co chodzi. A z tym potworkiem to dlatego ze np. CT czy TT na obrazkach klanów czy stron jest co na 2 wiec cus trzeba by byłó urozmaicić :)

sorry
02-04-2009, 00:08
Dobry pomysł na reklame potem mozna stworzyc naklejki z tym logo lub smycze itp :)

Mariosz
02-04-2009, 10:05
I może majtki ze specjalnym nadrukiem ?;>

fobar
02-04-2009, 12:15
hehe :-P po,mysl nie wypalil.na to wyglada :)

Street
02-04-2009, 19:46
W ogóle kupmy sobie koszulki z logo cs portal... Na wf będę zabierał taką =d
A pomysł spoko ;) mam nadzieję że te logo będzie jakoś wyglądać ;p

fobar
02-04-2009, 19:56
Tylko ze nie ma pomyslow jak to zrobic :-(

neU
02-04-2009, 22:04
zróbcie se dziary cs-portal.net będziecie się bujać hajty po mieście ;)

ex0n
03-04-2009, 06:10
pomysł jak najbardziej na czasie. Sam często na wykładach biorę długopis kartkę i próbuję coś naszkicować.. Ale nic Genialnego nie stworzyłem.. Naprawdę panowie może komuś wpadnie jakiś super pomysł.. Maskotki znaku? Podejdźcie do tego poważnie albo wcale nie podchodźcie..

Mariosz
03-04-2009, 10:31
ex0n chyba wiesz ile było już takich tematów z koszulkami, maskotkami, tatuażami, bokserkami i wieloma innymi gadżetami i nikt się tym nie zajął (sam nawet zakładałem taki temat). Także nie ma co pisać rzeczy wyssanych z palca, bo każdy z nas, który myśli przyziemnie wie, że nie dojdzie to do skutku. Chyba, że się ex0n zepniesz i napiszesz do odpowiednich firm, ale nie masz ostatnio czasu, co rozumiem. Poza tym zrobienie takiego "loga" to nie kwestia 5 min, tak jak to zrobił Foobar w jednym z zamówień... Trzeba dokładnie się zastanowić co ma się na tym zajmować... Musi te logo być wyraźne, bez zbędnych obrazków i musi podany być adres do forum. Także gdy już pomyślisz, co chciałbyś w tym logo mieć, to daj znać.

ex0n
03-04-2009, 15:34
ex0n chyba wiesz ile było już takich tematów z koszulkami, maskotkami, tatuażami, bokserkami i wieloma innymi gadżetami i nikt się tym nie zajął (sam nawet zakładałem taki temat). Także nie ma co pisać rzeczy wyssanych z palca, bo każdy z nas, który myśli przyziemnie wie, że nie dojdzie to do skutku. Chyba, że się ex0n zepniesz i napiszesz do odpowiednich firm, ale nie masz ostatnio czasu, co rozumiem. Poza tym zrobienie takiego "loga" to nie kwestia 5 min, tak jak to zrobił Foobar w jednym z zamówień... Trzeba dokładnie się zastanowić co ma się na tym zajmować... Musi te logo być wyraźne, bez zbędnych obrazków i musi podany być adres do forum. Także gdy już pomyślisz, co chciałbyś w tym logo mieć, to daj znać.

Wiesz swoją drogą wczoraj przeglądałem firmy z górnej półki.. To nie jest kwestia napisania do kogoś.. Bo można dać im swobodę ruchu i dostać jakiś shit.. Wiadomo.. Ale co za tym idzie stworzenie logo jest bardzo wysokim kosztem na który nie mogę przeznaczyć tak dużą kwotę.. Wiadomo jest wiele firm które wchodzi i zrobi mi jakiś chłam za 50PLN ale powiedzmy sobie szczerze dla mnie liczy się profesionalizm. Na pewno doczekamy się tej chwili.. Myślę o tym cały czas.. Każdy rzuca hasło "a może by tak to.." Ważne było dla mnie żeby chociaż kilka osób rzuciło hasła może się okazać że ktoś pierwszy raz wszedł na forum i błysnął mu pomysł.. A ja z tego coś zmontuję.. Jak ktoś ma pisać wiadomości któe nic nie wniosą do prośby to niech lepiej nie zaczyna stukać po klawiaturze.. Poczekam jeszcze kilka dni i temat zablokuję.. Chociaż domyślam się jak to się skończy.. :?

Street
03-04-2009, 15:49
Warto co jakiś czas odświeżać takie pomysły. Na server przybywa coraz więcej graczy, a i może któryś wniesie coś nowego i ten plan dojdzie wreszcie do skutku? Przyznam szczerze, że mi bardzo spodobał się ten pomysł i ogólnie sądzę, że csp zaczyna się wyróżniać wśród innych serv.. Co jest bardzo pozytywne bo zaczyna kształtować się coś fajnego, zgranego i zżytego. Ziarenko do ziarenka i kiedyś zbudujemy dom ;-)
Moje zdanie..

19Br@ini@C96
03-04-2009, 21:57
No dobry pomysł np. diabełek ma fajne ja bym zrobił jakiegoś kolesia z S.A.S.a z flagą CSP i M4 albo CT co postawiają tą flagę CSP tak jak mają w Ameryce

PS. tylko kto coś takiego zrobi hehe :-D trochę trudne moim zdaniem a dla innych może wydawać się głupie xD :-P

~rIstic
02-05-2009, 21:15
Według mnie to jest bardzo dobry pomysł na reklame i ogólne :P tylko to może się wydawać proste ale trudno zrobić ...