Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zmiana moda na serwie

[PL] Piter =]
10-03-2009, 15:52
Proponuję zamiast GG+Deathmatch zrobić Zombie moda. (no i usunąć sławny protokół 48) Myślę, że wtedy będzie bardzo dużo osób grało, ponieważ mało jest serwerów ZM)

add!.
10-03-2009, 15:55
Był już serwer ZM w sieci CS-PORTAL.NET i był to totalny nie wypał.
Serwer musi być steam, nie można go zmienić ponieważ ten sponsor sponsoruje tylko serwery steam.

baku
10-03-2009, 17:38
Piter =]]GG+Deathmatch

[PL] Piter =], chyba coś Ci się pomyliło DM+HSOnly .. mało jest takich serwerów. Serwer musi być steam dlatego też trzeba go reklamować.

Mardog
10-03-2009, 18:17
Właśnie trzeba by było zareklamować, ale sęk w tym, że nikomu sie nie chce :-)
Admini powinni sie za to zabrać, jeśli nie to zrób BBcode i ja za to sie wezmę.

Co do tego ZM na csp, słyszałem, że był i to było jakąś prowizorką? Nie zareklamowany ani nic, poza tym ZM rozreklamowany jest grany do tego steam.

baku
10-03-2009, 18:20
Możesz wziąć udział w konkursie.. BBCode tam jest .

http://forum.cs-portal.net/viewtopic.php?p=47970#47970

diLL
29-04-2009, 23:38
Odświeżam temat .

Hmm... rozmyślam bardzo dużo nad tym i non stop widzę pustki . Więc chcę Wam zaproponować pewien pomysł... a co Wy na to ,żeby jednak zmienić moda na serwie m.in na Death Runa? Jak widzę to serwery Death Run są teraz bardzo popularne i cieszą się ilością gracz ( szczególnie Steam) . Może trochę reklamy i zmiana moda przyciągnęła by ludzi na serwer? W końcu mamy już FFA ,War3FT/TP , DM + HsOnly ( będziemy mieć) no i serwer również TP Steam , który się nie zbyt rozkręca ... Czasem lepiej wprowadzić zmiany i może ta zmiana przyniosła by się nam na korzyść z serwera? Niech H@ , ex0n lub baku rozmyślą nad tym , był bym wdzięczny . No i proszę o Wasze komentarze .

Pozdrawiam, diLL.

tombcio
30-04-2009, 07:18
Odświeżam temat .

Hmm... rozmyślam bardzo dużo nad tym i non stop widzę pustki . Więc chcę Wam zaproponować pewien pomysł... a co Wy na to ,żeby jednak zmienić moda na serwie m.in na Death Runa? Jak widzę to serwery Death Run są teraz bardzo popularne i cieszą się ilością gracz ( szczególnie Steam) . Może trochę reklamy i zmiana moda przyciągnęła by ludzi na serwer? W końcu mamy już FFA ,War3FT/TP , DM + HsOnly ( będziemy mieć) no i serwer również TP Steam , który się nie zbyt rozkręca ... Czasem lepiej wprowadzić zmiany i może ta zmiana przyniosła by się nam na korzyść z serwera? Niech H@ , ex0n lub baku rozmyślą nad tym , był bym wdzięczny . No i proszę o Wasze komentarze .

PozdrawiamdiLL. A może surf pamiętam jak był na csp to cieszył dużą popularnością. DR też może być, ewentualnie hns. Myślę że surf to najlepsze rozwiązanie ;x

add!.
30-04-2009, 07:44
H'n'S moim zdaniem odpada! Pamiętam jak był, oczywiście cieszył się dużą popularnością ale ciągle siedział jakiś admin (Ja, Kicia lub ass.^) jak jakiegoś nie było to od razu wyzywali się przez mikrofony, bindowali i ludzie wychodzili... Myślę że H'n'S to dobry pomysł jeśli tam będzie dobrze zgrana ekipa adminów.

DR - bardzo fajny mod, grałem ostatnio dużo na nim bo go nie dawno dopiero ujrzałem. Co do tego moda oczywiście jestem na tak!

barx
30-04-2009, 14:20
Nom, też jestem za zmianą moda. W tych czasach popularnością cieszą się mody 4FuN, np. DR, czy HnS.

tombcio
30-04-2009, 14:27
H'n'S moim zdaniem odpada! Pamiętam jak był, oczywiście cieszył się dużą popularnością ale ciągle siedział jakiś admin (Ja, Kicia lub ass.^) jak jakiegoś nie było to od razu wyzywali się przez mikrofony, bindowali i ludzie wychodzili... Myślę że H'n'S to dobry pomysł jeśli tam będzie dobrze zgrana ekipa adminów.

DR - bardzo fajny mod, grałem ostatnio dużo na nim bo go nie dawno dopiero ujrzałem. Co do tego moda oczywiście jestem na tak!
add! mi chodzi o innego hns ty mówisz (zapomniałeś o mnie na csp hns xD ) o innym i ja o innym, o takie coś http://www.youtube.com/watch?v=mHGGjywIU0Y&feature=related
Są do tego specjalne mapy, nie ma że tt zastygają tylko, mogą uciekać (runować-na niektórych serwach niedozwolone) albo gdzieś się skampić , a zadaniem ct jest złapanie tt. Takie same prawie że ale inne(nie ma też kolorków).
Przykładowy serwer steam 91.204.163.15:27019 (a strona poświęcona temu hns-poland )

v0js`
30-04-2009, 16:44
Ten TP to totalna porażka.
Jestem za tym co mówił tombcio, coś pięknego tak poskakać/uciekać.
Pozdrawiam. :-]

infinite
30-04-2009, 17:07
ja mowie zeby DR dali, z willym dillem piterem gramy na takich serwach i naprawde jest duzo smiechu:) I zawsze dlugo walczy sie o slota

range[r]
30-04-2009, 17:09
Jak dla mnie niech zostanie TP..