Zobacz pełną wersję : Zmiana Stylu ?
Piszcie swoje uwagi odnośnie tego nowego stylu. Oraz głosujcie w ankiecie. Ogromne podziękowania dla Baku za trud i pracę włożoną w przygotowanie tego stylu.. :-)
ps: Jeśli zdecudujemy się na stałe na ten styl będziemy musieli go jeszcze troszke dopracować. Bo już zauważyłem dwa niedociągnięcia do poprawki.. :-)
caNNaBisSss
10-03-2009, 06:59
no mi sie podoba ;P tylko ze jest troche za bardzo rozciągniety w bok ;x
styl ładny tylko jak napisał canabis troche rozciagniety.A co do osoby do ktorej trzeba podziekowanie(wole sie nie wypowiadac)ale jak baku to thx. :D
Jeżeli macie rozdzielczość 1024x768 to będziecie mieć taki za duży :-) W większych rozdzielczościach jest ok.
Styl dobry i w ogóle , ale szczerze powiem że wolałem wcześniejszy :] .
baku zauiwaz ze wiekszosc osob ma rozdzielczosc 1024x768 :]
Z chęcią chciałbym zauważyć ale nie mam dostępu do ich pulpitu :-P
Wiedzmin
10-03-2009, 08:08
W tym wszystko super, ale do poprzedniego się przyzwyczaiłem.
KnifeMan
10-03-2009, 08:38
Ja jestem za tym stylem gdyż lepsza jest kolorystyka żółty z czarnym a nie sam czarny, teraz od razu widzę które działy są popularne a w których wcale nikt nie pisze, kolor J.Admin jest fajniejszy :]
A co do wad tych zmian to chyba tylko kolory grup @Admini Serwera i User. Kolor Userów zlewa się ogólnie z kolorem słów na całym forum. No i może jeszcze głupie jest to że SB jest zlane za bardzo z tłem ale ogólnie ten styl jest lepszy od poprzedniego :P
Podoba mi się mógł by zostać :-P Tylko ten terrorysta co jest nas SB jest nie ładny, myślę ża można by wstawić na tamto miejsce jakieś logo CS-PORTAL.NET które może wykonać Rafaqio.
Również dziękuje baku za prace jaką wykonał :-P Fajny styl.
Pozdrawiam add!.
Terrorysta będzie normalny . :-)
Mieczysław
10-03-2009, 14:00
Mi sie podoba ten styl ale stary byl lepszy ;p
Jutro jak ex0n wgra pliki ( poprawki ) to styl będzie dobry w rozdzielczości 1024x768 .
Czcionka user będzie żółta lub całkiem biała ( tak jak teraz )
Logo się zmieni albo zostanie :-P
Ten styl bardziej mi sie podoba od wczesniejszego :)
Ramalith
10-03-2009, 15:16
Według mnie przyda nam się zmiana stylu
No nowy styl całkiem ciekawy :]
Poza tym zmiana na stronie sie przyda na pewno, ale trzeba sie przyzwyczaić :-P
Wolałem wcześniejszy.. i za oczojebne kolorki trochę dałeś =d ten żółty to przesada -.-
edit:
dobra baku.. ogarnij kolorki to się przyjrzę bliżej temu stylowi bo teraz ten żółty mnie razi i nic nie widzę :-P
i za oczojebne kolorki trochę dałeś =d ten żółty to przesada -.-
Lol kolorki nie mają nic do stylu :-P Bedą zmienione .
Nie widzałem nowego stylu, ale jestem przyzwyczajony do tego starego
Cos sie w ogole zminilo :hah:
Cos sie w ogole zminilo :hah:
Był wgrany nowy styl lecz go zmienili, sam nie wiem dlaczego. Poczekaj trochę to się dowiesz.. co się zmieniło.
Pozdrawiam,
add!.
Podoba mi się nowy layout :-P ale nie widzę żadnych zmian, poza tym że kolorki się pozmieniały xd
Pięknie, mi się podoba. Gratulacje dla twórcy.
Docenia pracę twórcy ale jakoś tamten wcześniejszy mi się bardziej podobał. Aktualny w niższej rozdzielczości jakoś się dziwnie prezentuje.. :hah:
Oba style są w porządku, aczkolwiek nowy jest lepszy :)
lubię ciemny styl forum, jednak tamte było zbyt ciemne, wszystkie rangi jakieś takie nie tego, tylko ex0na czerwona jasna była ;p
Proponuje może wstawić do profilu wybór stylu jaki chce się mieć na forum, to sobie ustawicie stare jak tak bardzo chcecie, ja osobiście pozostanę przy nowym :)
Zostawcie to co jest. Baku naprawde dobra robota. eLo
Ps. Co do koloru admina to zmieńcie :-D
niezła robota baku
ale jest jedna głupia rzecz teraz te rangi wolałem te co było 20% 30%itd
ale teraz nawet niepisze procent tylko taki adm ma tylko admin wolałem wcześniejszy np:admin,friend,grafik trm poprzedni obrazek admina itp był lepszy
Nowy styl lepszy, niech zostanie ;-).
ale jest jedna głupia rzecz teraz te rangi wolałem te co było 20% 30%itd
ale teraz nawet niepisze procent tylko taki adm ma tylko admin wolałem wcześniejszy np:admin,friend,grafik trm poprzedni obrazek admina itp był lepszy
Chodzi Ci o rangi :) Będą :)
Mieczysław
10-03-2009, 21:44
No fajnie ze bede rangi stare bo sie martwilem ze nie bede mial juz procenta nad avatarem
No fajnie ze bede rangi stare bo sie martwilem ze nie bede mial juz procenta nad avatarem
Będą nowe ;>
przemo78
10-03-2009, 23:30
Jest całkiem ok,małe poprawki i będzie gut.
przemo78
10-03-2009, 23:30
Jest całkiem ok,małe poprawki i będzie gut.
Całe 69% jest za nowym stylem.. ;-)
Ustaliliłem że zadecyduje większość.. Demokracja.. ;-)
Rangi zamontowane.. THX Rafaqio ;-)
Błedy poprawione.. Pozostaje jeszcze kwestia ustalenia jakiegoś schematu aby kolory grup nie raziły po oczach i razem ze stylem tworzyły w jakimś stopniu harmonię.. ;-)
Całe 69% jest za nowym stylem.. ;-)
Ustaliliłem że zadecyduje większość.. Demokracja.. ;-)
Rangi zamontowane.. THX Rafaqio ;-)
Błedy poprawione.. Pozostaje jeszcze kwestia ustalenia jakiegoś schematu aby kolory grup nie raziły po oczach i razem ze stylem tworzyły w jakimś stopniu harmonię.. ;-)
Wszystko ładnie ale kolorki FEEEE moim zdanjem najlepiej jak narazie pasujace kolory ma baku i exon chodz kolory rang(admin itp.)troche nie pasujuia np. u exona zamiast czarwonej jest różowa :-P tak samo u admina serwerazamast żółtego jest zgniły zielony to trzeba zmienic. Ale nasówa się pytanie jakie kolory ??
Wszystko ładnie ale kolorki FEEEE moim zdanjem najlepiej jak narazie pasujace kolory ma baku i exon chodz kolory rang(admin itp.)troche nie pasujuia np. u exona zamiast czarwonej jest różowa :-P tak samo u admina serwerazamast żółtego jest zgniły zielony to trzeba zmienic. Ale nasówa się pytanie jakie kolory ??
Jaki różowy? Czy Ty jesteś daltonistą? Kolor co ma ex0n to jest ciemny czerwony, a kolor co Ty masz to żółty a nie jakiś zgniły zielony.
Jaki różowy? Czy Ty jesteś daltonistą? Kolor co ma ex0n to jest ciemny czerwony, a kolor co Ty masz to żółty a nie jakiś zgniły zielony.
NIe chodzi o kolor nicku tylko o kolor tła rangi :)
wlasnie poprzednie tło obrazka było lepsze
wlasnie poprzednie tło obrazka było lepsze
Wiedzmin
11-03-2009, 09:50
Wszystko fajnie się prezentuje tylko jeszcze trzeba zmienić kolor rangi admina, bo to najgorzej wygląda.
Wiedzmin
11-03-2009, 09:50
Wszystko fajnie się prezentuje tylko jeszcze trzeba zmienić kolor rangi admina, bo to najgorzej wygląda.
Daltoniści ;O
Daltoniści ;O
baku i add spojzcie na rogi rangi czy to jest zólty ???
baku i add spojzcie na rogi rangi czy to jest zólty ???
żygac mi sie chce od tego tła rangi feee
Ramalith
11-03-2009, 19:07
to rzygaj. Mi osobiście się podoba nowy wygląd forum
wygląd mi sie podoba tylko te rangi feee
Mi osobiscie sie ten styl podoba bardziej :) Kolory dopasowane do headera.
GJ Baku :]
Pozdrawiam !
KnifeMan
12-03-2009, 08:34
No według mnie też jest dobrze ;P
Sasek666
17-03-2009, 08:04
Nie nie nie nie nie !!!
totalny kataklizm z tym stylem
po prostu powiem ze dno !!
jak takie forum jak cs-portal może miec taki styl ??!!
mi to sie kojarzy z jakims nowym serwisem na darmowym hostingu
z garstka uzytkownikow !!
chcecie w podpunktach ?
to macie...
- Header co to za shit ?
- te cellpici zółte ochyda błeeeeeeee
- nie dopasowana szerokosc forum na stronie glownej i w tematach
- te statystyki kto jest na forum prostackie i nie czytelne ...
- poza tym rangi usera co to za bubel !!
- i jeszcze ta reklama google wcale nie dopasowana !!
chyba bede musial podjac sie pracy w najblizszym czasie ktorego mi brak !!
bo nie moge patrzec jak zostalo okaleczone tak slawne forum...
(bez obrazy baku i inni ale to moje zdanie chcialem sie nim podzielic)
Ricardus
17-03-2009, 14:27
Nie
Poprzedni był lepszy :)
Trochę źle zostały dobrane barwy
Sasek666, no to good :-P Rób :-)
Sasek666
18-03-2009, 21:07
powiem Tyle :)
wlasnie pracuje nad nowym themem moze za tydzien gora 2 powinien zostac ukazany :D
Sasek666, zobaczymy czy będzie taki super elo i wgl :-P
No to Sasek666 czekamy :-P
Myślę że zrobisz coś ładnego :-P Postaraj się, powodzenia :->
Powodzenia Sasek, lecz to co jest teraz mogłoby zostać mi sie osobiście podoba.
Pozdrawiam ShadOw.
Sasek666
22-03-2009, 14:27
moj theme ktory stworzylem :]
http://www4.speedyshare.com/data/909805585/15841255/40449224/1/123.png?
Temat przedawniony.
/zamykam