Zobacz pełną wersję : Mały Problem
Mieczysław
08-03-2009, 22:17
Wiec tak mam problem polegajacy na tym ze jak dodaje ip servera do ulubionych to mi sei nie zapisuje.Prosze pomużcie
Ale jak Ci się nie zapisuje.Jak dodasz i wyjdziesz gry i potem wejdziesz to nie ma czy odrazu jak dodasz to nie ma ??
Mieczysław
08-03-2009, 22:22
odrazu jak dodam to nie ma
Albo:
1.Dodajesz servery STEAM na Non Steam.
2.Zainstaluj innego patcha.
3.Juz gdzieś był taki temat.
Mieczysław
08-03-2009, 22:26
no dzieki jarogrzybie dam pomogl za dobre chęci
Z każdym ip serwera tak masz czy z 1 konkretnym.Bo jak z jednym to może serw jest not responding czy coś.A spróbój w konsole wklepać connect ........... w miejsce kropek ip serwera.I zobacz czy połączy. Spróbuj też pobrać v23,a jak nie pomorze to Spróbuj reinstal Cs .^.^
Pomoże ,albo reinstal CS'a lub zainstalowanie nowego patcha - POLECAM v. 32 . I jeżeli masz na jednym serwerze to najprawdopodobniej masz bana bądź zepsuty patch . Spróbuj nasze porady i powiedz czy pomogło :]
zajrzyj na doel w takei ustawienia może tam zmienielsc cos np w mapie moglo ci sie kliknąc np ldsafasf i wczytuje tylko serw z mapa ldsafasf wiec sobie tam sprawdz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jeśli pomogłem nacisnij Pomógł
Mieczysław
09-03-2009, 15:24
Dzieki Voodo sciagnolem tego patcha i dziala daje pomogl :)