PDA

Zobacz pełną wersję : Admin - barx

barx
08-03-2009, 17:18
Nick: - barx
Staż: - 1,5 roku
Nick steam: - Liquid11
Staż na cs-portal.net: - Od października
Godziny przebywania na serwerze: - 3h dziennie, w weekendy nawet 6
Doświadczenie w adminowaniu: - Były Admin CsPanda, CsPluszaki, klanowych
Znajomość AMX: - Bardzo dobra
Coś od siebie: - War3 polubiłem i zacząłem tam regularnie grać. Znam dużo osób z serwera, większość z nich mnie lubi (chyba xD). Myślę, że pomógłbym adminom ogarnąć serwer :-). Proszę o opinie (negatywne, jak i pozytywne ;-)),

Mieczysław
08-03-2009, 17:26
Jestem na TAK barx byl by dobrym adminem :P

Wiedzmin
08-03-2009, 17:58
Z serwa dobrze cię kojarzę. Miły, zawsze się przywita, ogarnięty. Jedna rzecz, która mi nie pasuje to to, że skaczesz z kwiatka na kwiatek. Na FFA admina nie dali to idziesz na War3?? Jak na War3 nie dadzą wrócisz na FFA?? Dam TAK, ale mam nadzieje, że się nie zawiodę!

Ramalith
08-03-2009, 18:06
Które to już twoje podanie ?? 6-7?? :hah: Dałbyś sobie już spokój, zawsze jak jest rekrutacja na któryś z serwerów to składasz podanie. Jak dla mnie to się ośmieszasz , bo ja na twoim miejscu jak by mi powiedziano 3 razy "nie" to bym sobie odpuścił.

barx
08-03-2009, 18:23
Które to już twoje podanie ?? 6-7?? :hah: Dałbyś sobie już spokój, zawsze jak jest rekrutacja na któryś z serwerów to składasz podanie. Jak dla mnie to się ośmieszasz , bo ja na twoim miejscu jak by mi powiedziano 3 razy "nie" to bym sobie odpuścił.

To moje 6 podanie, ale pokaż mi temat, w którym moje podanie zostało odrzucone, bo się nie nadaję (nie ogarniam itp.). W żadnym temacie h@ nie napisał, że odrzuca moje podanie, bo się nie nadaję, czy coś w tym stylu. A poza tym chyba nie po liczbie podań się ocenia kandydata ??

Seele ^
08-03-2009, 18:35
no, ale ja odrzucam bo cie nie znam, nie wiem jaki jesteś i czy można ci zaufać, a to jest bardzo ważne.

~close