Zobacz pełną wersję : [Admin] z0oD
Nick : BnSh^TeaM*z0oD*
Staż : 1,5 roku | CSP war3 ok. 4miesiące
Godziny przebywania na serwerze : na tygodniu 4+, sobota i niedziela troszke więcej
Doświadczenie w adminowaniu : byłem adminem na serverze osiedlowym. (:/)
Znajomość amx : zśrednia
Coś od siebie: Jestem dosyć ogarnięty nie nadużywam micu jak niektórzy, znam język polski.
P.S
Róbta Co chceta. :>
Jestem na nie bo rashójesz (ó zamknięte bo cenzor łapie) (wczoraj mapa cs_office dill upominał cie chyba z 3 razy) pozatym drzesz sie przez micro (wczoraj za to chyba kicka dostałes).
Yy.. Czy to jest mocny argument? Wątpie, a raszować rzadko rashowałem. Nigdy za to nie dostałem bana/kicka.
Jestem na TAK ogarnięty to ze rashóje to się zdarza (ó bo łapie cenzor) nawet ty czasem rashójesz jak chcesz fragi.
Jeszcze raz TAK.
Jestem na Tak. Nie z powodu ,że Cię lubię tylko jesteś ogarnięty raczej spokojnym graczem czasem rashu.jącym ale to się zdarzyło tylko wczoraj więc nie wiem czego się czepiacie :] .
I to ,że kaczor kandydujesz na admina to nie znaczy ,że wszystkim innym użytkownikom kandydującym będziesz dawał głosy na Nie. Tak jak tu dałeś mu na Nie , bo zrashował ? To żaden argument .
diLL, looknij na podanie pitera czy jemu też dałem na nie ? dałem na tak a z0oD, wczoraj zrashował i to mi w pamięć zapadło bo takim sposobem zabił mnie 3 razy . Daje to co uważam każdy ma prawo wyraźić swoje zdanie kończe to przemówienie xD
P.S. bez warna prosze
Nieogarnięty z deka, a do tego za młody... Jestem na nie
Wiedzmin
08-03-2009, 15:28
Biorąc pod uwagę wypowiedzi wyżej nie zagłosuje ani na TAK, ani na NIE. Z własnych doświadczeń dobrze cię kojarzę, ale po tym jak ostatnio przez micro gadałeś nie wydaje mi się, abyś miał 14 lat.
Ehh, to nie od głosu zależy ile mam lat. Mutacja może być późna jak i wczesna.
Pozdro. :>
Mieczysław
08-03-2009, 16:33
Ja tez jestem na NIE bo jest za młody chociaż ja jestem starszy o 1 rok :D
A co ma wiek do adminowania?
Bezsensowne argumenty.
Ja jestem na Tak. Argumenty wymienili wyżej koledzy co są na Tak.
eLo.
A co ma wiek do adminowania?
Bezsensowne argumenty.
wcale nie.
Podanie odrzucam ze względu, iż nawet nie wiem czy ty dużo grasz ile itd, bo po prostu ja ciebie nie widuje na serwerze.
~close