PDA

Zobacz pełną wersję : [Admin] SlaVer

SlaVeR
07-03-2009, 22:32
Nick : SlaVer
Staż : 7 lat ogólnie w Counter-strike 5 lat 1.5 od dwóch 1.6
Staż na cs-portal : 4 miesiące
Godziny przebywania na serwerze : od 2-8 godzin dziennie
Doświadczenie w adminowaniu : Średnie posiadałem kiedyś serwer klanowy
Znajomość amx : dobra
Coś od siebie: Witajcie tak w ogóle :) jeśli mam tu napisać czemu chce być adminem to pisze.. po pierwsze dużo razy przebywam kiedy nie ma żadnego admina po drugie zauważam często cziterów których łatwo nie da się pozbyć ponieważ nie ma na serwie admina po trzecie nie chce was zawieść w wykonywaniu pracy jaką jest administrator serwera. Jaki jestem dla graczy... Dla każdego gracza jestem wyrozumiały tracę wyrozumiałość dopiero kiedy jaki kolwiek gracz ras***e czituje i wrzeszczy do mika :| dostaje zawsze opr. przez mikrofon odemnie :] niestety prawie zawsze taki ktoś mnie nie wysłucha upomnienie słowne nie wystarcza i dalej robi swoje ... Tu właśnie denerwuje mnie brak administratora na serwerze do którego bym mógł zgłosić takie zachowanie gracza... Resztę zostawię dla was piszcie co o mnie sądzicie... Przepraszam że nie udzielam się na forum ale jestem zdenerwowany na mój nick ponieważ przez przypadek napisałem mój nick przez duże R i nie umiem się przyzwyczaić ale mam zamiar być aktywny na forum. Dziękuje za wszystkie oddane głosy i te na Nie i te na Tak zostawiam wszystko w waszych rękach!!

infinite
07-03-2009, 23:11
ja nie mam tu zadnego zdania poniewaz na serwie grasz czesto ale za to nie udzielasz sie na forum. mysle ze jak bedziesz gral i udzielal sie na forum mozesz sprobowac w nastepnej rekrutacji.

diLL
07-03-2009, 23:14
Podzielam zdanie infinite, po udzielaj się dalej na forum :] .

Seele ^
08-03-2009, 01:43
na serwie grasz czesto ale za to nie udzielasz sie na forum. mysle ze jak bedziesz gral i udzielal sie na forum mozesz sprobowac w nastepnej rekrutacji.

wydrukować, oprawić w ramkę i zawiesić na ścianie

~close