PDA

Zobacz pełną wersję : Piter Podanie na Admina

[PL] Piter =]
07-03-2009, 19:45
Podanie na admina
Nie czytaj dalej!

Nick: oF.Piter (Piter) (na innych serwerach oF.Piter aktualnie gram tylko pod Nickiem Piter)
Typ Gry CS 1.6 Non Steam (szkoda mi na steam ale w przyszłości kto wie ;) )
Staż w Cs Ajj długo już będzie parę latek ;) dokładnie sam nie pamiętam. Wszędzie gdzie się dłużej zatrzymywałem zdobywałem (a przynajmniej tak mi się wydaje :P )sympatię graczy ;)
Staż na cs-portal.net kurde długo już ponad kilkanaście miechów będzie nawet więcej sam dokładnie nie pamiętam, bo nie zapisałem wybaczcie mi :P
Godziny przebywania na serwerze różnie to bywa jak mam czas to gram (Jest wiele dziewczyn na tym świecie które chcę poznać ;))
Znajomość Amx Wystarczająca do sprawnego zarządzania serwerem. Miałem „admina” na paru serwerach (niestety nieistniejących już z powodów niezależnych np. wprowadzenie nowego protokołu przez firmę VALVE) m.in. Smut.pl (WAR3FT) Flagranti (Zombie Mod) ZMserwer (Zombie Mod) Miałem też propozycje złożenia podania na admina innego serwera którą odrzuciłem.

Coś od Siebie
Jestem Piter swoją przygodę tutaj rozpocząłem dzięki Mardogowi, który skierował mnie na warcraft moda (na którym już kiedyś grałem ale Mardog upierał się że mnie rozwali to trzeba mu było pokazać kto Tu jest PRO. Po rozwaleniu Mardoga oraz reszty ekipy stwierdziłem że niektórzy bardzo brzydko pyskują więc trzeba było im trochę pojechać :P swoją drogą chcę zostać adminem żeby zapanował pokój na świecie było dużo strzelanin serwer był zawsze full (no z wyjątkiem momentów kiedy będę chciał pograć :P )cziterzy wyzdychali od nadmiaru cholesterolu niedoboru seksu i frustracji spowodowanej częstymi banami ode mnie :P dzieci przed mutacją straciły głos boty zaczęły normalnie grac (a nie full auto i 5hs’ów Tak tak infinite, to o Tobie jest :P), admini byli szanowani, nie byli sztywni jak żelbetonowe kloce, a atmosfera na forum miała oddźwięk radosny a nie sztywna gra macie biegać i zabijać ludzie czasami chcą sobie pogadać i zluzować.

Proszę o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania.

Aha, mam jedną prośbę.

KAŻDY GŁOS POZYTYWNY, CZY TEŻ NIE POZYTYWNY PROSZĘ O UZASADNIENIE ODPOWIEDNIM POSTEM.

LUDZI, KTÓRZY NIE WYJAŚNIAJĄ SWOJEGO NEGATYWNEGO GŁOSU POSTEM ODSYŁAM DO LEKTURY KSIĄŻKI "TOKSYCZNI RODZICE"

caNNaBisSss
07-03-2009, 19:49
nO no :P hmm ;)) Piter lubie cie ^^ :P ale musze napisać ze jestem na T A K ;)) moim zdaniem nalezy mu sie admin ^^ buhu xDD :cool:

diLL
07-03-2009, 19:49
Jestem na Tak. Jesteś ogarnięty ,fajnie się z Tobą dogaduje i myślę ,że dobrze by się z Tobą współpracowało, robisz przyjemną atmosferę na serwerze jak i również poczucie humoru innym graczom :] . Jak najbardziej Tak.

@edit :

Tylko na forum się więcej udzielaj :] .

infinite
07-03-2009, 19:55
Jestem na TAK -ogarniety koles, zawsze przestrzega zasad, gdy ktos je lamie zwraca uwage, wedlug mnie najlepszy kandydat na admina:) DUZE TAK!!!!

Nikt
07-03-2009, 20:06
jestem na Tak najbardziej kompetentny z obecnych kandydatow :hihi:

Wiedzmin
07-03-2009, 20:37
Koledzy wyżej wszystko o nim napisali.

TAK

SpideR
07-03-2009, 20:40
Tak ale jak możesz gadaj mniej przez mikro :x

przemo78
07-03-2009, 20:51
Jestem jak najbardziej na TAK spoko ziomek da się z nim grać.

Czasami i tak jesteśmy za Dobrzy.

xyankeesx
07-03-2009, 20:53
Na Tak. Z tobą zawsze jest śmiesznie

voodoo
07-03-2009, 20:56
Ode mnie również masz głos na TAK.

Dalkan
07-03-2009, 21:45
Zdecydowanie TAK ogarnięty chłopak :) Choc troche nadużywa mikrofonu ale wg mnie najlepszy kandydat ze składających podanie :)

KaCzoR
07-03-2009, 21:54
100 % TAK

Street
07-03-2009, 22:00
Piter =]]Wszędzie gdzie się dłużej zatrzymywałem zdobywałem (a przynajmniej tak mi się wydaje :P )sympatię graczy ;) oj ostro Ci się wydaje 8/
Piter =]]że niektórzy bardzo brzydko pyskują więc trzeba było im trochę pojechać :P i sam potwierdziłeś że nieogarnięty z Ciebie ludz...
Piter =]]dzieci przed mutacją straciły głos miejmy nadzieje, że będziesz przechodził mutacje w niedalekim czasie :medit:
Piter =]]admini byli szanowani trudno mówić tu o szacunku jak nawet dziś grając z tobą w ciągu 30min dostałeś 2x gag, a w twoją stronę posypały się się liczne komenty innych graczy cytuje: "piter zamknij mordę!" :hihi:
Piter =]]a atmosfera na forum miała oddźwięk radosny bogu dzięki, że na forum nie ma mikro :razz: -.-
Piter =]]ludzie czasami chcą sobie pogadać :faint: tylko czasami odnosząc się do twojej osobiy znaczy- zawsze i o wiele za dużo...

Piter =]]KAŻDY GŁOS POZYTYWNY, CZY TEŻ NIE POZYTYWNY PROSZĘ O UZASADNIENIE ODPOWIEDNIM POSTEM.

http://forum.cs-portal.net/viewtopic.php?p=41062&highlight=#41062
http://forum.cs-portal.net/viewtopic.php?p=39824&highlight=#39824

moje uzasadnienie.... i do tego choć minęło tyle czasu, tyle banów, tyle gagów piter nadal kłapie przez trzeszczące mikro manty z mediamarktu... Nie mam zamiaru słuchać dylematów na temat mycia dupy codziennie na servie...

ps.
LUDZI, KTÓRZY NIE WYJAŚNIAJĄ SWOJEGO NEGATYWNEGO GŁOSU POSTEM ODSYŁAM DO LEKTURY KSIĄŻKI "TOKSYCZNI RODZICE"

a ja serdecznie zachęcam drogiego piterka do lektury książki "Cisza w sieci" -> http://helion.pl/ksiazki/bekomp.htm :papa:

KnifeMan
07-03-2009, 22:11
Piter =]]Wszędzie gdzie się dłużej zatrzymywałem zdobywałem (a przynajmniej tak mi się wydaje :P )sympatię graczy ;) oj ostro Ci się wydaje-.-
Piter =]]że niektórzy bardzo brzydko pyskują więc trzeba było im trochę pojechać :P i sam potwierdziłeś że nieogarnięty z Ciebie ludz...
Piter =]]dzieci przed mutacją straciły głos miejmy nadzieje że będziesz przechodził mutacje w niedalekim czasie
Piter =]]admini byli szanowani trudno mówić tu o szacunku jak nawet dziś grając z tobą w ciągu 30min dostałeś 2x gag, a w twoją stronę posypały się się liczne komenty innych graczy cytuje "piter zamknij morde!"
Piter =]]a atmosfera na forum miała oddźwięk radosny bogu dzięki że na forum nie ma mikro -.-
Piter =]]ludzie czasami chcą sobie pogadać tylko czasami odnosząc się do twojej osobie znaczy zawsze i o wiele za dużo...

Piter =]]KAŻDY GŁOS POZYTYWNY, CZY TEŻ NIE POZYTYWNY PROSZĘ O UZASADNIENIE ODPOWIEDNIM POSTEM.

http://forum.cs-portal.net/viewtopic.php?p=41062&highlight=#41062
http://forum.cs-portal.net/viewtopic.php?p=39824&highlight=#39824

moje uzasadnienie.... i do tego choć minęło tyle czasu, tyle banów, tyle gagów piter nadal kłapie przez trzeszczące mikro manty z mediamarktu... Nie mam zamiaru słuchać dylematów na temat mycia dupy codziennie na servie...

ps.

a ja serdecznie zachęcam drogiego piterka do lektury książki "Cisza w sieci" -> http://helion.pl/ksiazki/bekomp.htm

Lepiej bym tego nie ujął ... zupełnie zgadzam się z przedmówcą jestem na NIE! Do dziś nie mogę zapomnieć twojego głosu który peszył mnie podczas gry i gdy Ty dostawałeś gagi, ostrzeżenia, kicki a nawet bany!!

Street
07-03-2009, 22:15
Lepiej bym tego nie ujął ... zupełnie zgadzam się z przedmówcą jestem na NIE! Do dziś nie mogę zapomnieć twojego głosu który peszył mnie podczas gry i gdy Ty dostawałeś gagi, ostrzeżenia, kicki a nawet bany!! sie wie-.-

Seele ^
07-03-2009, 22:16
Do dziś nie mogę zapomnieć twojego głosu który peszył mnie podczas gry normalnie zły dotyk xD

Wiedzmin
07-03-2009, 22:17
Street po części się z tobą zgadzam, po części nie. Jest to czasami denerwujące, a czasami dzięki temu można się pośmiać itp.

KnifeMan
07-03-2009, 22:27
Do dziś nie mogę zapomnieć twojego głosu który peszył mnie podczas gry normalnie zły dotyk xD

Ja sobie nie mogę wyobrazić jak tak można? Przecież on nic sobie nie robił a admini zwracali mu uwagi: słowne, pisemne, kicki, bany a czasem to nie mogli zwrócić mu uwagi bo to co chcieli mu napisać było zbyt wylewne i czata brakowało. Szkoda mi słów nie będę sobie nabijał postów na tego żałosnego człowieczka.

Street
07-03-2009, 22:43
Założę się, że ten kilkudniowy off servera to skutek przegrzania się w3f przez te ciągłe napierdzielanie pitera przez mikro... No server nie wyrabia i tyle... -.-

KnifeMan
07-03-2009, 22:59
Jak on zostanie adminem to to będzie klęska żywiołowa przecież japa mu się nie zamknie bo go już będzie trudniej uciszyć ... :?

Seele ^
08-03-2009, 18:44
Piter jako tak kontrowersyjna postać nie powinien dostać admina, jednak go dostanie i zobaczymy czy wyjdzie to na plus.
To jak rozmawia przez mikrofon każdy wie, a jeżeli ktoś nie chce żeby się tak do niego zwracał to wystarczy mu powiedzieć i Piter musi uszanować tę decyzje.

Tak więc podanie przyjęte, nick i hasło na pm