Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [PROPOZYCJA] Zrobienia ligi ligi 2 vs 2

Vikooo
27-02-2009, 20:34
Proponuje calemu forum ... o zrobieniu ligi 2 vs 2 .... w tej lidze nie bedzie losowania miedzy siebie tylko samemu sie dobieramy i gramy na serverach sXe bez Haxow:)...

Wiec Moderadorze i admini przemyslcie sprawe...

na serverze udziela sie wiele osob :)

Wiedzmin
27-02-2009, 21:14
Fajne pomysł tylko trzeba by było osób chętnych, które by się tym zajęły. Rozgrywki musiałyby być z losowaniem itd. Jakby tego nie było panowałby ogromny nieład i chaos!!

I zrób ankiete

fobar
27-02-2009, 22:30
No wlaśnie ankieta bez tego ani rusz!! Ale pytanie na jakim serweze i jaki rodzaj gry ? TP , FFA czy WAR3FT ?

QuizzzY
27-02-2009, 22:52
War3ft to zły pomysł .. nie każdy gra na War3ft i nie ma lvl. Ja bym proponował FFA. Tylko
2 vs 2 to i mapka mniejsza bo chyba każdy wie jak to jest grać 4 os na duże mapy.

add!.
28-02-2009, 07:39
Myślę że dobry pomysł, ale jest z tym dużo roboty. To nie jest takie łatwe jak może się wydawać.
1. Trzeba znaleźć dobrych adminów którzy chcą pilnować turnieju.
2. Osobę która ma czas i będzie się wszystkim zajmować.
3. Ludzi którzy będą grali.
3. Sponsora który da nagrody, bo jeśli ten turniej ma być bez nagród to moim zdaniem szkoda naszego cennego czasu.
4. Ostatnie 2 turnieje jakie były to było wszystko fajnie od początku lecz ciężko było na końcu bo nikomu już się nic chciało, wydaje mi się że z tym będzie to samo.

Pozdrawiam,
add!.

Vikooo
28-02-2009, 08:04
Add właśnie dobrze mowi ...

Od poczatku:
1.Sponsor i znalesc admina do kontrolowania tego :)
2.Nic się nie martwcie ... osoby będą do grania w Turnieju
3.Ale czy Admini mogą brać udział ??... chyba nie
4.Każdy mecz powinien być kontrolowany przez Admina lub Zaufanego Użytkownika cs-portal
5. Myślę że pomysł wyjdzie tylko że każdy musi wziąść się do pracy :)

Pozdrawiam:) :] :] :] :-> :->

[ Dodano: 28-02-09, 08:06 ]
a i myślę że jeśli to będą mniejsze mapkii to lepiej rodzaj gry TP ..... albo FFa ale lepiej TP

War3FT wychodzi z gry:) :-)

Kali
28-02-2009, 08:24
Ale czy Admini mogą brać udział ??... chyba nie

Czemu ? :-> Ja mógłbym zostać sędzią :]

Komandos
28-02-2009, 10:46
Ja byłbym za. Sam bym wystartował.

Sędziowie mogą być bierni bo można załatwić HLTV i potem któryś z nich go obejrzy.

Co do map to ja jestem za mapami turniejowymi (dd2 nuke inferno itd.) tylko czas rundy dać na 2 min.

Vikooo
28-02-2009, 11:53
Proponowane mapy przezemnie :

de_dust
de_dust2
de_inferno
cs_assault
de_nuke
de_train
cs_militia(cos takiego nazwa :))

.... no i niewiem jakie jeszcze ....
podawajcie propozycje :)

... a i server ... musi byc na Mecze ...

Eragon
28-02-2009, 13:06
Wdg. mnie szkoda na to czasu bo nie ma ludzi ani chęci by taki turniej zorganizować..

Mieczysław
28-02-2009, 13:21
Mi sie podoba pomysł.Chętnie bym se zagrał taki turniej ,bo nigdy takiego czegos nie robilem :)

diLL
28-02-2009, 17:13
Ja również tego nie robiłem ,a zawsze warto czegoś nowego spróbować :-) . Jestem jak najbardziej za zrealizowaniem tego pomysłu :-P

Vikooo
28-02-2009, 19:26
a czy którys z adminow mógł by zrobic ankiete i ... zalozyc zagladke na forum Liga 2 vs. 2 ... i tam bedą ludzie zapisywać się do turnieju:)

fobar
28-02-2009, 20:25
Co do ankiety to zrób ja Sam :) to nie takie proste :P A co do stronki to nei weim. Ale co do turnieju to jestem tak, szczegulnie jak kali bedzie sedza(moza go przekupie :D )

Eragon
01-03-2009, 09:58
Vikooo, to nie jest ot tak sobie, że robimy zakładke i jest turniej, wpierw trzeba wszystko ustalić, kto turniej będzie prowadził, regulamin, nagrody sędziowie itp..
Masz jakieś doświadczenie w tym? Jak nie to nie ma nawet co próbować.

baku
01-03-2009, 10:08
Hmm.. w zasadzie jakby dużo osób zagłosowało na tak to turniej mógłby powstać a ja bym mógł nim operować jakbym miał czas :-P . No ale tak jak już wspominaliście:

- jakie nagrody ?
- sponsor ?

Po za tym trzeba by było rozreklamować na innych forach, że odbywa się turniej bo czym więcej graczy tym lepsza zabawa.

Co do sędziów to mnóstwo osób by się zgłosiło :-)

HLTV i takie tam to można załatwić..

Także wypowiadajcie się dalej zobaczymy . I głosujcie w ankiecie.

Vikooo
01-03-2009, 11:24
JA moge rozgłaszać Że jest Turniej ... na cs-portal.pl ...:) nagrody to niech ktos inny zalatwia bo ja niemam jak :/

... no to może zacznijmy wszystko powoli załatwiać :)

... chociaż głosy są też ważne

... Doświadczenie moje niejest takie ważne jestem normalnym użytkownikiem ale coś tam wiem bo uczestniczyłem w takim turnieju na innym serverze :)

... Niech Admini Zagłosują czy to dobry pomysł :)

Ramalith
01-03-2009, 12:00
W ogóle gościu to kto ty jesteś??? Dołączyłeś do nas 27.02.09 i od razu wyskoczyłeś z propozycją turnieju. Skąd mamy mieć pewność, że jak rozpoczniemy jakieś działania w kierunku organizacji turnieju, to ty nie znikniesz i nie odezwiesz się ani słowem do nas.

infinite
01-03-2009, 12:06
No jesli bedziecie go organizowac to ja moge i brac udzial, ale tez moge sedziowac :) tylko zeby to byl jakis dzien wolny od sql:)

Eragon
01-03-2009, 13:40
JA moge rozgłaszać Że jest Turniej ... na cs-portal.pl ...:)

Myślałem, że na cs-portal.net.

nagrody to niech ktos inny zalatwia bo ja niemam jak

A my mamy? Co najwyżej możemy dać admina/slota..

Wpierw trzeba poczekać na zdanie ex0n'a

... Doświadczenie moje niejest takie ważne jestem normalnym użytkownikiem ale coś tam wiem bo uczestniczyłem w takim turnieju na innym serverze :)

Doświadczenie jest niezmiernie ważne, bez niego ciężko przeprowadzić turniej, pozatym jesteś na tym forum 3dni...
Każdy uczestniczył w jakimś turnieju, to żadne doświadczenie. Liczy się czy organizowałeś jakiś turniej..

Mówię krótko - ja nie mam czasu ani chęci by się w to angażować. Powodzenia.

add!.
01-03-2009, 13:40
W ogóle gościu to kto ty jesteś??? Dołączyłeś do nas 27.02.09 i od razu wyskoczyłeś z propozycją turnieju.

A czy to jest ważne którego dołączył?
Mógł by nawet dołączyć dzisiaj i co z tego, ma propozycje i o niej napisał.

edit by Eragon : Sądze, iż to istotne kiedy dołączył, można by dużo ludzi wymieniać którzy poprostu sie zarejestrowali i zechcieli coś tutaj zmieniac/robić... była już kiedyś taka sytuacja z turniejem..

fobar
01-03-2009, 14:22
Co do nagród to mam jedna lub pare: rezydent na wybranym przez dana osobe serwerze cs-portal.net :D

KnifeMan
01-03-2009, 17:02
JA moge rozgłaszać Że jest Turniej ... na cs-portal.pl ...:)

Myślałem, że na cs-portal.net.

nagrody to niech ktos inny zalatwia bo ja niemam jak

A my mamy? Co najwyżej możemy dać admina/slota..

Wpierw trzeba poczekać na zdanie ex0n'a

Doświadczenie jest niezmiernie ważne, bez niego ciężko przeprowadzić turniej, pozatym jesteś na tym forum 3dni...
Każdy uczestniczył w jakimś turnieju, to żadne doświadczenie. Liczy się czy organizowałeś jakiś turniej..

Mówię krótko - ja nie mam czasu ani chęci by się w to angażować. Powodzenia.

Zgadzam się z Eragonem ale nie do końca, doświadczenie jest ważne, ale nie możemy nie dać mu szansy bo nie organizował żadnego turnieju dotychczas. Powiedzmy że nie zgodzimy się na turniej i za rok przyjdzie znowu z taką propozycją i co? Powiemy że nie bo nie organizowałeś żadnego turnieju? ;D Taka jakby powtórka z rozrywki. Gdyby założycielowi pierwszego turnieju też odmówili z tego powodu że nie organizował żadnego wcześniej turnieju ;DD szczerze mówiąc żaden turniej nigdy by nie powstał. Jestem za turniejem i za tym żeby dać mu szansę ;P ;]

seba12250
01-03-2009, 17:14
Panowie ja jestem nowym uczestnikiem tego forum,ale ten pomysł mi się podoba...
Ja bym proponował mapę

allinone ponieważ na tej mapie sprawdzimy umiejętności wszystkiego od granatów po noże itp.

infinite
01-03-2009, 21:30
po 1 chyba nie wiecie ile jest roboty z turniejem, to nie jest tak hop siup i jest turniej.
Jest to duze przedsiewziecie, musi sie zglosic przynajmniej z 8 druzyn, musza byc admini do Pilnowania i sedziowania, trzeba znalezc sponsora na nagrody, bo bez tego to co to za turniej. No i jeszcze wiele innych rzeczy jest potrzebne ale nie bede wszystkeigo wymienial, wszystko zalezy od rzadzacych:)

KnifeMan
01-03-2009, 21:37
phii ... wcale nie ... ja wiem jak "ktoś" robił taki jeden turniej to jedyne co w tym przypadku problem to właśnie sponsor i nagrody i nic więcej;p bo drużyny będą się zgłaszać same, program do losowań meczy jest i wszystko luuuuz ;p

seba12250
01-03-2009, 21:58
A drużyny to ja bym wylosował a nie żeby sami ustalali sobie kto z kim... Na serwach mówić o turnieju pozgłaszają się osoby i się wylosuje co najwyżej problem z nagrodami

Jak by turniej wypalił to ja mogę pomuc przy drużynach

M@$SA
02-03-2009, 13:32
1.Pomysł, jako pomysł-Dobry
2.Były 3 turnieje 2v2 i żaden nie został dograny do końca (wiem ocoś o tym, bo grałem w tym drugim)
3.Kto się tym wszystkom zajmie? Trzeba poyśleć od strony logistycznej i organizacyjnej

~rIstic
02-03-2009, 14:14
Nom pomysł dobry
Za nagrode można dać np. wolnego slota albo coś w tym stylu
napewno dużo ludzi wzięło by odział w tym turnieju (przynajmniej dużo by sie zgłaszało do niego xD)

Die$eL
02-03-2009, 14:17
ja z przyjemnoscią bym sobie zagral ;D tylko ze 3 na 3 ;D

~rIstic
02-03-2009, 14:22
nom 3 na 3 był by lepszy tez bym tak proponował :)
a co do map gdyby sie grało już po 2 to takie mapy jak np :
dd2
nuke
aztec
itp. one nie są aż takie duże wiec można było by grac czas by sie zmieniło np. na 1.5 min

seba12250
02-03-2009, 14:53
ja to bym zagrał ale 3 vs 3
i mapa allinone

fobar
02-03-2009, 17:58
3 vs 3 tez mi pasi i jednya sprawa sa nagrody(chodz mozna zagreać bez:D lub jakies małe) turniej latwo zrobic u nas w szkole byl w cs i w 2 dni było juz tyle druzyn ze by sei grało i grało ael i tak nic nie doszlo do skotku bo ludzią sie nie chailo grac ŻAL.COM :D Więc można powiedeziec ze chetnych mamy do gry do adminowania tera tylko jakeis nagrody i jeden serwer przerobić na turniejowy :)

seba12250
02-03-2009, 18:54
Ja to sie słabo znam ale nagrody to mogą być admy serwerów

KnifeMan
02-03-2009, 20:44
Skoro nagrodą miały by być np. sloty to mógłbym zorganizować turniej o ile nikt nie ma nic przeciwko ;PP Chciałbym spróbować, ale nie ja o tym decyduje ;P

range[r]
02-03-2009, 22:15
Hmm sam nie wiem . Ostatni turniej war3 rozegrał się do końca lecz zasady były ciągle zmieniane ;/ i było dużo problemów. Lecz hmm 2/2 może , może
Tylko :
Nagrody : W postaci slota lub coś takiego , ale jest też inne wyjście (składki)
Ludzie : Z tym nie ma problemu, mogę w tym pomóc
Sędziowie : Z tym też nie ma problemu .. Sam bym mógł być lecz niestety nie posiadam już admina
Serwer : no to z tym to nie wiem jak

Ogólnie : Chodzi mi tu o ustalenie czasu , ilości drużyn , zasad itp ( W tym sam chętnie pomogę ponieważ robiłem już taki turniej dla kumpla

A działem mogę ja się zająć

Ale to nie jest możliwe z powodu :

- Nie mam admina
- Mało czasu spędzam na serwerach
Lecz myślę że znajdzie się jakaś osoba chętna :] i to zrobi

KnifeMan
03-03-2009, 16:48
hm? .... no to może ktoś "ważny" wypowie się jeszcze raz w tej sprawie ;> ?

Die$eL
03-03-2009, 18:20
napewno nagrodą nie bedzie admin ;D Ja moge pomoc w organizacji ale za 1.5 tygodnia bo teraz mam sprawdzian na glowie ;d

Vikooo
03-03-2009, 19:28
Wszystko Powoli ... Neo tylko masz sie uczyc na sprawdzian a nie w cs'a grac:D:D:D ...

Spokojnie trzeba wszystko zorganizowac:)

jRK
05-03-2009, 20:00
Hmm. Mnie sie pomysł podoba. Ale roboty też nie zamało z tym bedzie ;>

19Br@ini@C96
08-03-2009, 20:20
:-D fany pomysł ;-) jestem za :-D

ShadOw.
08-03-2009, 21:25
Jestem na TAK fajnusny pomysł.

loreN
11-03-2009, 23:26
Ja bym mogl sie tym zajac mam serwer Gnet'a i Shooters'a dobrze sie na nich gra :]
Moge przygotowac regulamin itd. bo znam sie na tym (esl\gb\hlc\kod5 itp.).
Moge tez pomagac w zorganizowaniu i zalatwic sponsorow na serwer Ventirlo :P
Jezeli ktos jest zainteresowany moja pomoca itd. prosze pisac na PRV :)

Pozdrawiam !

sorry
02-04-2009, 00:10
jak dla mnie dobra zabawa ale np jak by bylo duzo osob mozna np zrzucic sie po 5 zeta zeby dla zwyciezcow np calych rozgrywek jakas nagroda byla, rownize to by przyciagnelo wieksza ilosc osob :P :D

DEWASTATOR
02-04-2009, 00:23
Moim zdaniem dobry pomysł. Jestem na tak :]

army of the pharaohs
02-04-2009, 00:47
Dobry Pomysł ,może rozsławić serwer.Tak

KnifeMan
02-04-2009, 00:51
Przedawniony temat, poza tym przeczytaj te wszystkie posty i zastanów się przez moment czy warto odpowiadać jak już wszystko wiadomo jest? Osoby które się do czegokolwiek zobowiązały uczynić:
Vikkooo - on raczej już nic nie zdoła
klus3k - jak będziesz miał od niego jakieś wieści to zadzwoń -.-
loreN - to co wyżej
ja - nie mam uprawnień :]
Biorąc to na logiczne myślenie temat jest do zamknięcia, bo add przez was gorączki dostanie bo z tego co widziałem to od jakiegoś czasu zamyka full tematów przez takich odkopywaczy.

baku
02-04-2009, 08:16
KnifeMan, mylisz się. Temat nie jest przedawniony a dlaczego to dowiecie się w najbliższym czasie.

KnifeMan
02-04-2009, 08:42
Przepraszam odniosłem takie wrażenie gdyż na temat tego genialnego przedsięwzięcia nikt "ważny" nie wypowiadał się od prawie miesiąca a i tak większość pisała że to dużo pracy i nie da rady zrobić a założyciel tematu to chyba na black liste trafił :]

Ano szkoda że tylko dowiem się później bo chciałem się w taki turniej zaangażować ale już trudno :)