PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana charakteru serwera

Seele ^
25-02-2009, 21:53
Chcę zmienić serwer z wc3/tp na wc3/ffa, Co o tym myślicie?

Na pewno skończą się jaja z banami za rasze, gra stanie się swobodniejsza....takie jest moje zdanie, oczekuje na wasze ;>

caNNaBisSss
25-02-2009, 21:55
Jestem na tak ;)) ale admini bd mieli bezrobocie :PP :hah:

Street
25-02-2009, 21:57
Nieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie da się grać na niektórych mapach w3f ze stylem rozgrywki ffa... no bez jaj.. na de_dust takim i tak tt ma już przesrane przez w3f mod... a jak jeszcze ct zaczną im humanami raszować to gra będzie bez sensu.. takich mapek mogę wymieniać w nieskończoność.. aztec?? np... tt nie zdąży wyjść z respa a już bedzie miało humanów 10za plecami.. cs_assault.. ct wygrywa na tej mapce raz na 15rund a czasami wcale =d a jak jeszcze tt zaczną ich raszować... na aim_map to już w ogóle będzie sajgon.. :x Z resztą server w3f jest tutaj zawsze TP i powinien być TP... serv FFA jest oddzielny i tak jest od czasów kiedy exon był jeszcze dzidzi -.- eh.. nie po to seele uczyłem dzieci nie raszować aby teraz to poszło w diabli ;/

KaCzoR
25-02-2009, 22:04
Ja też jestem na nie ponieważ trzeba by totalnie zmodyfikować listę map bo na tych w połączeniu z war3 jedna z drużyn miała by o wiele większe sznase niż druga z racji tego że mapy były jak myśle przygotowywane pod TP a nie FFA a tak pozatym wolę TP :P

Mardog
25-02-2009, 22:04
Uczyłeś ich nie raszowac street to jakoś Ci to nie poszło haha raszuja dalej bo tak im sie podoba weź zakup steam i zagraj na war3 w volcie jest tam serw FFA i nikt nie narzeka. Zarąbiście się gra, z raszem da się coś zrobić bo wystarczy gdzieś poczekać zabić i lecisz dalej.
Mi to pasi więc jestem na TAK.

@edit

Kaczor wiesz co gadasz jakie mapy modyfikować haha idź zagraj na War3/FFA to zobaczysz jak sie gra spoko :P

PS: Jak juz taka zmiana wchodzi to seele daj nowszego war3 bo ten ma same bugi :?

Aiz
25-02-2009, 22:06
Coz, Street po czesci ma racje. Lecz zauwaz, ze ultimate jest (bynajmniej na tym serverze) dostepne dopero od 10 sek. Ale undead w ct mialby sprawe ulatwiona jesli bylby FFA. Aktualnie nie mam zdania na ten temat.

Rafaqio
25-02-2009, 22:21
hmm ja tak jak street :D ale muzę możesz dodać luźniej będzie ; ]

Seele ^
25-02-2009, 22:21
na aim_map to już w ogóle będzie sajgonwiadomo ze na takich mapach zostają stare zasady ze względu na mod, brałem pod uwagę mapy cs_ i de_

Street
25-02-2009, 22:23
Bo niestety mardog niektóre dzieci są tak bardzo zespolone z matrixem, że możesz je uczyć torturując i tak zrobią swoje. Przekształcenie servera na FFA to za mocne posunięcie.. Większość graczy jest przyzwyczajona do TP a przeróbka na FFA to obrót o 180'. FFA seerver już 1 jest to po co te FFA pakować do w3f?? No niedługo to będzie serv FFA+W3F+SURF i jeszcze z fragami wyłącznie na banie-.- Server w3f TP sprawdzał się od zawsze i wg mnie tak powinno zostać

[ Dodano: 25-02-09, 22:28 ]

wiadomo ze na takich mapach zostają stare zasady ze względu na mod, brałem pod uwagę mapy cs_ i de_ nie no seele to już w ogóle porażka jak tak pomyślałem ;/ połowa server TP połowa FFA tosz to się w bani kręci od tego.. Założę się że na aim_map i tak będą raszować bo powiedzą że na dust można było bo to FFA przecie jest.. Nie ma tak że pół servera FFA pół TP jeszcze do tego wtryni się surfa i już w ogóle mamy sałatkę modową =d

aaa! i znowu wszyscy na tak -.- ciekawe kto będzie płakał jak na takim aztecu średni czas przeżycia tt będzie wynosił 30sek =\

infinite
25-02-2009, 22:46
ja jestem na NIE, wedlug mnie to nie ma sensu.
Po 1 jest juz serwer FFA.
Po 2 na niektorych mapach np.cs.estate ct nie wyjdzie z respa!!!
Po 3 gra bedzie bezmyslna, ludzie odpuszcza sobie takie zeczy jak c4 czy hosty

przemo78
25-02-2009, 22:49
Według mnie nie ma to sensu ,ffa już jest.

Street
25-02-2009, 22:50
o o oo..

tylko głosuj ty na to W3F TP a nie!! bo tu już 5osób się za pozostaniem TP wypowiada a tylko 2głosy na ten szczytny cel jest noo.. -.- Seele to kolejny fakt że
gra bedzie bezmyslna, ludzie odpuszcza sobie takie zeczy jak c4 czy hosty no po prostu nie ma bata.. jak będzie FFA to wraz z towarzyszem infinite cię zbanujemy =d

xyankeesx
25-02-2009, 22:51
Na nie. mardog nie raz grałem na war3 z ffa i dm wiec nie mów ze tak fajnie ci co maja 10 lvl undeada odrazu na bazę przeciwnika będą lecieć np. na takim inferno
To będzie porażka i stracicie tylko ludzi do grania

Seele ^
25-02-2009, 22:54
Według mnie nie ma to sensu ,ffa już jest.ale ni ma ffa+wc3

Street
25-02-2009, 23:00
no nie ja już nie kapuje panowie... mówicie że nie nie chce FFA a głosujecie chyba na to że chcecie FFA bo głosów na W3F/TP nie przybywa... albo

SEELE FALSZUJE WYBORY!! A TO BOT :P!

KaCzoR
25-02-2009, 23:08
Mardog, chyba źle mnie zrozumiałeś bo nie chodziło mi o dosłowną modyfikacje map tylko zmiane ich na inne i połowa nie będzie grać chciała bo a to trzeba coś tam pobierać, a to mnie odrazu zabili to tu nie gram itp. Zresztą co ja się bende z tobą wykłucał ja jestem na NIE .

pzdr

Seele ^
25-02-2009, 23:14
jutro zrobimy testowy dzień FFA, zobaczymy jak to wyjdzie, i czy część z was zmieni zdanie

do jutra zamykam temat, bo te groźby są śmieszne, jeżeli ja będę grać xDD

infinite
26-02-2009, 15:43
MA byc TP
po 1 zrobilem dzis vota i na 18 osob , az 17 bylo za TP
po 2 nie da sie grac bo wszysyc lataja na fragi, jest zero atmosfery, na pewnych mapach nie da sie wyjsc z respa
po 3 taka gra jest nuda, od graczy nie wymaga zadnego myslenia, tylko ze tak powiem "zapier**dalac do przodu i full auto"
po 4 MA BYC TP

19Br@ini@C96
26-02-2009, 15:56
ja tam wole tp

fobar
26-02-2009, 17:37
Tp ma byc :D TT na mapkach de sznas nie ma tak samo ct na cs.

voodoo
26-02-2009, 17:39
Ja również jestem za TP.

Die$eL
26-02-2009, 17:45
Mi tam rybka i tak kocham ten serwer ;-)

Dalkan
26-02-2009, 18:12
Zgadzam sie z kolega Infinite , serwer zrobiony na ffa stracil swój urok , i stał sie miejscem gdzie boty moza sie wyrzyć latajac na pałe i zbaijaja w plaecy na full auto .
Gracze zapominaja o celach mapy i robiee sie lekko mowiac krwawa laznia bo 20 sekud po rozpoczaciu rundu ct jest na respie tero badz odwrotnie.
Jestesm za TP !

Mardog
26-02-2009, 18:17
Gadacie o dupie marynie a nie wiecie jak jest na War3FFA na volcie masz czas 2 min i zawsze sie kończy jak jest 10 sek do końca a nawet zabraknie czasu żeby zabić wszystkich.
Wiadome ze na aim_ i awp_ niema wychodzenia z respa dla niektórych logiczne a dla niektórych nie :?

diLL
26-02-2009, 19:10
Ja jestem ,żeby został serwer TP ponieważ nie podoba mi się ten pomysł z FFA . Cały czas się gubię i nie tylko ja :-P . FFA na War3FT jak dla mnie to nie jest dobry pomysł i jeszcze dodam iż by były dwa serwery FFA tylko ,że jeden z modem War3FT.
Mi ten pomysł się nie podoba .

Street
26-02-2009, 19:30
Mardog tylko nas nie interesuje jakiś tam W3F na Volcie -.- rozmawiamy tu o tym serverze, a wzorować się na jakiś tam servie nie mamy chyba zamiaru.. Nie grałeś dziś ze mną i dill'em na takim de_dust to sobie możesz mówić, że
na War3FFA na volcie masz czas 2 min i zawsze sie kończy jak jest 10 sek do końca a nawet zabraknie czasu żeby zabić wszystkich. ,a wyobraź sobie, że na tym servie sytuacja wygląda tak: tt z racji tego, iż nie ma praktycznie żadnych szans przedostania się na bs zamiast wypełnieć cele mapy to barykaduje się na respie i kampi.. No co to jaja mają być czy co?? Mapa wyglądała mniej więcej tak.. paru ct idzie dołem i odcina drogę ucieczki, reszta raszuje górą pare granatów i połowa squadu tt leży i kwiczy "ja chce tepe", następnie wybijamy nielicznych kampiących gdzieś po rogach a niedobitki dostają w plecy od tych co zaraszowali dołem.. Nie no cycuś gra.. ogólnie to byłem w głębokim szoku jak tt wygrało 1rundę =d dillu dobrze rzucił granat i pewnie dlatego

Seele ^
26-02-2009, 22:39
Wracamy do TP

~close