Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ALLTALK

Seele ^
24-02-2009, 23:12
Jednym na serwerze podoba się alltalk, innym nie.

Moim zdaniem wprowadza to lepszą atmosferę kosztem tego, że przez mikrofon nie można się zgrywać z teamem.

Jeżeli pomysł przejdzie, zostanie dograny plugin dzięki któremu nie widać głośniczka nad głową podczas mówienia.

Aiz
24-02-2009, 23:18
Alltalk jest git, niech zostanie

diLL
24-02-2009, 23:53
Mi się ten pomysł bardzo podoba ^^ . Jest dużo śmieszniej i zabawniej jak wszytko słychać - no chyba jak mówi Piter to inna sprawa xD :-P.

Fajnie rozwijasz serwer Seele ^ :] .

Pzdr .

SpawN!
24-02-2009, 23:55
Niech bendzie altak :)) jest zajebiaszczo xD

Dalkan
25-02-2009, 07:34
OJ taaak :) Alltalk jest nice :D fajne jaja lkeca jak np dill sie zapomni i mowi co robimy ^^

Free[DoOm]
25-02-2009, 09:46
jestem na NIE

powód?przecież to server TP

infinite
25-02-2009, 12:32
wedlug mnie alltalk to nie jest dobry sposob gdyz w czasie gry nie mozemy sie porozumiewac z teamem bo nas slysza:) Gdy gracze zgina wtedy jest to dobre bo moga sobie porozmawiac:D

Street
25-02-2009, 14:01
Jak dla mnie alltalk nie jest przeznaczony dla tego servera... Powód prosty.. jest to server tp co wymaga porozumiewania się z drużyną a taki "podsłuch" to skutecznie niweluje. Nikt nie przekaże ważnej informacji gdzie będzie podkładał pakę bo jak powie że lecimy na bs a to zaraz tam całe ct się zwali... TO BEZ SENSU!! I SZCZERZE DZIWIĘ SIĘ SKĄD TE GŁOSY NA TAK? Po kolejne na servie jest za dużo gadania i jak dla mnie jak tak parę osób z mojego i przeciwnego teamu zacznie pierdzielić coś w stylu "znajdę cię hahaha zobaczysz zabije srututututu" to powstaje burdel i nie można skupić się na grze.

Jest to server TP a na żadnym takim nie powinno być alltalka. To nie deathmatch ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Deathmatch ) gdzie wszyscy są przeciwko wszystkim i można pierdzielić do woli. Widział ktoś aby na zawodach cs'a tt słyszało plany przeciwnej drużyny??

Seele naprawdę pomyśl nad tym.. -.-
pzdr

Aiz
25-02-2009, 14:25
Seele ^ wzoruje sie na Volcie. A tam alltalk na 1 jest. Tylko, ze tam FFA. Moze czas na zmiane?

Seele ^
25-02-2009, 15:00
nie na tej Volcie co jest teraz, tylko na starej, bo to 2 różne rzeczy ;)

a to ze pierdzielą 'srututututu' to po prostu jest fakt, ze gramy dla zabawy a nie o mistrzostwo ;)

Street
25-02-2009, 15:01
Tak ale grając dla zabawy chce grać, a nie słuchać srutututucenia -.-

Wg mnie fakt że jest to server TP który wymaga grania zespołowego rozwiązuje temat czy alltalk ma zostać. Alltalk przeczy serverowi... To tak jakbyśmy zezwalali raszować =\ alltalk na servie TP po prostu nie pasuje... Bo co z tego że dla niektórych jest to "zabawa". Ja chce grać w cs'a dla przyjemności samej gry a nie dla słuchania wywodów kto komu w du.pe zajrzy z granata. Czas na rozmowy jest na specu lub gdy się zginie. A podczas gry jest czas na granie nie łączmy tego w jedno bo to bajzel będzie -.- to tak jak połączyć lekcje z przerwą/ kisiel z budyniem czy sex ze spaniem.. No nie da się wychodzi bajzel i tyle

Aiz
25-02-2009, 15:06
Dlatego o biniarki prosilem. Na Steam jest opcja mute player

Street
25-02-2009, 15:16
Server jest TP i tyle-.- na ffa go zmieniać nie będziemy bo przecież już jedno ffa jest..

Balcerowicz i alltalk musi odejść!! =d

KnifeMan
25-02-2009, 15:50
Ja też jestem za alltalk mi nie przeszkadza ... ;p

Mardog
25-02-2009, 16:31
Co z tego, że serwer TP i tak zawsze jak graja to mówią chodź tu i tu i tam i gdzieś indziej.
Z alltalkiem jest niezła zabawa idzie się pośmiać :-D
A jak ktoś drze sie w niebo głosy to mu gaga i tyle.

infinite
25-02-2009, 16:54
Mardog ale tu nie o to chodzi, ale co to za sens jak chce powiedziec druzynie idziemy z paka na b a tam juz cale ct sie czai:) alltalk moze byc ale dla tych co nie zyja:)

Mardog
25-02-2009, 17:27
A pisać mama nauczyła? Chyba masz tez opcje Say_team naciskasz U i piszesz :-)

Aiz
25-02-2009, 17:38
Ale latwiej jest powiedziec. No i podczas podkladsnia czy rozbrajania paki nie bedziesz chyba pisal, ze covera potrzebujesz?

Free[DoOm]
25-02-2009, 18:12
właśniie aiz.

zły pomysł jest z alltalkiem

Street
25-02-2009, 18:15
Taa... mikrofon jest od tego aby porozumiewać się z squadem podczas gry a nie dawać cynki przeciwnej drużynie. Ja tam mikro nie używam (no chyba że rozmawiamy o mikrofalówce =d) więc mi tam info nie grozi.. Ale czasami zbyt duży burdel się robi a tak gagować połowę to też nie fair... Nie wiem zobaczymy jak to będzie. Dziś było sporo osób i grało się ok..

Kalasanty
25-02-2009, 19:27
Alltalk to bardzo fajna rzecz, która zespoli ze sobą graczy i poprawi atmosferę. Jednak lepiej byłoby, gdyby działał on tylko po śmierci. Street ma rację - dzisiaj miałem przypadek jak gracz o nicku Cuban, czy coś w tym stylu, krzyczał za każdym razem, gdy został zabity. Taki sam przypadek był z graczem Evil. No ale skoro jest to włączone to nie interweniowałem. Ogólnie pomysł oceniam na 4-. Ale Seele zrobisz jak uważasz :-)

Pozdrawiam Kalasanty.

fobar
25-02-2009, 19:48
Jestem na nie po co to? Rozplanowac taktyki nie mozna!!!!!!!!!

FnXrWroC||Jacek
27-03-2009, 21:33
moim zdaniem jak niektorych tutaj tez jest to zeby porozumiewajac sie ze swoja durzyna druga nic podlsuchiwala;] ze tak powiem;p

add!.
27-03-2009, 21:47
Nie odkopuj! Patrz na datę przy ostatnim poście, temat przedawniony.

~Closed