Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Admin] KnifeMan

KnifeMan
24-02-2009, 17:29
Nick KnifeMan
Staż : ok. 4 lat ale z przerwami
Staż na cs-portal : 5 miesięcy
Godziny przebywania na serwerze : 2-5 godzin dziennie
Doświadczenie w adminowaniu : Miałem kiedyś admina na surfie ale serwer padł
Znajomość amx : dobra
Coś od siebie: Głównie chodzi mi o to żeby pilnować porządku na serwerze i aby panowała miła atmosfera bez: cziterów, interpowców, przeklinania itp. Ważną sprawą której bym pilnował a o której już wiele osób zapomniało jest kultura. Niektórzy gracze nagminnie przeklinają i wyzywają innych od nie powiem czego. Będę starał się za wszelką cenę aby do takich sytuacji nie doszło tak samo jak do sytuacji w których łamie się regulamin serwera raszując lub kampiąc, kiedy nie powinniśmy tego robić. To tyle, proszę o dokładne rozpatrzenie mojej propozycji. ;]

caNNaBisSss
24-02-2009, 17:36
hehhe :D:D

Coś od siebie: Głównie chodzi mi o to żeby pilnować porządku na serwerze i aby panowała miła atmosfera :?

buhuhuhu :D z Toba miła atmosfera ?:D hehe nie rozśmieszaj mnie ;)) :zzz:

Jestem na nie :) :zzz:

KnifeMan
24-02-2009, 17:40
mówi to ten co ma dwa warny zapewne za miłą atmosfera ;]

Mieczysław
24-02-2009, 17:46
Ja jestem na tak . Knifemen jest spoko loko i pewnie wprowadzi ta miła atmosfere.

Aiz
24-02-2009, 18:56
Coz, tak. Ogarniety, nie klnie , bynajmniej w mojej obecnosci. Tylko duzo afer robisz walczac o swoje

KnifeMan
24-02-2009, 18:58
Dzięki Aiz ale wolałbym to ująć walcząc o sprawiedliwość ;P

infinite
24-02-2009, 19:14
jestem na nie:)
typ cfaniakuje do kazdego, mysli ze zjadl wszystkie rozumy:)

barx
24-02-2009, 19:18
Ja też na TAK :-). Spoko gościu, kulturalny (zazwyczaj :-P).

diLL
24-02-2009, 23:56
KnifeMan ja powiem tak . Nic ogólnie do Ciebie nie mam ,ale wielu ludzi po prostu wkurzasz i zbytnio mi SPAMUJESZ na @chat . Robisz dobrze, mówiąc wszytko adminom lecz pohamuj swoje emocje , bo nie dość iż jesteś trochę irytujący to jeszcze zbyt pochopny .

Jak na razie jestem na Nie ,ale po próbuj i trochę się zmień w kwestii gracza :-P.

Nie załamuj się tymi głosami ogółem , kiedyś może się uda :].

Seele ^
24-02-2009, 23:57
podanie odrzucone.

~close