PDA

Zobacz pełną wersję : Admin [Kalasanty]

Kalasanty
24-02-2009, 10:08
Nick: - Kalasanty
Staż: - Nie jest oszałamiający, w sumie to nawet nigdy nie liczyłem. Gram dla zabawy, a nie dla chęci zamsty za niepowodzenia w życiu prywatnym.
Nick steam: - nie posiadam, dlaczego ? czyt. wyżej :)
Staż na cs-portal.net: - Jako taki jest. Bez rewelacji. Niedawno wróciłem z Anglii i dlatego :-)
Godziny przebywania na serwerze: - Wejdę gdy znajdę trochę czasu. A po powrocie trochę go mam :-)
Doświadczenie w adminowaniu: - Miałem już admina na WAR3FT i myślę, że dobrze się z niego wywiązywałem :-)
Znajomość AMX: - Nie mi to oceniać, ja wiem, że potrafię zrobić dobrą paczkę oraz skonfigurować plugin.
Coś od siebie: - Co mogę napisać... Jestem 24 letnim chłopakie, który skończył studia, pracował za granicą i lubi dla rozrywki pograć w cs'a. Nie będę pisał rzeczy typu ,,Chcę admina bo będę tępił cziterów". Chce po prostu wprowadzić na serwer miłą atmosferę oraz pomóc graczom w odnalezieniu się na serwerze WAR3FT. Żaden, ale to żaden gracz nie zostanie przeze mnie skrzywdzony, a także nieodpowiednio potraktowany. Również nie wyjdzie z moich ust żadne przekleństwo, mam szacunek do bliźniego swego... Wiele osób pewnie napisze komentarze w stylu "Nie. Miałeś i zrezygnowałeś ? Zapomnij... NO WAY !". A mi nie chodzi o tą "władzę". Chcę pomóc, a to chyba nic złego. Pozdrawiam i czekam na komentarze zarówno te złę, jak i dobre :)

Eragon
24-02-2009, 10:41
Jestem na tak, za całokształt. ; )

voodoo
24-02-2009, 10:56
Ja również na TAK ;]

caNNaBisSss
24-02-2009, 11:26
oczywicie ze na t a k ;)) :cool: :cool: :-P

diLL
24-02-2009, 11:55
Jestem na Tak.

Poparłem Cię już we wcześniejszym podaniu i tam wypisałem dlaczego :-) > Całokształt<

Die$eL
24-02-2009, 12:55
Ja jestem na Nie....
Wczesniej tez obiecywales ze bedziesz czuwal na serwerze itp... a przyszlo co do czego to byles moze z 3 razy :/

edit by Eragon : Na szczęście Twój głos nie ma większego znaczenia.. ; p

Aiz
24-02-2009, 14:09
Tak. Inteligentny, opanowany oraz odpowiedni wiek.

Mieczysław
24-02-2009, 14:52
Ja tez na Tak mial admina i go lubie :)

Kalasanty
24-02-2009, 15:38
Ja jestem na Nie....
Wczesniej tez obiecywales ze bedziesz czuwal na serwerze itp... a przyszlo co do czego to byles moze z 3 razy :/

Powiedz mi kolego jakim cudem miałem pilnować porządku, skoro byłem za granicą ? Telepatycznie ? Przez telefon komórkowy ? Czy może miałem zrezygnować z pracy ?
Poza tym ja nie obiecuję, tylko mówie czego można się po mnie spodziewać - "pilnowania porządku i czuwania".

Pozdrawiam Kalasanty :-)

Street
24-02-2009, 15:44
ah ten kalachniasty ;p jestem na TAK bez zbędnego pierdzielenia najlepszy gracz który się w tej chwili do tej funkcji nadaje... :] pzdr

Seele ^
24-02-2009, 18:23
Podanie przyjęte, admin przyznany. Hasło i nick na PM poproszę.

~close