Zobacz pełną wersję : Admin oF.infinite
infinite
23-02-2009, 22:45
Nick: oF.infinite
Staż: 6 lat w 1.5, 1 rok w 1.6
Staż na cs-portal.net: na war3 gram jakies 3.5 miesiąca
Godziny przebywania na serwerze: Od 3-6 godzin dziennie, a gram w różnych godzinach, a jak mam wolne to nawet cały dzień
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na wielu serwerach, mam admina na serwerze miejskim, na innych serwach stracilem adma bo zrobili na steam.Znajomość AMX: znam dobrze
Coś od siebie: Jestem "doswiadczonym" graczem dosyc często gram na serwerze. Adminem chciałbym zostać ponieważ jestem rozważny i nie ulega szybko emocją i zawsze zanim cos zrobie dobrze sie przypatrze sprawie:)
Mysle ze kazdy kto gra na serwerze mnie zna:D Lubie strzelac headshoty:)
Łatwo zawieram kontakty, staram sie byc dla kazdego mily, chodz zawsze mi to nie wychodzi bo nikt przeciez nie jest idealny. Gdy ktos mnie o cos pyta, zawsze staram sie mu odpowiedziec o ile umiem pomoc:)
Moim skromnym głosem jak najbardziej TAK xD
Taaaakkkkkkkkkkk !!! Ogarniety gość :)
Hmmm... hmm.... hmm.....
No niech będzie jest na Tak.
Jakieś argumentacje tych głosów może ;>
odezwal sie ten , ktory wszystko argumentuje 'bo nie' . wiek, ogar, znam go w miare z rozmow na gg , wiec moge uznac ze gosc jest w porzadku
ja nie jestem od dawania przykładu xD //Seele ^
Najlepszy kandydat na admina ;-)
Chlopaka znam chociaz poznalem w nienajlepszej sytuacji :P Pierwsze jego wejscie na serwer zakonczylo sie SS :D ale potem przekonalem sie ze jest OK. Na serwerze przebywa bardzo często :D Mysle ze jezeli admin ma dobrego skilla to niebedzie banowal tych ktorzy są od niego lepsi :-)
Często mi podpowiada, pisze mi na gg kto lamal reguly itp i komu zrobic ss i co najwazniejsze zawsze ta osoba nieoddaje tych ss'ow poniewaz z pewnoscią jachała na wspomagaczu :)
Takie jest moje zdanie :] I wiem ze wy tez tak uwazacie ze to jest najlepszy kandydat na admina na WC3 ;-D
PzDr ;-)
Mieczysław
24-02-2009, 14:46
Jestem jak najbardziej na tak bo znam go bardzo dobrze i tak jak napisal jest doswiadczony :)
Tak Tak Tak Tak !
Najlepszy kandydat na admina ;-)
Dlatego ;]
Jestem na TAK. Ogarnięty, pomocny :).
KnifeMan
24-02-2009, 17:12
Nie, nie i jeszcze raz nie! Raszujesz, przeklinasz i jesteś za to często banowany. Gdy jesteś na serwie nie jest miło, gdyż uważasz się za ważnego tylko i wyłącznie z tego powodu żę wymiatasz !!!
[ Dodano: 24-02-09, 19:20 ]
hah nazwał mnie cfaniakiem ten co grzecznie na forum siedzi a na serwerze jak nie ma admina to jedzie ze słownictwem które można tylko nazwać nagannym. Przychodzi admin i leci tekst w stylu "Siemaaaa [Admin] Co tam u Ciebie ziomuś?" takie podlizywanie się to możesz sobie darować, ja tego nie kupuję.
infinite
24-02-2009, 19:23
po 1 jak nie wiesz to nie pisz knifeman bo za rasz nigdy nie dostalem bana!!!, po 2 mam ss jak raszujesz, po 3 dostalem raz bana od dilla za slownictwo:) jak napisalem w podaniu nikt nie jest idealny.
KnifeMan
24-02-2009, 19:41
Jestem na tak ale jest jedno ALE. Zatrzymaj dla siebie texty "bot dodał sobie exp i mnie pocisnął" lub "Taki bot mnie ciśnie" RAz zobacze ze nadajesz komus i masz prze.srane.
mam admina na serwerze miejskim ja za to nie dostałem adma bo mam na innym serwie, no cóż dziwne.
Pozdro
Mardog powiedział żebym to napisał bo ma 3 warny i on nie da rady.
infinite
24-02-2009, 20:13
Mardog jakbys zauwazyl do kazdego takiego dodawalem minke:)
nigdy na powaznie nie pisalem takich tekstow:D
Ale postaram sie poprawic jesli kogos urazilem
Admin przyznany, 11/2 pozytywów, gratuluje wyniku ^^
hasło i nick na pm.
Życzę dużo stresujących chwil podczas banowania.
~close