Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Admin] >>>ShIft<<< [R]

shift
22-02-2009, 17:51
Nick: - >>>ShIfT<<< [R]
Staż: - 1.5roku
Nick steam: - shiftmp3
Staż na cs-portal.net: - 10miesiecy albo i wiecej
Godziny przebywania na serwerze: -chodze do pracy wiec do 18 napewno mnie nie bedzie tak kolo 19-24
Doświadczenie w adminowaniu: - na cs portal FFA i na TP kiedys na serwie klanu Yakuza II czy jakos tak
Znajomość AMX: - Bardzo Dobra
Coś od siebie: - Chyba każdy mnie zna nie będę kręcił kitów po prostu liczę na was! :) pozdro

Eragon
22-02-2009, 18:06
Nie, przyczyny znasz równie dobrze jak i ja. Za te swoje wulgarne zachowanie nie tylko na gg, ale też na forum nie zasługujesz na następną szansę..

Ramalith
22-02-2009, 18:44
Rekrutacja jest off. Poza tym na twoim miejscu nie składałbym podań o admina co 10 dni, bo jak dla mnie to za bardzo się narzucasz, swego czasu miałeś opis na gg w którym w dość dobitny sposób wyraziłeś swoje zdanie o sieci cs-portal więc jestem na nie. W ogóle to sam zrezygnowałeś niedawno z admina i na to miejsce został wybrany nowy admin

shift
22-02-2009, 19:00
czytałem i nie pisze zęby była off

Ramalith
22-02-2009, 19:25
A przeczytałeś ze zrozumieniem to co baku napisał zamykając twoją prośbę o admina, tę z przed 10 dni. Chodzi mi o jego ostatnie zdanie.

Shift przykro mi ale nie mogę Cię przyjąć ponieważ, adminów jest dosyć a rekrutacja OFF.

Ps: chyba ci chodziło o "żeby" a nie "zęby"

czytałem i nie pisze zęby była off