Zobacz pełną wersję : Hashu na adma.
Tak jak w ankiecie.
Jeżeli ktoś jest na nie proszę napisać dlaczego. Inaczej oddany głos nie będzie uwzględniany.
Kurde. Chciałem dać na tak, a dałem na nie. :/ No to dobra HaSh'A nie znam zbyt dobrze, kilka razy z nim grałem i bez zastrzeżeń. Tylko czasami go nerwy ponoszą ;]
Jestem na Nie, bo gralem z nim na War3 i denerwował wszystkich...
Zmienil cos w ustawieniach i grał jak na sh i pisał ze niemozna go zbanowac bo to wina kompa a nie czita tp. Jestem na NIE !
Bo to wina kompa :-)
Jestem na Tak... chłopak dorósł i stał się ogarnięty - przeciwieństwie co do niektórych :*
tak, spoko typ z haszcza, można z nim pożartować i się nie obraża jak niektórzy ;p
Marcelinios
03-02-2009, 16:42
Jestem na TAK , podoba mi sie jego zachowanie i stabilność.
Ramalith
03-02-2009, 18:20
Jestem na tak, tylko gdzie on ma tego adma dostać?? u nas na ffa??
max_rezydent
03-02-2009, 18:44
jestem na tak
Ja też jestem ZA, miło się z nim gra ;p
to dziecko nie może dostać admina..
równie dobrze możecie rozwiązać portal z dniem w którym dostanie admina.
ten gówniarz tak gra na nerwach wszystkim ludziom na serwerze przez mikrofon że to nie porozumienie!
jeśli mu dacie admina to żebyście potem nie żałowali.
Lewandrowow
03-02-2009, 19:10
Jestem na tak, dobrze się z tobą grało, brak większych zastrzeżeń.
Jestem na tak, tylko gdzie on ma tego adma dostać?? u nas na ffa??
No raczej ;]
to dziecko nie może dostać admina..
równie dobrze możecie rozwiązać portal z dniem w którym dostanie admina.
ten gówniarz tak gra na nerwach wszystkim ludziom na serwerze przez mikrofon że to nie porozumienie!
jeśli mu dacie admina to żebyście potem nie żałowali.
Coś przeskrobie to go straci :))
przemo78
03-02-2009, 23:09
Jestem na tak można mu dać szanse.
Powiem że nie znam go zbyt dobrze, ale jak z nim grałem kilka razy to często go ponoszą nerwy i częstą się drze przez mikrofon.
Ale co tam dajmy mu szanse, może się czegoś nauczył i już tak nie będzie robił.
Jestem na TAK.
Haszu... Fajny typek, strasznie drze się przez mikrofon i ma do każdego pretensje o wszystko, ale poza tym jest spoko.
Jestem na Nie, bo gralem z nim na War3 i denerwował wszystkich...
Zmienil cos w ustawieniach i grał jak na sh i pisał ze niemozna go zbanowac bo to wina kompa a nie czita tp. Jestem na NIE !
po 1. Wyjdz , bo sie osmieszasz... widac ze nie znasz komendy net_graph 3;] . Gdyż jak masz 10 fps.. to cs tnie... Wina kompa ;)
po 2. Jestes jednym z plugawych poplecznikow... Williego i jego Hot Boy Falcona ;] , więc twoja opinia mnie nie interesuje...
Kolejna sprawa :
Bam mowisz do mnie gówniarzu... jesteś "troche starszy" .
Ty teraz zachowujesz sie jak gówniarz tak zwane hot12 ;)
Kozaczysz, wyzywasz od botów.. Nie wiem czy to zazdrość czy coś w tym rodzaju , bo grasz dłużej , a zawsze Cie biłem :( (ale to szczegół)
Więc zastanów sie nad Sobą...
Bam cs-portal.net schodzi na psy.. przez zachowanie takich wlaśnie osób jak Ty.. co Myśla , że są miSZczami we wszystkim , a gówno umia robić ;]
Teraz problem z darciem się ;]
To wszystko wina rfs-a ;P , bo jak gramy cosik to on zawsze na mnie krzyczy i musze odreagowac ;)
Baku(Bonku) - Super , że poslózyłem jako przykład ;P czuje sie zaszczycony haha ;x
Dziękuje za Uwage ;)
Niepotrafisz przyjąc czyjejs opini bo jest przeciwko tobie ?
To jezeli jakis graczowi niebedzie sie podobalo twoje zachowanie na serwie i zwroci ci uwage to dasz mu PERMA z powodem W.k.u.r.w.i.a.s.z ?
A Bama jest taka opinia i niepowinienes jej podwazac :-D
Takie jest moje zdanie :/
A co do War3 to zwracalismy Ci wszyscy uwage, zebys wrocil jak to naprawisz to zaczoles sie smiac i wyzywac nas od botow jak sie ktos kicknol :] Więc u nas sobie niezle nagrabiles ;-D
Bam mowisz do mnie gówniarzu... jesteś "troche starszy" .
Ty teraz zachowujesz sie jak gówniarz tak zwane hot12 ;)
Kozaczysz, wyzywasz od botów.. Nie wiem czy to zazdrość czy coś w tym rodzaju , bo grasz dłużej , a zawsze Cie biłem :( (ale to szczegół)
Więc zastanów sie nad Sobą...
Bam cs-portal.net schodzi na psy.. przez zachowanie takich wlaśnie osób jak Ty.. co Myśla , że są miSZczami we wszystkim , a gówno umia robić ;]
Ohhh święte słowa :*
PS. To nie temat do kłótni ..
Hasło i nick na PW :-)