Zobacz pełną wersję : Wybory nowych członków administracji FFA...
max_rezydent
02-02-2009, 21:21
[center:040378a4fc]UWAGA[/center:040378a4fc]
Wybory na admina FFa dotyczy ... niech każdy się wypowie z którym chciałby współpracować...Wypowiadać się mogą tylko i wyłącznie admini FFa i rady adminów
admini typu @F (adminfreinds) również nie mogą się wypowiadać.
Moje typy to:
kocham_świnie- świetny gracz zna się na rzeczy... z nim współpraca będzie przyjemnością...
VooDoo - również świetny gracz, świetny kontakt, bez konfliktowy... z nim również współpraca będzie owocna...
Ramalith
02-02-2009, 21:54
I po co ten temat ??Przecież od wypowiadania się na ich temat są tematy które założyli i tam każdy może się wypowiedzieć. Taki temat to powinien założyć H@ jeśli ma wątpliwości co do przydzielenia admina i chce poznać tylko naszą opinię, a z tego co widzę to on się jeszcze na ten temat nie wypowiedział
Lewandrowow
02-02-2009, 22:00
Zgadzam się z maxem, kocham_świnie i voodoo to najlepsze typy na nowych adminów, z jednym dobrze się współpracowało a drugi, pomimo iż nie posiadał admina, informował nas o każdym cziterze którego spotkał na forum - podawał IP, dowody.
Oboje są też dobrymi i ogarniętymi graczami
max_rezydent
03-02-2009, 01:04
Nie ramalith to my wybieramy z kim chcemy pracować a @H jeżeli się zgadza to potwierdza nasz wybór jeżeli nie to konsultuje się z nami co i jak w razie czego... Widzę że ludzie nie pojęli jeszcze że to tylko admini ffa mają się wypowiadać na ten temat... albo ktoś ie zauważy że ma prócz głosu wypowiedzieć się na ten temat....
Moje typy są podobne do maxia.
Voodoo - Za całkoształt, jak na swój wiek jest inteligenty i mało konfliktowy. Ponad to ma już doświadczenie które na był podczas adminowania na 4Fun za mojej kadencji.
kocham_swinie - jest na serverze od początku, nie znam go zbyt dobrze, ale zdaje się być ok. Podsumowywując - nada sie.
przemo78
03-02-2009, 21:16
Maxiu zgadzam się z tobą,Kocham świnie i WooDoo nadają się na adminów i dobrze się z nimi gra.
Administracja została już wybrana.