Zobacz pełną wersję : shoutbox
Ktoś wie co się dzieje z shoutboxem? bardzo nienaturalnie to forum wygląda jak nie można wrzucić jakiegoś spama na dole forum ^^
Został wyłączony z powodu kłótni ...;]
Czyjej? jeżeli mojej z którymkolwiek adminem/graczem z serwera wc3 to to nie były kłótnie na poważnie, na gg też sobie tak jedziemy z nudów :>
Można przestać jeżeli to naprawdę była moja wina :>
Ramalith
02-02-2009, 18:49
Nie chodzi o ciebie Seele. Generalnie ostatnio było więcej kłótni w sb niż spamu :-)
Wg. chodzi o moją kłótnię z NeU ... Była dość ostra i wulgarna.
Kali, nie chodzi tylko o Twoje kłótnie , ale kłótnie wielu użytkowników. Od ostatnich dwóch dni zrobiło się strasznie zamieszanie na SB w tym bardzo wiele kłótni . Dlatego też zostało wyłączone . Tylko kiedy to włączycie ? Jeśli można wiedzieć ^^.
Nom chodzi o moją kłótnie z Kalim
Jednym słowem ekipie rozpierd*****. Od tej pory każda kłotnia między adminami będzie przezemnie surowo egzekwowana.
Ja wam to obiecuję.
SB wróci, jak ex0n uzna, iż mozna to uczynic.
Patologia o.O... To co ostatnio czynicie na serwerach w dup.ie się nie mieści
Niestety dzieje się tak a nie inaczej.. Ja nie mam najmniejszego wpływu na was i na wasze postępowanie.. Już rozmyślam nad rozwiązaniem tego problemu. Bo upomnienia niczego nie dają.. Przejdziemy do czynów.. Ktoś bedzie stwarzał problemy poprostu zniknie.. Zostaną Ci ktorzy dorośli na to stanowisko.. I wkońcu dobierzemy ekipę która będzie zgrana. Bo takich sytuacji nie ma chyba na żadnym forum! I dojdzie do tego nawet kosztem wymiany większej połowy obecnych!